Gece 3te calisan makine!!

Bütçesini düşünüp gece ,bakın gece diyorum 12 den sonra ozellikle milletin kulağına edenlere bol bol dua ediyorum ben , Allah yaptığın o tasarrufun iki katını çıkarsın diye . Herkes kendini düşünüyor ama sese gürültüye maruz kalan kendini düşününce anlayışsız oluyor. Bir de insta da bunun şovunu yapanlar var , süpürgeli makineli. Ayy temizlik yeni bitti diye . Onlara da bol bol sövüyorum ama içimden 😂

Yalnız beddua dönüp dolaşıp sahibini buluyor diyolla. Allah korusun 😂

Yalnız beddua dönüp dolaşıp sahibini buluyor diyolla. Allah korusun 😂
😊 Haksız beddua döner başına dolanır evet ama gece 1'de tam uykuya dalacakken zıplamaya başlayan makine için edilen beddua , kul hakkını da düşünce 😊 içim rahat ediyordum valla duamı 😂 Allah korusun tabi gene de 😊

Belki gündüz çalışıyor ancak gece evine dönüyor sağlık çalışanı bu yüzden kıyafetleri ni yıkaması gerek bu kadar sorun etmemek gerek herşeyi

Eski üst katımdaki pislik ev hanımı olmasına rağmen gece 12 de ev süpürür, 1-2 gibi makine çalıştırırdı. Balkondan tepemize halı silkeler, şarıl şarıl balkon trabzanı yıkardı. İyilikle dedik olmadı kocasına dedik olmadı kavga ettik yine olmadı. Taşındı defolup gitti çok şükür şimdi başka yerde milletin başına bela oluyordur nalet kadın
Ev hanımı bir de yani. Ne kadar gereksiz insanlar var yahu. Edep olmayınca işte

Benim ki her gece saat 1 de gece yatarken makineye çamaşır atıyor gece 3.5 sıkmaya geçiyor bizim evi tepemize yıkıyor.Haftanın 5 günü mutlaka birşeyler yıkar.Balkonlara çamaşır asmak yasak koca 170 hanelik sitede bunun gibi 6 kadın çamaşırlık taktırmış çamaşırları asıyorlar balkona site yönetimi 6 kadınla baş edemedi.Biride benim üsteki sabah gece yıkadığı çamaşırları asar ordan biliyorum.3 parca 3 parca haftanın her gecesi çalıştırıyor.Gürültülerinden bezdim laf anlamaz çirkef insanlar evi satıp kurtulcaz bu aileden.Allaha havele ediyorum çok çektim son 3 senedir evi başımıza yıkacaklar birgün.Sabahın köründe çoçugu yatak odasında gardropbın kapağının sürgüsünü saatlerce açar kapar ama saatlerce.Sonra cam balkonun camlarını saatlerce sürür kapar acar güm güm bütün bina inler ama anneden ses yok..Hiç uyarı falan yok.Bana aşşağı da çin işkencesi resmen.Ben ne yapıyım bu kadına Allah aşkına söyleyin defalarca güzellikle uyardık yok anladığı.Burda bir gün konu açacam zaten çıldırmadan.Şu anda eşim kavga etmesin diye susuyorum.Eşimin rahatsızlıkları var.

ctesi pazar dahil her sabah 7:00 gibi koşu namdımda 1 saat koşar. arkasından sabah 8 gibi çamaşır makinesi çalıştırır ve sanırım çok dolu çalıştırmıyor makine sıkmadayken tavanı kırıp aşağı düşecek diye korkuyorum. Gün içinde çocuğunun yaptığı gürültü, çığlık,ağlama gibi seslerden bahsetmiyorum bile. Kendisi de avukat yani aslında ne yapması gerektiğini iyi bilen biri ama yok saygı sonradan öğrenilmiyor malesef. Kaç kez uyardık ama yok çirkefliği de cabası

ctesi pazar dahil her sabah 7:00 gibi koşu namdımda 1 saat koşar. arkasından sabah 8 gibi çamaşır makinesi çalıştırır ve sanırım çok dolu çalıştırmıyor makine sıkmadayken tavanı kırıp aşağı düşecek diye korkuyorum. Gün içinde çocuğunun yaptığı gürültü, çığlık,ağlama gibi seslerden bahsetmiyorum bile. Kendisi de avukat yani aslında ne yapması gerektiğini iyi bilen biri ama yok saygı sonradan öğrenilmiyor malesef. Kaç kez uyardık ama yok çirkefliği de cabası
Bu ne saçma yorum Allah aşkına. Ne yapsın çocuğun çığlığına, ağlamasına da mi laf edeceksiniz. Siz çocuk değil mum doğurursunuz bize de örnek olur. Çocuk bu çocuk ben de 89 defa diyorum kızıma koşma kızım koltuktan atlama ben dedikçe daha çok cezbediyor çocuğu ne yapayım annelerimiz gibi poposuna bir çimdik sussun mu? Hep komşularımızın şöyle saygısız böyle saygısız olduğundan bahsediyorsunuz da hiç anlayıştan bahseden yok. Biz diken üzerindeyiz evde çocuk elinden bişey düşürse yukarıya vuran bi komşu en altta olunca rahat oluyor insan tabi istediği gibi hareket ediyor üst katta oturanlara da yazık. Bugün gelmiş bi komşum bana diğer komşuyu şikayet etmeye neymiş terasa çıkmışlar piknik yapıyorlarmış çocuklar koşturuyormuş onun kocası uyuyormuş saat 16:00 bu arada çıkmış yukarı uyarmış. Yorum yapamam bu konuda benden destek bekleme dedim bozuldu. Yahu el insaf senin çocuğun yok bari hani çocuğu olsa çocuk uyuyor desin. İnsanlar dışarı cıkamıyor, çocuklar patladı sıkıntıdan iki tane çocuk demişlerdir terasa çıkalım biraz çocuklara da değişiklik olsun aşağıdakiler çocuksuz kimseye bi zararımız olmaz o kadar ses gittiğini de düşünmemişlerdir eminim. Çocuklara laf söz geçer mi koşarlar engel olamazsın. Kocan zaten çalışmıyor gündüz 4 de uyusa ne uyumasa ne yani bunun için kalp kırılır mı bilmiyorum ben gidip söylemezdim

Back
X