- 22 Kasım 2015
- 1.411
- 1.094
- 333
- 31
- Konu Sahibi mimozamnerde
-
Tabiki.. erken yapıp varsa bile yok diye insan cok üzülür.. o yüzden sabretmek zor biliyorum ama biraz beklemekte fayda var erken öğrenince de beta düşük oluyor bu sefer de kimyasal mı diye stres olunuyor en güzeli geç öğrenmekyaa çok doğru sölüyosun,bende bekliyom bakalım
14e kadar görmeyip 16 da bile gören olmus
çok doğru çok anne olmak daha olmadan önce bile nekadar sabır istiyorTabiki.. erken yapıp varsa bile yok diye insan cok üzülür.. o yüzden sabretmek zor biliyorum ama biraz beklemekte fayda var erken öğrenince de beta düşük oluyor bu sefer de kimyasal mı diye stres olunuyor en güzeli geç öğrenmek
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıylaçok doğru çok anne olmak daha olmadan önce bile nekadar sabır istiyorçok tesekkur ederim sizin içinde hersey çok guzel olsun umarım bizde guzel haber veririz
Ben test yapmadım negatifi görürüm diye valla ya ben 5 ine kadar nasıl bekleyecem duramam ki cuma gününe kadar olmazsam o gün yapmaya karar verdim testi ama kafamdanbu arada ben dün test yaptım bi umut negatifti,ama baxı yerlerde okudum yumurtladıktan sonraki en erken 9.gubde belli olurmuş,yumurtlsmadan sonra 16.gubde öğrenenlerde var,bide bizim adet gecikmesi artık 27,28 değil 4ü 5ini gecerse gecikmiş olcaz
Biz de aynı ya inşallah tutmuştur ikimizindegurbetsel bu arada baska bi konusmada gördüm bende 2yıllık evliyim bizde 2,3 aydır deniyoruz
eveet yaptımm ordan takip ettim hatta ayın ekimin 7 si gibi pik okur gibi gördüm ama devam ettim teste,hatta bırakacaktım baktım 20 de pik oldu (tabi umarım piktir )Biz de aynı ya inşallah tutmuştur ikimizinde
Sen ovülasyon yapıyor musun?
Of evet benim de umarım 20 si piktir. Çünkü şüphelendiğim birkaç gün daha olmuştu benim de öncesinde .eveet yaptımm ordan takip ettim hatta ayın ekimin 7 si gibi pik okur gibi gördüm ama devam ettim teste,hatta bırakacaktım baktım 20 de pik oldu (tabi umarım piktir )
sadece kasık sancısı mı desem sızı desem,bazen de batma ama bunlar adet belirtiside olabilirBen test yapmadım negatifi görürüm diye valla ya ben 5 ine kadar nasıl bekleyecem duramam ki cuma gününe kadar olmazsam o gün yapmaya karar verdim testi ama kafamdancanım senin belirtin var mı
İnşallah senin kac yasındasın ben biraz yas endişesine girdimOf evet benim de umarım 20 si piktir. Çünkü şüphelendiğim birkaç gün daha olmuştu benim de öncesinde .
eveet yaptımm ordan takip ettim hatta ayın ekimin 7 si gibi pik okur gibi gördüm ama devam ettim teste,hatta bırakacaktım baktım 20 de pik oldu (tabi umarım
3 üne kadar beklemek iyi olurdu da bekleyebileceğimi sanmıyorum belli de olmaz dasadece kasık sancısı mı desem sızı desem,bazen de batma ama bunlar adet belirtiside olabilir
bende beklicem çünkü yaptım negatifi gördüm üzüldüm.21de catlama varsa kasımın 3ü gibi belki testte çıkar ama en iyisi 5 i beklemek.
Ben 27 yaşındayım belirtilerim de var bayağı bakalımİnşallah senin kac yasındasın ben biraz yas endişesine girdim
bence çok ideal bi yaş gurbetsel hiç üzülme normalde zaten ilk 1sene doktorlar zaman veriyor cevremde 5,6 ay sonra oldu hep arkadaslarımında inşallah guzel olur herseyBen 27 yaşındayım belirtilerim de var bayağı bakalım
Ben de cesaret edemiyorum ya ama her an her şey yapabilirimbence çok ideal bi yaş gurbetsel hiç üzülme normalde zaten ilk 1sene doktorlar zaman veriyor cevremde 5,6 ay sonra oldu hep arkadaslarımında inşallah guzel olur herseyyani yapmak istersende yap testini zaten varsa da yoksada sonunda öğrencez .Çok iyi anlıyom bende diyorum ki direk kan versem orda zaten çıkar varsada yoksada ama cesaret edemiyorum
benim son bi gebelik testim var belki yarın yaparımBen de cesaret edemiyorum ya ama her an her şey yapabilirimsenin yaşın kaç
Başka çocuğunuz var mı ilk mi olacak hayırlısı olsun inşalllah hakkınızdabenim son bi gebelik testim var belki yarın yaparım,32 beniiiim
ilk olacak ama sanırım adet oldum canımBaşka çocuğunuz var mı ilk mi olacak hayırlısı olsun inşalllah hakkınızda
Hadi ya sende mi elendinilk olacak ama sanırım adet oldum canımbu ay elendim umarım senin gızel haberlerini alırımm
amin kuzucum amin sende kan testi ver direk çıkarHadi ya sende mi elendinbi daha ki aya alırız inşallah güzel haberini
Sonucum negatif maalesef ben de hamile değilim ama adet de olmadım 1 hafta geciktimamin kuzucum amin sende kan testi ver direk çıkar
gurbetsel şimdi gördüm ..üzülme dicem ama insan üzülüyo bnde hala olamafım adet sadece leke ama test negatif önümüzdeki aya bakcaz.bir gebenin günlüğünden ovulasyon aldım herks onu almısSonucum negatif maalesef ben de hamile değilim ama adet de olmadım 1 hafta geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?