Hayır hala büyüme yokKlomene hic cevap vermedi mi
18.günden sonra yumurtası gelişen yok mu acaba hiçMerhaba hanımlar ben bu ay adetimin 4.günü klomene başladım günde 3 defa kullandım bugün 18.gün adetimden bu yana yumurta takibi yapıyor doktorum bugün kontrole gittiğimde hiç yumurta gelişmediğini söyledi 18.günden sonra yumurtası gelişen var mı acaba aranızda doktorum artık gelmene gerek yok dedi adet olursan gel dedi ama hala büyüme şansı var gibi geliyor bana
Benimde geç yumurtlama oluyor olumsuz dusunmeyin18.günden sonra yumurtası gelişen yok mu acaba hiç
Doktora gittiğiniz zaman yumurta boyutunuzu söyledi mi doktor18.günden sonra yumurtası gelişen yok mu acaba hiç
hayır söylemedi küçük küçük yumurtlama var ama gelişme yok dedi adetime 10 gün kaldı acaba artık gelişmez miDoktora gittiğiniz zaman yumurta boyutunuzu söyledi mi doktor
sizin ne zaman oluyor yumurtlama gebelik oldu muBenimde geç yumurtlama oluyor olumsuz dusunmeyin
Ben hiç yumurtlama geliştirici ilaç kullanmadım normalde geç yumurtlama oluyorhayır söylemedi küçük küçük yumurtlama var ama gelişme yok dedi adetime 10 gün kaldı acaba artık gelişmez mi
20. Günden sonra büyüyor ovulasyon testi ile takip ediyorum ama tam gelişmiyorsizin ne zaman oluyor yumurtlama gebelik oldu mu
Tam gelişmeyince gebelikte olmuyor di miBen hiç yumurtlama geliştirici ilaç kullanmadım normalde geç yumurtlama oluyor
20. Günden sonra büyüyor ovulasyon testi ile takip ediyorum ama tam gelişmiyor
Olmuyor maalesefTam gelişmeyince gebelikte olmuyor di mi
Tedavi için gitmediniz mi hiçOlmuyor maalesef
Bana doktorum artık takibe gerek yok dedi ama yarın yine gidicem merak ediyorum gelişip gelişmediğiniOlmuyor maalesef
Cok gittim burdaki doktorlar ilgili değil hiç Eylül ayında kuzenimin tavsiyesi üzerine onun gittiği doktora gittim infolic combi ve duphaston yazdı onları kullanıyorum ilaçlar bittiği zaman tekrar gitcem bakalim tedaviye baslicakmiTedavi için gitmediniz mi hiç
Git bakalım inşallah gelişmiştir gelişmemişsede adetten sonra ona göre ilac verirBana doktorum artık takibe gerek yok dedi ama yarın yine gidicem merak ediyorum gelişip gelişmediğini
Nerede gidiyorsunuz doktora bende bu ay inofolic combi hp de kullanmıştım ona rağmen yinede gelişmediCok gittim burdaki doktorlar ilgili değil hiç Eylül ayında kuzenimin tavsiyesi üzerine onun gittiği doktora gittim infolic combi ve duphaston yazdı onları kullanıyorum ilaçlar bittiği zaman tekrar gitcem bakalim tedaviye baslicakmi
Bu ay benim üçüncü denemem ikidir klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı ama olmadı o yüzden bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecekGit bakalım inşallah gelişmiştir gelişmemişsede adetten sonra ona göre ilac verir
Ben Aydın'da yaşıyorum devlet hastanesine gidiyorumNerede gidiyorsunuz doktora bende bu ay inofolic combi hp de kullanmıştım ona rağmen yinede gelişmedi
Çatlatma iğnesi yaptirdiginiz zaman yumurta gelismismiydi eşiniz sperm testi falan verdi mi hicBu ay benim üçüncü denemem ikidir klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı ama olmadı o yüzden bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek
Evet ilk ay 2 tane yumurta gelişmişti geçen ay da bir tane yumurta gelişmişti çatlatma iğnesiyle de tutmadı maalesef eşimde verdi sperm testi onda da sorun yok artık rahim filmi çekilmek gerekiyor çünkü ortada başka bi sorun yokÇatlatma iğnesi yaptirdiginiz zaman yumurta gelismismiydi eşiniz sperm testi falan verdi mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?