gece ailemin sesini duymak

selnhy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
1
2
1
21
ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim

Bu ne rahatlık ya ! Annenizle baş başayken açık açık söyleyin sesiniz geliyor diye.

aileler ses duymasın diye sevişemiyor dediğimde burda bi mimar vardı olur mu öyle şey ses filan filan geçmez 1+1 lerde bile demişti o aklıma geldi.

aileler ses duymasın diye sevişemiyor dediğimde burda bi mimar vardı olur mu öyle şey ses filan filan geçmez 1+1 lerde bile demişti o aklıma geldi.
Nasıl duymuyo ya duvarlar kağıt gibi artık, yan komşunun ne konuştuğunu duyuyom ben, yepisyeni yapı bi de. O da maşallah tuvalette konuşuyo hep heral.

Ne kadar terbiyesiz düşüncesiz ebeveynleriniz var yani siz yirmi yaşındaysanız en az yirmi bir yıllık evliler. Seksi yeni keşfediyor gibi evde koskaca çocukları varken sesini ortalığa salıp kırıştırmak nedir alt kattan bağırış sesleri duymuştum ben de. Çok ayıpladım evde çocukları var ben utandım. Çocuğun varsa biraz dikkatli olmak zorundasın. Bağırmadan ıhlamadan yapılmıyor mu bu iş

Annenize söyleyin, sizin açınızdanda hiç hoş değil, ne şimdi ne daha önce.
Ancak erkek çocuğu için daha dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum.

Veya bu konuyu ele alan bir post, video, paylaşım araştırın. En azından onu annenize gönderin.

Kızım 9 yaşında o uyurken onun kapısını da kendi kapimizi da kapatıyoruz ve ses çıkarmamaya çalışıyoruz.sizinkiler baya rahatmis direk söyleyin

Ay ben annemle babamı basmıştım fsfsgsg lisede falandım, normalde dikkat ederler yani öyle tahmin ediyorum o zamana kadar hic duymamistim cunku, kapiyi da neden kapatmamislarsa...wc ye kalktigimda oda kapisi hafif aralikti ben de dan diye girmistim iceri, ertesi gun kahvaltida kimse kimsenin yuzune bakamiyordu hahah bir daha da olmadi oyle bir sey kapilari hep kapaliydi

Gecenlerde facebookta bir anne sormus, pek cok kadin dikkat etmiyoruz, ailemiz de dikkat etmezdi yazmis. Bunun dogal bir sey oldugunu, kendini kontrol etmeye calisirken keyif alamadigini o nedenle kontrol etmedigini yazanlar vardi. Bizim kulturumuze pek uygun degil ama ailesi boyle mutlu ve keyif aliyor olmasinin cocuk icin de normallestirilmesi gerektigini yazanlar vardi.

Bence söyle.Nazikçe ama açıkça

Bacım ora Amerika grubundur diye tahmin ediyorum

Banyoda segz devri acı bitti bizim ya, az önce yan komşudan naklen yayın aldım djdjdj resmen aynı odada gibiyiz, senin bina gibi ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…