Doğuma Hazırlık gec yumurtlayanlarin kizi olurmus dogrumu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ORKDM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
süresine gore degıısıyor ben adet gunumde ogrenmıstım bnmkı bır hafta gec dollenme demıstı.kımısı adete 4-5 gun kala oluyor onlarınkı adet tarıhınden bır hafta sonra cıkıyor.
Anladım benim de adetim 12 gün oldu gecikti. Perşembe kanda batırdı negatif çıktı. Acaba diyorum olabilir mi?

allah hepimizden razı olsun ınsan benzer seylerı yasayanlarla konusunca rahatlıyor senı cok ıyı anlıyorum :) doktor suan yedıklerının ona bı faydası yok o yuzden normal duzene devam et demıstı sadece kemık suyu corbası falan ıc guclenmek ıcın dedı acıkcası bı kere ıctım normaldede sevmedıgım ıcın. onun dısında kuru kayısı cevız kuru uzum falan aldım işyernde acıkır gbı olunca onları yıyorum. cok gerekmedıkce dısarıda yemek yemıyorum. ama onun dısında hersey normal tam 3 aylık suan 1 kılo falan aldım. onun dısında folık asıte falan baslatıyor ztn doktor. içini ferah tut uzulsende bişey olcagı varsa olur kısmet artık. hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah

olabilir ama 12 gunde cok uzun bı sure cıkması gerekırdı gıbı gelıyor. bı doktora danısın bence bebek yoksa söktürücü veriyor adet olmanız için.
Canim söktürücü tarlusal verdi açıkçası kullanmak istemedim. Hayırlısı diyelim :)

bende gec yumurtladim sanirim oglum oluyo pek bagdastiramadm bence sehir efsanesi

Bi geç döllenmede benden kızlar adetim bir gün kala zaten yarın adet olacam diye korunma olmamıştı ve adetim 15 gün geçmesine rağmen idrar testinde de kanda da çıkmadı adet söktürücü bile başlamıştım tekrar ne olur ne olmaz diye test yaptım çıktı

Canım bende senle aynı durumda olabilirim. Bende emziriyorum düşüncesiyle adete yaklaşık 1 hafta kala Korunmasız ilişki oldu. Öncesinde eşim korunuyor du. Adetimin üstünden 6 gün geçti kanda bakrirdim negatif. 3 gun sonra tekrar beta hcg negatif çıktı. Doktor USG ile baktı bişey çıkmadı. Tarlusal adet söktürücü verdi ama kullanmadım daha. Şimdi adetim 12 gün geçti üstünden bişey yok. Sen ne zaman yapmistin testi cnm ? Bu benim için çok önemli

8..haftam ama cin takvimi ve rus takvimi erkek dio
Iyi de Çin Rus takviminin gerçekçi bir payı yok ki. Daha 8 haftaliksin nasıl ona güvenip belirliyorsun ki cinsiyeti cnm herseyin hayırlısı. Bende ilk gebeligimde bakmissin cin ve Rus takvimine benimki tutmuştu ama tutmayabilirdi de yani inanilmiyo pek bu tür şeylere cnm.

ins tutmaz ikincide kiz olursa ii olur benim ilk gebeligimde de tuttu bu seferinkinide bekleyip gorcez

8..haftam ama cin takvimi ve rus takvimi erkek dio
Ay kiz inanma onlara bnde biri erkek biri kiz cikiyo bide o kadar cesit var ki cin takvimi birden fazla ve cok farkli. Bence hicbirinin dogrukuk payi yok sadece 11. Haftadan sonra ultrasonda nub belli oluyo ona gore yorum yapilabilir onda bile yanilabiliyo doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…