- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 e kadar olanda seminer için gitmişlerdi. öyle dışarda eğlenmişler4 e kadar ne işiymiş bu
Geçicek o ayakları.Başına bela gelen erkekleride biliyoruz.Arkadaşa katılıyorum kişi kendinden bilir işi.Kendi ne haltlar karıştırıyor acabada seni kısıtlıyor.Hadi canım hadiii demen lazım ona sonra çok pişman olursun.konu kadın-erkek muhabbetine dönüyor. diyorki haberlerde kadınlara neler yapıldığını görüyoruz ama erkekler kendilerini koruyabiliyor diyor.
Etrafindaki is arkadaslari %90 i kadin ise. Seminerdede bol bol kadin vardir. Hemde antalya gibi bir yerde bu cok zor.merhabalar
benim bir derdim var ve biliyorum ki deneyimli hanımlar bana birşeyler yazacak, aklımdaki deli sorular için ipucu elde edeceğim..
benim nişanlım ve ben farklı şehirlerdeyiz. ben henüz öğrenciyim ve Onun işi gücü yerinde. iş arkadaşları %90 genç kadın. antalyaya seminerlere gittiğinde sabah 4lere kadar dışarıda kalıyor. yanımda kadın yok diyor ama bu ileriki zamanlarda olmayacağı anlamına gelmiyor.
arkadaşlarıyla sık sık görüşemiyor ama görüştüğünde çok geç saatlerde dönüyor 12- 1 hatta 2 gibi...
bu geç gelmeler yılda en fazla 6-7 kez oluyor ama ben istemiyorum. ve istemiyorum dediğimde yapacak birşeyi olmadığını söylüyor. ve benim asla dışarıda 9.30a kadar bile olmama izin vermiyor.
acaba sizin nişanlınız ya da eşiniz filan böyle geç geliyor mu? yani bu normal mı?
yoksa o benim geç gelmeme laf ettiği için kısasa kısas diye mi bu şekilde düşünüyorum?
şimdiden teşekkürler..