Bu ne rahatlık ya ! Annenizle baş başayken açık açık söyleyin sesiniz geliyor diye.ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
Nasıl duymuyo ya duvarlar kağıt gibi artık, yan komşunun ne konuştuğunu duyuyom ben, yepisyeni yapı bi de. O da maşallah tuvalette konuşuyo hep heral.aileler ses duymasın diye sevişemiyor dediğimde burda bi mimar vardı olur mu öyle şey ses filan filan geçmez 1+1 lerde bile demişti o aklıma geldi.
Gecenlerde facebookta bir anne sormus, pek cok kadin dikkat etmiyoruz, ailemiz de dikkat etmezdi yazmis. Bunun dogal bir sey oldugunu, kendini kontrol etmeye calisirken keyif alamadigini o nedenle kontrol etmedigini yazanlar vardi. Bizim kulturumuze pek uygun degil ama ailesi boyle mutlu ve keyif aliyor olmasinin cocuk icin de normallestirilmesi gerektigini yazanlar vardi.ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
Bence söyle.Nazikçe ama açıkçaben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
Bacım ora Amerika grubundur diye tahmin ediyorumGecenlerde facebookta bir anne sormus, pek cok kadin dikkat etmiyoruz, ailemiz de dikkat etmezdi yazmis. Bunun dogal bir sey oldugunu, kendini kontrol etmeye calisirken keyif alamadigini o nedenle kontrol etmedigini yazanlar vardi. Bizim kulturumuze pek uygun degil ama ailesi boyle mutlu ve keyif aliyor olmasinin cocuk icin de normallestirilmesi gerektigini yazanlar vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?