Canım Benim yumurtlama günümden 1 gn önce agrım olur sonra geçerGünaydın kızlar. Size bir sorum olacak. 16 mayıs adetimin 1. Günü. 20. Gündeyim şuanda. Yumurtlama takibi yapıyorum. Ama henüz pik göremedim. Ama kasık ağrılarım var. Batmalar oluyor. Size sorum şu. Kasık ağrısından sonra mı yumurtlama görülür. Yoksa şıan yumurtladığım için mü kasık ağrılarım var. Yardımcı olur musunuz
Yumurtalık ve kaşık ağrısı varsa evet yumurtlamadır akıntında yoğun varsaGünaydın kızlar. Size bir sorum olacak. 16 mayıs adetimin 1. Günü. 20. Gündeyim şuanda. Yumurtlama takibi yapıyorum. Ama henüz pik göremedim. Ama kasık ağrılarım var. Batmalar oluyor. Size sorum şu. Kasık ağrısından sonra mı yumurtlama görülür. Yoksa şıan yumurtladığım için mü kasık ağrılarım var. Yardımcı olur musunuz
Yoğun bi Akıntım yok şuan canım. Olduğu zamanda beyaz kremsi akıntım oluyor. Bak bugünkü testimde böyle çıktıYumurtalık ve kaşık ağrısı varsa evet yumurtlamadır akıntında yoğun varsa
Bende geç yumurtlama oluyor 27.günüm bugün pik gördüm
Bu çubuk testlerden alma canım cok kafa karıştırıyor. Bende almıştım ilk zamanlar hiç anlamamıştım kaset test tavsiye ediyorumYoğun bi Akıntım yok şuan canım. Olduğu zamanda beyaz kremsi akıntım oluyor. Bak bugünkü testimde böyle çıktı
İnşalllah bu ay tutar hayırlısıyla canımBak buda geçen ayın testleri. Ovulasyonu yakaladım hemde 2 gün. Ama gebe kalamadım
Benim bitane kızım var da işte şansa ovulasyon testi yaptım yumurtalarım ağrıyo diye şansa çıktı yumurtlamaAmin canım. Seninde inşallah. Bakalım bekliyoz işte
Kimi kadın erken yumurtlama olabiliyor canım ona göre erken adet göreceksindir eğer gebelik oluşmazsaKizlar hic adet bitimi yumurtladığiniz oldu mu? Bakiyorum herkes ortalama 15-20. gün arasi yumurtluyo. Ben 10uncu gün pik gördüm. yumurta gelişemeden catlayabilirmi böyle bi ihtimal var mi sizce?
Umarim görmem bu ay adet ve erkenmi adet olacaktım sorusu bir sır olarak kalirKimi kadın erken yumurtlama olabiliyor canım ona göre erken adet göreceksindir eğer gebelik oluşmazsa
İnşallah canım değerlendirdin miUmarim görmem bu ay adet ve erkenmi adet olacaktım sorusu bir sır olarak kalir
Gelismeden catlamaz diye düsünüyorum, 20mm gibi bir büyüklüge gelmesi gerekiyor diye biliyorum. Normal bir döngüde 14. gün catlama olur ama bazi kadinlarda bu daha erken oluyor. Hatta direkt adet sonrasi yumurtlama gören de oluyor. Ayrica kadin vücudu bambaska bir sey, her ay farkli belirtiler, farkli semptomlar, her zamanki döngüden farkli durumlar olabiliyor. Kurulu saat gibi degil yani vücudumuz. Ben dert etmeyin derim.Kizlar hic adet bitimi yumurtladığiniz oldu mu? Bakiyorum herkes ortalama 15-20. gün arasi yumurtluyo. Ben 10uncu gün pik gördüm. yumurta gelişemeden catlayabilirmi böyle bi ihtimal var mi sizce?
Evet değerlendirdik. adetin 7inci günü basladik ve her günü degerlendirdik. insallah tutarİnşallah canım değerlendirdin mi
Hayyırlısıyla insalllah gebelik olurEvet değerlendirdik. adetin 7inci günü basladik ve her günü degerlendirdik. insallah tutar
O zaman eğer istiyorsan. Tekrar nasip olsun inşallahBenim bitane kızım var da işte şansa ovulasyon testi yaptım yumurtalarım ağrıyo diye şansa çıktı yumurtlama
Olursa tabi cok sevinirim rabbim ne zaman verirse inşallah kızım 19 aylık ama olsun doğru zamanda versin inşallahO zaman eğer istiyorsan. Tekrar nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?