Bende 4 yıl verdim . inan bana bende senin yaşadıklarını yaşadım halada yasıyorum . Ama yaşamaktan, evladımla bir gelecek kurmaktan asla vaz gecmedim .hayatına son versen karşındaki arkandan yasmı tutacak sanıyorsun ??? iki gün ağlar üçüncü gün başkası ile olur bu erkek milleti böyle malesef . Olan ailene ve evlatlarına olur . Değermi ? Bir Erkek için bunca sıkıntı üzüntü ??? bir erkek için kendini bu kadar koyvermene hırpalamana değermi ? Hayatttaki en büyük önceliğin evlatların olsun ve gerçekten başka arkadaşlarımızın dediği gibi çok sanslısın ,senin meleklerin iki tane . Hayata ikikere daha sıkı tutunman lazım .
Onun sende yarattığı bu değersizlik ,onsuz hiç olma duygusunu ancak sen kendin çözebilirsin .Ona bu zevki tattırma , karşısında ole bir dur ve onsuz hayata öyle bir tutunki, senden yediği bu osmanlı tokatı ile dünyası kaysın .
Arkanada dönüp bakma , içindeki o acaba sorularına kulağını tıka , her kendini çıkmazda hissettiğinde evlatların gözünün önüne gelsin , inan bana zamanla daha güçlü olacaksın ve olayları umursamamaya başlıyacaksın ? Sonra kendine kızacaksın yaşadıklarım ne gereksizmiş diyeceksin .
Birdaha kendini koyverme lütfen .