Geç kaldığım yerdeyim....

iyi değilim..
az önce yine cinnet geçirdim.. delirdim..
kandilde bari insani duyguları öne çıkaydı ya..
Allah'ım canımı al diye bağıra bağıra ağladım..
evde ona ait gördüğüm her bi eşyayı balkondan aşağı attım..
iyi değilim...

son iki gün allahım,ne olur bana güç ver.. iki gün daha dayanayım..

lütfen bana sen değerlisin,güçlü olmalısın msjları yazmayın.. güçlü değilim.. şu an yaşadıklarımı haketmiyorum..
keşke anemler beni çok sevmeselerdi,iyi bir ailem olmasaydı arkamda.. işte o zaman bu dünyanın anasını ağlatırdım..
önce annemlere sonra çocuklarıma kıyamıyorum..
ben ölmek istiyorum..

ben ölme lafını edenlere çok kızıyorum
bencillik başka bişey değil
hayatta ne gelirse gelsin başına yaşamak zorundasın
çünkü herkesin ya anası babası ya çocuğu bir arkası var
ve bırakıp gitmek sadece bencillik
sana da kızgınım şu an
istersen bana küfret

şöyle düşün birde belki eski eşin şu an keyfli ama sen cinnet geçiriyorsun değermi onun için...

şöyle düşün birde belki eski eşin şu an keyfli ama sen cinnet geçiriyorsun değermi onun için...

gördü ki ... balkondan arabasının üzerine attım herşeyi.. gaza basıp gitti..
onun için geçirmedim ki ben.. ben yemin ederim haketmedim..
hak edecek hiç bişey yapmadım..

sanki çok adaletli bir dünya
sanki insanlar suçsuz yere acı çekmiyor
sanki ilk sensin
bırak kendini bırak
kolay yolu seçmişsin

Son düzenleme:
benim annem çok genç girdi torağa..ben göremedim bile farklı şehirdeydim...eşyaları vardı sadece...hepsi ona ait ama o artık yoktu...selası verildi...ezan okunmuştu hala kulağımda iç yakıcı bir şeydi...yaşamanın şans olduğunu düşündüm...
hayatın kıymetini anlamamız için hep daha kötü bir şey yaşanması gerekiyor...ben ne zaman bir şeye çok üzüldüm daha kötüsü dahada kötüsü oldu...hep boşuna kendimi üzmüşüm şu anki durumum daha kötü dedim...

zaten bencil olsaydım çoktan kıymıştım canıma..
zaten bencil olsaydım çoktan tekmelemiştim..
zaten bencil olsaydım,yuvamı kurtarmak için savaşmazdım.
ama hiç iyi değilim..

hiç bir kimse kötülüğü hakketmez eşin biraz odun sanrım sen öldüğünde arkandan gerçekleri anlar üzülürmü sanıyorsun.....

ölüm herşeyin çözümü olsa her sorunu olan insan ölürdü bu dünyanın derdinden kurtulursn ama o taraftada hesap var böyle kaçamazsınki birinden kaçsan diğerine yakalnıcaksın bir anne çocukları için güçlü olmalı hepimiz Allahın kuluyuz hangizimi üstünüz birbirimizden bu dünya sınanıyoruz sıkıntı çekmeden aydınlıpa kavuşamayız etrafın sana gülsün arkandan konuşsun senin içini Allah biliyo onlar ne demiş ne dememiş umurnda olmamalı o gülecek olanlar kendilerine baksın içinde yaşaman daha kötü anlatıkça hafiflersin evlenmek nasıl normalse boşanmakta öyle normal ölmekde ne seni bu hale getiren gününü gün etsin sen kendimi öldürücem de asıl sen kendine hakettiğin hayatı yaşatmıyosun bir insan ilk önce kendine değer vermeli mesleğin elinbde ayaklarının üzerinde duruyosun çocukların yanında Allahım canımı al diye bağıracana Allahım sana şükürler olsun de senin durumundan daha kötü durumda olanlar var bu çaresizlik ne Allaha sığın Allahtan iste o sana istediğin kapıyı açar

sadece iki evladın mağdur olur okadar......

zaten bencil olsaydım çoktan kıymıştım canıma..
zaten bencil olsaydım çoktan tekmelemiştim..
zaten bencil olsaydım,yuvamı kurtarmak için savaşmazdım.
ama hiç iyi değilim..

iyi olacağım demeye başlayınca düzelecek herşey

sinirin geçmiştir biraz

artık toparlanmaya başla

başka şansın yok

bugun kandil ya,
bu mudur benim dua'm sanıyorsunuz..
ağlanır mı bugün..
hayatımda olmadığım kadar yalnızım şu an,çaresizim..

çedene arkadaşım hayatta en kötü şey bir başkasına el avuç açmak iyi kötü bir işin varsa kimseye muhtac değilsen yaşamaya bak derim evinide değiştir bence ...

sizlere lafım yok ki,herkes çok güzel yazmış ama gücümü aldı,hayatımı çaldı,çocuklarımı yoketti ..
bana nasıl kıydı ya..
bana nasıl kıydı..dayanamaıyorum ki..

Back
X