- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
benimde bu ay geç çatladı 18 inci gün çatladı o kadar düzenli adet olurum aslında doktorumda şaşırdı bende bu ay klomen kullandım eğer 28 günde bir adet olursam 6 ekimde adet olmam lazım bende geç yumurtlama olması adetimin sarkması anlamına mı geliyor kafam benimde çok karışık, bende 2,5 yıldır bebek istiyorum RABBİMDEN İNŞALLAH bana da verir. İsteyen herkesin ALLAH kucağını boş bırakmasın çocuk hasreti başkaymışİyi geceler hanımlar,
adete yakın yumurtlama olunca adet de gecikecek mi?
14 gün sonra adet görülür derler ya, deneyimi olanlar yardımcı olur musunuz?
Hamilelik oluşursa buna mı geç döllenme deniyor?
İkimizde aynı durumdayız, haber ver gelişme olursa.benimde bu ay geç çatladı 18 inci gün çatladı o kadar düzenli adet olurum aslında doktorumda şaşırdı bende bu ay klomen kullandım eğer 28 günde bir adet olursam 6 ekimde adet olmam lazım bende geç yumurtlama olması adetimin sarkması anlamına mı geliyor kafam benimde çok karışık, bende 2,5 yıldır bebek istiyorum RABBİMDEN İNŞALLAH bana da verir. İsteyen herkesin ALLAH kucağını boş bırakmasın çocuk hasreti başkaymış
Seninde mi 18 inci gün çatladı. Bu sabah kasık ağrıları ile uyandım yere yığılacaktım .Sağ kasığım çok ağrıyor. Doktoruma yazdım oda çok yumurtan oldu ondan dedi hayallerim suya düştü bende hamilelik belirtisi sandım .Doktorun hesabına göre 10 ekimde belli olacak ozaman bak dedi. Benim normalde 6 ekimde olmam lazım kafam çok karışık .Biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ben anladım çatladığını bir gün öncesini ve sonrasını yaptık .Gerisini ALLAH ım biliyor .Bende bukadar düşünce istek varken zor hamile kalırım. Sende durum nasıl?İkimizde aynı durumdayız, haber ver gelişme olursa.
Benimde 2 di idi, 6 sı oldu böyle olunca.
İki kez yumurtlama oluyor mu onu hiç bilmiyorum her gün 1000 lerce yazı okuyorum hamilelik ilgili hiç görmedim ,bende heyecanla adet günümü bekliyorum hiç bir belirti yok sadece kasık ağrılarım var onu da belirti olarak görmedim herkesin bir sürü belirtisi var adetine 10 güne kalaMerhabalar benimde bugün başıma geldi adet sonrası 13.gunu yumurtlama gördüm yani bende sızıntı şeklinde oluyor o şekilde anladım test yapmadım dünden beri de aynı şekilde çok hafif arada peceteye gelen bir pıhtı gibi akıntı var kırmızı affedersiniz ağrısı da çok bir kanama yok ama anlam veremedim ikinci kere mi yumurtlama oldu acaba bilen var mı
Yumurtalama olmuş 8.resimde de çatlamış sanırım siliklesmis çizgi piki gormussunuz son resimler yeni mi belkide tekrar yumurtladiniz bende anlam veremedim bu ay benimde ikinci kez yumurtlama kanaması oldu bı fikrim yokBende de durum karışık.Ovulasyon takip ediyorum.20.gündeyim ve test hala böyle son resim gibi gösteriyor…Dün de bunu sorma gereği hissettim.Yumurtlama oldu mu olmadı mı?Test çizgisi bir ara tamamen kayboldu,şimdi yine böyle…Bu şekilde başına gelen var mı?Dün bir bayan 2. kez yumurtlamış olabilirsin dedi.Sizler de inceler misiniz?
son 2 fotoğraf devam eden günler evet….Çizgi kayboldu,2 gün sonra tekrar göründü…Anlayamadım ben de…Yumurtalama olmuş 8.resimde de çatlamış sanırım siliklesmis çizgi piki gormussunuz son resimler yeni mi belkide tekrar yumurtladiniz bende anlam veremedim bu ay benimde ikinci kez yumurtlama kanaması oldu bı fikrim yok
Ben adet olucam gibi, sökülme ağrım var.Seninde mi 18 inci gün çatladı. Bu sabah kasık ağrıları ile uyandım yere yığılacaktım .Sağ kasığım çok ağrıyor. Doktoruma yazdım oda çok yumurtan oldu ondan dedi hayallerim suya düştü bende hamilelik belirtisi sandım .Doktorun hesabına göre 10 ekimde belli olacak ozaman bak dedi. Benim normalde 6 ekimde olmam lazım kafam çok karışık .Biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ben anladım çatladığını bir gün öncesini ve sonrasını yaptık .Gerisini ALLAH ım biliyor .Bende bukadar düşünce istek varken zor hamile kalırım. Sende durum nasıl?
hamilemisinMesela bugün de böyle…Kafa yemelik…
merhaba,test yaptım ,hamile de değilim…hamilemisin
Sen ne kadardır deniyorsun ?merhaba,test yaptım ,hamile de değilim…
ben yapmam test negatifi görmekten bıktım zaten hamilede değilim hissediyorum yaşım 35 eşim tüp bebeğe yanaşmıyor normal yollarla da 2 yıldır yapıyoruz olmuyor .Çok üzgünüm kendi kendime tesseli vere vere bir hal oldum.merhaba,test yaptım ,hamile de değilim…
Ben bu sene 2 kez düşük yaşadım-4. aylarda hep düştü-doğal yolla hamile kalmıştım-yeni öğrendim ki rahim şeklinden dolayı olmuş düşükler-ameliyat olacağım ama maalesef yumurta da bitmiş bende…39 yaşındayım.Tüp bebek denenecek ama 2 aydır regli de olmuyorun-ultrasonda yumurta da görmüyor doktorlar.Hormonlar da yüksek…Çok umutsuzum artık…ben yapmam test negatifi görmekten bıktım zaten hamilede değilim hissediyorum yaşım 35 eşim tüp bebeğe yanaşmıyor normal yollarla da 2 yıldır yapıyoruz olmuyor .Çok üzgünüm kendi kendime tesseli vere vere bir hal oldum.
İnan ben bu çocuk olayını hiç anlamadım doktorların kesinlikle senin çocuğun olmaz dediklerin çocukları var sağlık sorunu olmayanların çocukları yok .Senin için gerçekten üzüldüm 2 kez anne olmuşsun düşmüş büyük bir açı bizimde sınanmamız bu şekilde herhalde ,benim de miyomlarım vardı bir umut aldırdım onları yine hamile kalamıyorum .Ben bu sene 2 kez düşük yaşadım-4. aylarda hep düştü-doğal yolla hamile kalmıştım-yeni öğrendim ki rahim şeklinden dolayı olmuş düşükler-ameliyat olacağım ama maalesef yumurta da bitmiş bende…39 yaşındayım.Tüp bebek denenecek ama 2 aydır regli de olmuyorun-ultrasonda yumurta da görmüyor doktorlar.Hormonlar da yüksek…Çok umutsuzum artık…
Bende eşimi ikna edebilirsem ŞİŞLİ MEMORAİL da olacağım 2 kuzenim ilk denemelerinde tuttu .Ben bu sene 2 kez düşük yaşadım-4. aylarda hep düştü-doğal yolla hamile kalmıştım-yeni öğrendim ki rahim şeklinden dolayı olmuş düşükler-ameliyat olacağım ama maalesef yumurta da bitmiş bende…39 yaşındayım.Tüp bebek denenecek ama 2 aydır regli de olmuyorun-ultrasonda yumurta da görmüyor doktorlar.Hormonlar da yüksek…Çok umutsuzum artık…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?