gece ailemin sesini duymak

Soyleyebılırsın.onlar cekınmıyorsa sen nıye cekınıyorsun. Şaka yollu anne ben sızın gecelerı sesınızı duymak zorunda mıyım de

Lisedeyken bende annemleri öyle yakalamıştım ayy çok utanmıstım dikkat etmek gerekiyor işte

Bi gün tuvalete kalkmıştım küçüğüm dan diye görmüştüm annemle babamı. Üf nerden gördün bu konuyu hatırladım şimdi yine aman. Neyse bence söyleyin bilsin annenız.

Neden böyle söylediklerini anlayabiliyorum kendilerine alan hakkı açmak istiyorlar. Ve dediğiniz gibi kültür esintileri var. Ancak çocukların bunu keyifle ilişkilendirebileceğine pek ihtimal veremiyorum. Bence bu kısmı işlerine gelmediği için görmezden geliyorlar

Annen bu sesi çıkarırken sizin duymayacağınızı mı düşünmüş. Ne kadar bilinçsiz bir annen var. Ben şurda inlesem beni kimin duyacagını bilirim evde. Artık ayıp annenin yaptığı al karşına kibarcası da yok bunun çok iğrenç ya travma resmen bunu yaşatmaya hakkı yok

Çocuklu ailelerin nasıl sevişebildigini hiç idrak edemiyorum ben:)

Bende küçük yaşlarda şahit oluyodum, sesleri duydukça kalbim totomda atıyodu sanki. Bi gece artık çok rahatsız olup odamın kapısını sesli bi şekilde açarak salona gitmiştim. Annemde sese uyanıp yanıma geldiğinde açık açık söylemiştim seslerinden uyuyamadığımı. Hatta birkaç gün annem ve babamla konuşmamıştım bile.
Bazı üyelere belki normal gelecek bu anne babanın evde sevişme durumu ama çocuklar için gerçekten ağır bi travma oluyor

Sen de aikene tepkini gösterip gereken tepkiyi ver bence. Herşeyden önce saygı göstermesini bilsinler.

Gercekten ben de gelecekte nasil sevisecegimizi cok merak ediyorum. Simdi bile gece olunca cocuklar uyanirsa, sabah olsa cocuklar kalkarsa diye habire icimize atiyoruz ( buyudukce uykulari da azalacak
Çocuklu ailelerin nasıl sevişebildigini hiç idrak edemiyorum ben:)

facebook değildir o reddittir o

Mesela birisi benim anne babam da cok sesli sevisirlersi biz artik bunu normallestirmiatik, simdi de kendi evimizde bu sekildeyiz yazmis. Kesinlikle kultur bu.

Aradaki diyaloğunuzu bilmiyorum ama ben olsaydım . Azcık sessiz gımışın yada bizi uyutun öyle gımışın derdim. Onlar utanmıyor sen uyarmakla hiç utanma .

facebook değildir o reddittir o
Facebook hem de “calisan anneler” grubu :) ingilizce tabi, farkli farkli kulturlerden bir suru insan fikir belirtiyor. Ben seviyorum boyle benim gibi dusunmeyen insanlarin ne dusundukleri hakkinda fikir edinmeyi :)

Bunlarin cok net cocukta travma olusturdugunu biliyoruz. Zaten herkes kendinden de bilebilir annr babasinin bu anina sahit olan hic bir cocuk unutmuyor o ani ben de unutmadim
Mesela ve cok kotu hissetmistim.

Benimde cocuklarim var ve onlar duyma ihtimali ola ola inlemek resmen ahlaksizlik benim gozumde yok dogalmis yok ihtiyacmis asla kabul etmiyorum.

İletişimde "Açık iletişim" çok önemli bence.

Haber vermek:
Sebep (duvarların ince olması)+ Sonuc ( ses geliyor)

Uyarmak;
Sebep(duvarların ince olması) + Sonuc ( ses geldiği için rahat hissedememek)

Bence siz düşüneceğine, o düşünsün. “Anne seks çok zevkli bir şey heralde. Sizin inlemelerinizden anlıyorum” derdim.

Facebook hem de “calisan anneler” grubu :) ingilizce tabi, farkli farkli kulturlerden bir suru insan fikir belirtiyor. Ben seviyorum boyle benim gibi dusunmeyen insanlarin ne dusundukleri hakkinda fikir edinmeyi :)
çok hoş bende bayılıyorum benim gibi düşünmeyen insanların ne düşündüklerini bilmeye. Hatta o yüzden burdayım
"özel sektör+ailemin az kişi olması+toplumun kültürel yapısını içten tecrübe etmeye çok fırsatım olmadığı için+10 yıldır günde uzun saatler internet sörfü " kaynaklı duygu hissedememe eksikliği narsizme doğru yol alış sergiliyordum çünkü cümlelerin ve davranışların karşı tarafa ne hissettirdiğini ve ne hissetmem gerektiğini yani empati yapabilmek için önce benimde hissetmem gereken tüm duyguları kaybetmeye başlamıştım burası iyi geldi .

Mesela birisi benim anne babam da cok sesli sevisirlersi biz artik bunu normallestirmiatik, simdi de kendi evimizde bu sekildeyiz yazmis. Kesinlikle kultur bu.

Haklısınız. Mesela bu örneğin ne kadarı toplum kültürü ne kadarı aile kültürü benimde dikkatimi bu çekiyor. Çünkü bir yandan bahsettiğiniz grup konuşması normalin ne olduğuna dair bir fikir ayrılığından haber veriyor.

Bazı hassas konuların ortamına göre esneyebilmesi söz konusu oluyor. Yinede aile içinde cinselliğin rahat konuşulabilir bir konu olması hususunda serbest bir toplum içinde bile, çocukların cinselliğe maruz bırakılma(ma)sı hakkında belli başlı kanaatler ve sınırlar mutlaka vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…