Geç yumurtlama

Devlet hastanesindeki doktorlar yumurta takibi falan yapmıyor dediler bana özele gidiyorum o yüzden hep
İlaç tedavisine başlattığı zaman kontrole çağırıyorlar bende özele gitcem bu doktordan memnun kalmazsam

Ne güzel ilaç etki etmiş bu ay neden olmamış acaba her ay yumurtlama olmuyor aslında o yüzden de olmuş olabilir rabbim hakkimizda hayırlısını versin hiç kendini strese sokma zamanı var ki gecikiyor

Ne güzel ilaç etki etmiş bu ay neden olmamış acaba her ay yumurtlama olmuyor aslında o yüzden de olmuş olabilir rabbim hakkimizda hayırlısını versin hiç kendini strese sokma zamanı var ki gecikiyor
Yumurtlama var ama gelişme yok bi de bu ay hem klomen hem inofolic combi hp kullanmıştım çok umutluydum yarın tekrar gidicem muhtemelen büyümemiştir ama olsun içim rahat etsin diye gidicem

Yumurtlama var ama gelişme yok bi de bu ay hem klomen hem inofolic combi hp kullanmıştım çok umutluydum yarın tekrar gidicem muhtemelen büyümemiştir ama olsun içim rahat etsin diye gidicem
Hic belli olmaz belki büyümüştür yarın bı gidin bakalım inşallah güzel haberler alirsiniz

hayır söylemedi küçük küçük yumurtlama var ama gelişme yok dedi adetime 10 gün kaldı acaba artık gelişmez mi
Bence gelisebilir benim de bu ay cok ilginc bekledigim adete 1 hafta kala yumyrtam buyudu ve catladi yani tahmini 23.gunde falan

Benim de durumum karisik 24unde oldugu icin suan daha 9gun gecti dun kan vermistim negatifti erken mi verdim hic bilemiyorum umarim vardir

Benim canım bende gittim klomenden sonra yumurtaların gelişmemiş dedi 8 gün sonra 20 mm bi yumurtam gelişmişti 6. Denememdi o yumurta ile hamile kaldım Allah’ıma şükürler olsun yani yani gelişeceği tarihten 8 gün sonra istenilen büyüklüğe gelid

Yani adetinizin kaçıncı gününde gelişmiş oldu ya da beklenen adet tarihinden ne kadar önce ben 3 keredir gidiyorum gelişmemiş dedi artık takibe bile gerek yok dedi ama yarın yinede gidicem 21.gün oluyor yarın

Yani adetinizin kaçıncı gününde gelişmiş oldu ya da beklenen adet tarihinden ne kadar önce ben 3 keredir gidiyorum gelişmemiş dedi artık takibe bile gerek yok dedi ama yarın yinede gidicem 21.gün oluyor yarın
Canım tam tamına 21.gün 20 mm di ben sağda ağrılarım oldu büyüdüğü fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…