geç mi kaldım sizce

Şuan dershaneye gitmek para israfı olur bu sene evde çalış öylesine gir seneye sağlam bi şekilde dershaneyle beraber yürütürsün
ya gerçekten mi..ama sıfır noktasında değilim ki belki yaparım zatem dilden giricem ydt yapıyprum tyt için gidicem ilk aşama için

ya ne güzel :) ben de ingilizce öğretmenliği istiyorum en az 9 binin üzerini hedefliyorum
ingilizce öğretmenliği kazanmakta bir şey yok ama onu bir Boğaziçi'nde okumak var bir de X üniversitesine düşük alelade puanla girmek var.benim ideallerim var diyorsan bu çalışma temponla olmaz, ben yeter ki barajı geçeyim (ki 5 net yapsan geçersin) herhangi bir üni.ye gireyim dersen de senin bileceğin iş.mesleğine güzel karar ver, kolay diye tutuyor diye girme, hayatının ortalama 45 yılını o işi yaparak geçireceksin ya da işsiz kalacaksın.bu sene tercih yapmak zorunda değilsin, seneye de girebilirsin.

Hem de çok iyi kapanır aradaki fark . Merak etme sıkı çalışırsan güzel bir puan alırsın ama temelin var mı daha önceden eğer yoksa daha da çok çalışmak gerekir. Ama kararlıysan başarırsın tabi ki :) Allah işini rastgetirsin , başarılar :)

Ay kuzum Allah yardımcın olsun. Butik bir dersaneye mı gideceksin nasıl yapacaksın

merhaba ablalarım buraya saçma sapan şeyleri dert edip konu açıyodum bu sefer önemli bişey sorucam. bu sene üniversite sınavım var. dershaneye yazılmamıştım dershaneye yazılmaya karar verdim. ama bir yandan korkuyorum herkes önceden başladı. ben geride kaldım sizce yetişir mi birşeyler...daha 6 ay var ama bilmiyorum zaman çok hızlı geçiyo
Tatlım 4 senedir dershanecilik sektöründe öğretmenlik 3 senedir de yöneticilik yapıyorum 7 senedir işin içindeyim ilk dönem bitmek üzere pek işine yaramaz boşuna para verme. Konular baya ilerledi etütle falan da kapatmaya çalışsan zorlanacaksın yani yine kendin halletmeye çalışacaksın. Çoğu yerler TYT konularını bitirmek üzeredir yani. Tavsiye etmem ben sana

hiç bisey için geç değil.Dershaneni ihmal etme ablacım daha önünde 6 ay var.Okukdan eve evden dershaneye bi hayatin olacak mecburen.Hic sevmiyorum bende geçtim o yollardan ama maalesef türkiye burası.Okusan da issizsin. herneyse sen boşver şimdi bunları otur dersine çalış hangi bölümdesin alanın ne yani

ingilizce öğretmenliği kazanmakta bir şey yok ama onu bir Boğaziçi'nde okumak var bir de X üniversitesine düşük alelade puanla girmek var.benim ideallerim var diyorsan bu çalışma temponla olmaz, ben yeter ki barajı geçeyim (ki 5 net yapsan geçersin) herhangi bir üni.ye gireyim dersen de senin bileceğin iş.mesleğine güzel karar ver, kolay diye tutuyor diye girme, hayatının ortalama 45 yılını o işi yaparak geçireceksin ya da işsiz kalacaksın.bu sene tercih yapmak zorunda değilsin, seneye de girebilirsin.
Ay kuzum Allah yardımcın olsun. Butik bir dersaneye mı gideceksin nasıl yapacaksın

ilk aşama yani tyt için ders veren bir etüt merkezine gidicem. ikinci aşama ingilizce zaten o bi şekilde yürüyo ama tyt benim kötü şuan

Tatlım 4 senedir dershanecilik sektöründe öğretmenlik 3 senedir de yöneticilik yapıyorum 7 senedir işin içindeyim ilk dönem bitmek üzere pek işine yaramaz boşuna para verme. Konular baya ilerledi etütle falan da kapatmaya çalışsan zorlanacaksın yani yine kendin halletmeye çalışacaksın. Çoğu yerler TYT konularını bitirmek üzeredir yani. Tavsiye etmem ben sana
konular ilerledi ama ben de evde konu bitirdim şimdiye kadar yani hani bende sıfır değilim şuan.

zaten gideceğim yer dershane değil de sadece tyt üzerine ders veren bir etüt merkezi ben zaten dilden giricem ikinci aşamayı hallediyorum bi şekilde ama tyt için gidicem oraya tytde de sıfır noktasında değilim türkçeden dil bilgisi falan tamam tarihimde iyi sadece matematik için gidiyorum desem yeridir kaçırdığım konuları falan da matematikten etüt alırım sadece

Dersane size mucize yaratmaz yani o sadece düzenli.çalışmanıza yardım eder sizin çabalamanız lazım 6 ay çok kısa bir süre ayrıca günde 2 saat çalışma çok çok az. Bakın dersane için geç mi kaldım demek için bile buraya yazıp vakit harcıyorsunuz burada yorum yazacağınıza test çözüp konu çalışıyor olmanız lazım tamamen sosyal hayattan aktivitelerden ödün verip vaktinizin çoğunu dersr adamalısınız yoksa çok çok zor insanlar okul dersane etüt soru çözme koşturuyor

konular ilerledi ama ben de evde konu bitirdim şimdiye kadar yani hani bende sıfır değilim şuan.
zaten gideceğim yer dershane değil de sadece tyt üzerine ders veren bir etüt merkezi ben zaten dilden giricem ikinci aşamayı hallediyorum bi şekilde ama tyt için gidicem oraya tytde de sıfır noktasında değilim türkçeden dil bilgisi falan tamam tarihimde iyi sadece matematik için gidiyorum desem yeridir kaçırdığım konuları falan da matematikten etüt alırım sadece
Sıfır durumda değilsen olabilir. Matematik sıfırsa yine zor ama bilesin

Back
X