- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
Tarkan şarkıları hep en başta üffff bu mu denir sonra herkesin defalarca dinlediği bir şarkı olur. Dinlendikce begenilinir .Öf ne diygusala bağladıniz ya baya eğlenceli bir sarkı beğenmeyen beğenmez ama eminimki gene çok dinlenilip beğenilcek buna konu açmakta çok komik olmuş
Başta seni muhişciğimSenin bu seyligine ( bak kelime bulamadım) el degil zincirler yetmez neyse hadi öpüldün . Her kesimden insani incelemek lazım
2021 de gelmis kim bilir kac nickiyle girdi çıktı diyor cekemiyor hahahay
Cevabımı veriyorum kankaTarkan en sevdiğim sanatçıdır. Adam isterse şu an trilyar milyar dolarları kırar ama bunu yapmak yerine ciddi bir risk aldı.
Tarkan konserine giden kişiler çok iyi bilirki 20 dakikada tüm biletleri tükenir :)
Kavga bitti tüyler döküldü hdhshdhÇekirdeğimi kaptım, yerimi aldım.
Tam yemek vaktine mi denk getirilirKavga bitti tüyler döküldü hdhshdh
Ay dur neler kaçırmışım bakayım.Kavga bitti tüyler döküldü hdhshdh
şarkının sözleri güzel ritmide güzel son zamanlarda yaşanılan sorunlara değinmiş
bir şarkı daha var onuda severim oda şu: susamam;
tarkandan beklenti daha başkaydı o resmen şarkılarıyla sevişen bir adam
kır zincirlerini diyen ,ölürüm sana diyen insanın yüreğini hop ettiren biriydi bu şarkı ters köşe oldu sanırım ondan halk yarıya bölündü
benim tek eleştirim bu şarkıda tarkana müzik sözlerin önüne geçmiş sesi arka planda kalmış...
Ay dur neler kaçırmışım bakayım.
Benim için efsane Şanışer ve 17 rapçinin söylediği Susamam. Hala her dinlediğimde dağılırım. Onların da başına bir şey gelecek diye çok korktum ama olmuyor sanırım bir şey, yani umarım.Gelmez, şarkı gayet ortadan yazılmış.
Ezhel doğrudan diss attığında da yapamadılar bir şey. (Yanlış hatırlamıyorsam)
Herkes diyette sanırımIsterse direk hükümeti de elestirebilirdi. Bence insanlarin eski sarkilarda hissettiklerini bu sarki ile tutmadigi icin de cok elestiri aldi. Bende de öyle. Ama bu ara millet full kavga modunda. Bu yüzden Türklerle ne siyaset tartisirim ne de ekonomi.
Uğraştın uğraştın ortalığı birbirine kattın sonundaminnacık bir hırlaşma hdhshshhs
susamam da özellikle kadın hakları kısmı girdiği an çok fena oluyorum ben yaBenim için efsane Şanışer ve 17 rapçinin söylediği Susamam. Hala her dinlediğimde dağılırım. Onların da başına bir şey gelecek diye çok korktum ama olmuyor sanırım bir şey, yani umarım.
Beni de “bütün insanlar suçlu değildir ama bütün hayvanlar masumdur” mahvediyor.susamam da özellikle kadın hakları kısmı girdiği an çok fena oluyorum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?