• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç saatlerde dışarılarda olma

Bu zamanda erkeklerin de belli saatte evde olmasi gerek. Her iki cins icin de tehlike var. Ben erkegim ,sen kadinsin bahanelerini biraksin.

Yani üzgünüm buradaki birçok tecrübeli insan seni ondan uzaklaştıracaktır, çünkü yolun sonu büyük oranda belli ama sen diyorsan ki yok ben evimde meyvemi soyar kocişkomu beklerim o başka. Ama her zaman bir kadın olarak sosyal yaşamda aktif olmanı öneririm, biz çıktıkça onlar alışacak, biz çıktıkça normalleşecek. Hani bir kaç ay ya da sene sonra ayrılmak istediğini söylerse, ne yaptım ben, gitti en deli dolu zamanlarım, diye yakınırsın. Bak benimki de böyleydi, ojeye bile takılan bir manyaktı e tabi bir de lise zamanları, şuan ise gece 12 de eve tek döndüğüm oluyor. Bu noktaya nasıl geldiğimizi ya da getirdiğimi :) sorarsan, her engel koymaya çalışmasında o zaman güle güle sana dedim, "sana ihtiyacım yok, sensiz de varım" mesajını verdim. Pantolonun darlığının daha kelimesini söylediğinde AVM'yi inletip kalkıp gittim, ağzını açma dedim. Ben sussaydım ipler ondaydı. Ben bende olsun diyenlerden de değilim, daima EŞİTLİK!:KK28:

Kendinize bunu yapmayın. Ne demek siz en geç 21.30'da evde olurken onun 04.00'a kadar olması? Evet ülkemizde kadınlar tehlike altında biraz daha kabul ama düşünen insan bunu kısıtlayarak yapmaz, geç saate kalacaksan mutlaka taksi tut der, plakasını falan alır ne bileyim en fazla bu kadarını yapar bu da çok medeni erkekler olmadığı için maalesef sokaklarda yoksa bu bile fazla.
Sürekli olsa neyse her zaman çıkmıyormuş, onun geç dönmesi sorun değil arada sırada kafa dağıtmak ister elbette ortam varsa özellikle erkekler sebepsizce ortam dışı kalmak istemiyor, gerçi erkek olmakla ilgisi yok ben de istemem "neden gelmiyorsun? - ımm nişanlım izin vermedi." bu diyalog hoş değil. Ama o da size bir şey diyememeli yoksa evlendiğinizde çok üzüleceksiniz.

Sana 9.30 dan sonra çıkma dedi ve sen de buna harfiyen uyduysan bence sorun sende... böyle olaylar anlatilinca bana bir daral geliyor birebir yaşadığımı düşünemedim. ...

Benim eşim akşamları hiç çıkmaz.nisanliyken ya da çıkarken çıkardı bazen, çok takilmazdim.evlilik hayatıyla o zaman bir değil.ama alışkanlıktan dolayı evlenince devam ettirirse kötü.sik cikmiyormus nisanlin sorun edecek pek birşey yok bence.

Evlendiğimizden beri eşim işten direkt eve geliyor. İstese de çıkamıyor, yorgunluktan bayılacak duruma geliyor çünkü. O arkadaşlarıyla çıkmaları da bitti evlilikten sonra. Sanırım beyler evlendiğinde evde dinlenmeleri daha cazip geliyor.

Yılda 6 kez çıkıyor demişsin. Bence çok da sorun etmemelisin. Sana belirli bir saat koyması bana yanlış geldi. Evet ben de biraz eve geciksem korka korka geçiyorum ara sokaklardan, çünkü şeref yoksunu bazı insanların ne yapacağı belli olmuyor. Haberlerde de görüyoruz. Karşılıklı tekrar konuşup, sıkıntılarını anlatmaktan başka çaren yok..

Biraz daha kalsın sabah ezanını hoca ile beraber okur camiide, 4 nedir? :işsiz:

Benimle ise nişanlım beraber 4'e kadar gezebiliriz eyvallah. Ben onsuz 4'te dışarı falan çıkamazsam o da çıkamaz efendim. Bence ağırlığını koy. Ne demek 4 ya?

konu kadın-erkek muhabbetine dönüyor. diyorki haberlerde kadınlara neler yapıldığını görüyoruz ama erkekler kendilerini koruyabiliyor diyor.
Geçicek o ayakları.Başına bela gelen erkekleride biliyoruz.Arkadaşa katılıyorum kişi kendinden bilir işi.Kendi ne haltlar karıştırıyor acabada seni kısıtlıyor.Hadi canım hadiii demen lazım ona sonra çok pişman olursun.

Hiç anlamıyorum bu bu çiftlerin birbirlerini kısıtlamalarını .farzedelim ki iş arkadaşları bayan nolucak yanı nedir bu kıskançlık .neden hemcinslerinden bukadar korkuyorsunuz . Siz de gezer eğlenirsiniz nolmuş yani .. yine sinirlendim

merhabalar
benim bir derdim var ve biliyorum ki deneyimli hanımlar bana birşeyler yazacak, aklımdaki deli sorular için ipucu elde edeceğim..
benim nişanlım ve ben farklı şehirlerdeyiz. ben henüz öğrenciyim ve Onun işi gücü yerinde. iş arkadaşları %90 genç kadın. antalyaya seminerlere gittiğinde sabah 4lere kadar dışarıda kalıyor. yanımda kadın yok diyor ama bu ileriki zamanlarda olmayacağı anlamına gelmiyor.
arkadaşlarıyla sık sık görüşemiyor ama görüştüğünde çok geç saatlerde dönüyor 12- 1 hatta 2 gibi...
bu geç gelmeler yılda en fazla 6-7 kez oluyor ama ben istemiyorum. ve istemiyorum dediğimde yapacak birşeyi olmadığını söylüyor. ve benim asla dışarıda 9.30a kadar bile olmama izin vermiyor.
acaba sizin nişanlınız ya da eşiniz filan böyle geç geliyor mu? yani bu normal mı?
yoksa o benim geç gelmeme laf ettiği için kısasa kısas diye mi bu şekilde düşünüyorum?
şimdiden teşekkürler..
Etrafindaki is arkadaslari %90 i kadin ise. Seminerdede bol bol kadin vardir. Hemde antalya gibi bir yerde bu cok zor.

Benim eşim de arkadaşlarıyla çıkar, bara gider oturur, bunu sorun etmem çünkü ben de çıkarım bir şeyler içer konsere gider eve gelirim. Şimdi farklı şehirlerde çalışıyoruz, birbirimize haber verip çıkıyoruz. Sizin de aynı haklara sahip olmanız gerekir yoksa huzursuzluk ve mutsuzluk... Çevremde örneği çok fazla erkek gezer yer içer, kadın evde bebek bezi bekler ki adam gelirken alsın, buradaki konulara bir bak kuzum, kadınlar neler yaşıyor, ben evlenmeden önce hep kk okurdum üye değildim, çok faydasını gördüm, lütfen işini eline alıp öyle evlen. Adama güvenme, bu kişi veya bir başkası.

Gene gerzek bir adam, hic sasirmadim. Ben olsam boyle biriyle hic baslamazdim bile, benim icin erkegin esitlikci olmasi cok onemlidir. Soyle de haddini bilsin.

Back
X