Doğuma Hazırlık gec yumurtlayanlarin kizi olurmus dogrumu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ORKDM

Elhamdülillahi rabbil alemin
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
5.808
78
358
evet kizlarr gec yumurtlama olayii ve genelde kiz olurmus bilginiz varmi ?

bizim akrabada oldu adetine 1 hafta kala tek iliski ve hamile kaldi ama hicmi hic istemiyordu hamileligi ve sonuc oglu oldu

Var mı başka bu teoriyi doğrulayan?

Ilkkez son reglimde gec yumurtladim henuz cinsiyeti bilmiyorum :)

Gec yumurtlama var doktor 15.haftada erkege benziyor bacak. arasinda cikinti var dedi 16.haftada kesinlesir dedi. kesinlesince yazarim gene .

Burda yumurtlama degil de dollenme zamani onemli diye biliyorum.yumurta catlamadan iliski olursa kiz, catlamaya yakin veya catladiktan sonra olursa erkek olma ihtimali yukseliyor.bide en az 3 gun cinsel perhiz oneriliyor erkek cocukta.yani spermlerin daha baskin olacagi zamanlar secilmeli.bunlari arastirmadm nerden bildigimi de bilmiyorum ama boyle olmasi lazim

Geç döllenme ne demek acaba
Bunu bende sormustum banada doktor gec dollenme demisti.bebek haftasindan kucuk gozukuyorsa doktor olcumlere gore kadin gec yumurtladigini ve dollenmenin adet 14. Gununde degilde daha sonra oldugu anlamina geliyor yani normalde 14-16 gunler duzenli adeti olan birinin yunurtlama gunleridir ve iliski olursa dollenme olur gec yumurtlarsan dollenmede gec oluyor

Teşekkür ederim peki kese küçüklüğü bundan mı kaynaklanıyor

Teşekkür ederim peki kese küçüklüğü bundan mı kaynaklanıyor
dogrudur cnm gerıden gelıyor cunku. bendede aynısı oldu. 5. haftada herkes kese goruyorken ben ıkı gunde bır kan verdım yukselıyormu dıye betaya baktılar. altıncı haftada keseyı gorduk cok bellı belırsız.7. haftada kalp atısını duymayı bırak keseyı bıle zor gordk sonrakı haftalarda toparladı hatta suan bır haftalık acıgıda kapattı gununde gıdıyor cok sukur :)

Arkadaşlar bu geç döllenme de gebelik testinde ne zaman belli oluyor?

Gerçekten mi çok sevindim doktorum bana kesemin küçük olduğunu Dedi adet tarihine göre bakarsak hiç uyuşmuyor Dedi bende bunu görümceme demiştim sagolsun beni okadar üzdü ki. Kese küçüklüğü çocukta geriliğe sebep oluyormus felan diye aklımı kaçıracak gibi oldum

ztn boyle durumlarda herkes doktor kesilir basımıza aman hıc uzme kendını .. banada en basında gıttıgım doktor neler soylemısti ki doktor soyleyıncede ınanıyo ınsan. beta tam ıkı kat artmıyodu dıs gebelık dedı duscek dedı bir hafta deliye döndüm ağla ağla içim çıktı. sonra keseyı gorduk haftasına kalp atısı ıcın gıtmıstım hıc buyumemıs dedı. kan aldı beta artıyorsa problem yok dedı 1 haftada 1500den 10.000 e gelmıs betam. sonra ztn doktoru degıstırdım o da bır hafta geriden gelıyor sorunu yok dedı sımdıde o bır haftalık acıgı kapattık cok sukur.hıc alakası yok ztn saglıksız olan gebelık kendılıgınden bıtıyor. kanamayla atarmıs vucut. kotu dusunme hiç bebeğinide üzme. ben cok pişman oldum sonra perişan ettım kendımı de eşimide

Çok mutlu ettiniz beni gerçekten Allah razi olsun rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasıp eylesin . Aynısı bende de olmustu anlattıklarınızın . Yemekleriniz de neye dikkat ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…