Geç yumurtlama ve kasık ağrısı

ozelemm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
681
196
23
30
Günaydın kızlar. Size bir sorum olacak. 16 mayıs adetimin 1. Günü. 20. Gündeyim şuanda. Yumurtlama takibi yapıyorum. Ama henüz pik göremedim. Ama kasık ağrılarım var. Batmalar oluyor. Size sorum şu. Kasık ağrısından sonra mı yumurtlama görülür. Yoksa şıan yumurtladığım için mü kasık ağrılarım var. Yardımcı olur musunuz

Canım Benim yumurtlama günümden 1 gn önce agrım olur sonra geçer

Yumurtalık ve kaşık ağrısı varsa evet yumurtlamadır akıntında yoğun varsa
Bende geç yumurtlama oluyor 27.günüm bugün pik gördüm

Yumurtalık ve kaşık ağrısı varsa evet yumurtlamadır akıntında yoğun varsa
Bende geç yumurtlama oluyor 27.günüm bugün pik gördüm
Yoğun bi Akıntım yok şuan canım. Olduğu zamanda beyaz kremsi akıntım oluyor. Bak bugünkü testimde böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_2541.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 104
Yoğun bi Akıntım yok şuan canım. Olduğu zamanda beyaz kremsi akıntım oluyor. Bak bugünkü testimde böyle çıktı
Bu çubuk testlerden alma canım cok kafa karıştırıyor. Bende almıştım ilk zamanlar hiç anlamamıştım kaset test tavsiye ediyorum
Bak az önce yaptım benimki bugün

Eklentiler

• D7C584C5-1F4C-4B60-BCD1-4541E93F4444.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 101
Benimkiyle hemen hemen aynı çıkmış. Ben geçen ayda çubuk kullanmıştım. Daha rahat yapabiliyorum. Çalıştığım için canım

Bak buda geçen ayın testleri. Ovulasyonu yakaladım hemde 2 gün. Ama gebe kalamadım

Eklentiler

• IMG_2186.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 124
Kizlar hic adet bitimi yumurtladığiniz oldu mu? Bakiyorum herkes ortalama 15-20. gün arasi yumurtluyo. Ben 10uncu gün pik gördüm. yumurta gelişemeden catlayabilirmi böyle bi ihtimal var mi sizce?

Kizlar hic adet bitimi yumurtladığiniz oldu mu? Bakiyorum herkes ortalama 15-20. gün arasi yumurtluyo. Ben 10uncu gün pik gördüm. yumurta gelişemeden catlayabilirmi böyle bi ihtimal var mi sizce?
Kimi kadın erken yumurtlama olabiliyor canım ona göre erken adet göreceksindir eğer gebelik oluşmazsa

Gelismeden catlamaz diye düsünüyorum, 20mm gibi bir büyüklüge gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Normal bir döngüde 14. gün catlama olur ama bazi kadinlarda bu daha erken oluyor. Hatta direkt adet sonrasi yumurtlama gören de oluyor. Ayrica kadin vücudu bambaska bir sey, her ay farkli belirtiler, farkli semptomlar, her zamanki döngüden farkli durumlar olabiliyor. Kurulu saat gibi degil yani vücudumuz. Ben dert etmeyin derim.

Degerlendirdiniz mi pik gördügünüz günleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…