Devlet hastanesindeki doktorlar yumurta takibi falan yapmıyor dediler bana özele gidiyorum o yüzden hepBen Aydın'da yaşıyorum devlet hastanesine gidiyorum
İlaç tedavisine başlattığı zaman kontrole çağırıyorlar bende özele gitcem bu doktordan memnun kalmazsamDevlet hastanesindeki doktorlar yumurta takibi falan yapmıyor dediler bana özele gidiyorum o yüzden hep
Ne güzel ilaç etki etmiş bu ay neden olmamış acaba her ay yumurtlama olmuyor aslında o yüzden de olmuş olabilir rabbim hakkimizda hayırlısını versinEvet ilk ay 2 tane yumurta gelişmişti geçen ay da bir tane yumurta gelişmişti çatlatma iğnesiyle de tutmadı maalesef eşimde verdi sperm testi onda da sorun yok artık rahim filmi çekilmek gerekiyor çünkü ortada başka bi sorun yok
Yumurtlama var ama gelişme yok bi de bu ay hem klomen hem inofolic combi hp kullanmıştım çok umutluydum yarın tekrar gidicem muhtemelen büyümemiştir ama olsun içim rahat etsin diye gidicemNe güzel ilaç etki etmiş bu ay neden olmamış acaba her ay yumurtlama olmuyor aslında o yüzden de olmuş olabilir rabbim hakkimizda hayırlısını versinhiç kendini strese sokma zamanı var ki gecikiyor
Hic belli olmaz belki büyümüştür yarın bı gidin bakalım inşallah güzel haberler alirsinizYumurtlama var ama gelişme yok bi de bu ay hem klomen hem inofolic combi hp kullanmıştım çok umutluydum yarın tekrar gidicem muhtemelen büyümemiştir ama olsun içim rahat etsin diye gidicem
İnşallah canımHic belli olmaz belki büyümüştür yarın bı gidin bakalım inşallah güzel haberler alirsiniz
Bence gelisebilir benim de bu ay cok ilginc bekledigim adete 1 hafta kala yumyrtam buyudu ve catladi yani tahmini 23.gunde falanhayır söylemedi küçük küçük yumurtlama var ama gelişme yok dedi adetime 10 gün kaldı acaba artık gelişmez mi
Aaa gerçekten mi belki de benimde öyle olucak peki gebelik oldu muBence gelisebilir benim de bu ay cok ilginc bekledigim adete 1 hafta kala yumyrtam buyudu ve catladi yani tahmini 23.gunde falan
Adetin üstünden mi 9 gün geçti anlayamadımBenim de durumum karisik 24unde oldugu icin suan daha 9gun gecti dun kan vermistim negatifti erken mi verdim hic bilemiyorum umarim vardir
Çatladığını nasıl anladınız çatlatma iğnesi mi yapıldıBenim de durumum karisik 24unde oldugu icin suan daha 9gun gecti dun kan vermistim negatifti erken mi verdim hic bilemiyorum umarim vardir
Benim canım bende gittim klomenden sonra yumurtaların gelişmemiş dedi 8 gün sonra 20 mm bi yumurtam gelişmişti 6. Denememdi o yumurta ile hamile kaldım Allah’ıma şükürler olsun yani yani gelişeceği tarihten 8 gün sonra istenilen büyüklüğe gelidMerhaba hanımlar ben bu ay adetimin 4.günü klomene başladım günde 3 defa kullandım bugün 18.gün adetimden bu yana yumurta takibi yapıyor doktorum bugün kontrole gittiğimde hiç yumurta gelişmediğini söyledi 18.günden sonra yumurtası gelişen var mı acaba aranızda doktorum artık gelmene gerek yok dedi adet olursan gel dedi ama hala büyüme şansı var gibi geliyor bana
Hayır ben devlette gittim İzmir’de Eşrefpaşa hastanesiDevlet hastanesindeki doktorlar yumurta takibi falan yapmıyor dediler bana özele gidiyorum o yüzden hep
Yok iliskinin uzerinden 25inin gecesi testim siliklesmisti ovulasyon testiyle ogrendimÇatladığını nasıl anladınız çatlatma iğnesi mi yapıldı
Anladım çatlamadan sonra 9 gün geçti bence erken yaptırmışsınız 15 gün sonra yapın test diyorlar geneldeYok iliskinin uzerinden 25inin gecesi testim siliklesmisti ovulasyon testiyle ogrendim
Yani adetinizin kaçıncı gününde gelişmiş oldu ya da beklenen adet tarihinden ne kadar önce ben 3 keredir gidiyorum gelişmemiş dedi artık takibe bile gerek yok dedi ama yarın yinede gidicem 21.gün oluyor yarınBenim canım bende gittim klomenden sonra yumurtaların gelişmemiş dedi 8 gün sonra 20 mm bi yumurtam gelişmişti 6. Denememdi o yumurta ile hamile kaldım Allah’ıma şükürler olsun yani yani gelişeceği tarihten 8 gün sonra istenilen büyüklüğe gelid
Guzel haberler aliriz insallah normalde 16.gun yumurtlama olurken bu ay 21 22.gun falan olduAnladım çatlamadan sonra 9 gün geçti bence erken yaptırmışsınız 15 gün sonra yapın test diyorlar genelde
İnşallah canım benimde öyle olur umarım 18.gün hala gelişen yumurta yoktu yarın 21.gün bakalım gidicem kontroleGuzel haberler aliriz insallah normalde 16.gun yumurtlama olurken bu ay 21 22.gun falan oldu
Yumurtlamada geç olduğu için adetin gecikmesinden 1 hafta sonra falan bile belli olabilirGuzel haberler aliriz insallah normalde 16.gun yumurtlama olurken bu ay 21 22.gun falan oldu
Canım tam tamına 21.gün 20 mm di ben sağda ağrılarım oldu büyüdüğü fark ettimYani adetinizin kaçıncı gününde gelişmiş oldu ya da beklenen adet tarihinden ne kadar önce ben 3 keredir gidiyorum gelişmemiş dedi artık takibe bile gerek yok dedi ama yarın yinede gidicem 21.gün oluyor yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?