- 1 Mayıs 2020
- 711
- 1.205
- 113
Nasıl duymuyo ya duvarlar kağıt gibi artık, yan komşunun ne konuştuğunu duyuyom ben, yepisyeni yapı bi de. O da maşallah tuvalette konuşuyo hep heral.
Gecenlerde facebookta bir anne sormus, pek cok kadin dikkat etmiyoruz, ailemiz de dikkat etmezdi yazmis. Bunun dogal bir sey oldugunu, kendini kontrol etmeye calisirken keyif alamadigini o nedenle kontrol etmedigini yazanlar vardi. Bizim kulturumuze pek uygun degil ama ailesi boyle mutlu ve keyif aliyor olmasinin cocuk icin de normallestirilmesi gerektigini yazanlar vardi.
Annen bu sesi çıkarırken sizin duymayacağınızı mı düşünmüş. Ne kadar bilinçsiz bir annen var. Ben şurda inlesem beni kimin duyacagını bilirim evde. Artık ayıp annenin yaptığı al karşına kibarcası da yok bunun çok iğrenç ya travma resmen bunu yaşatmaya hakkı yokben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
Çocuklu ailelerin nasıl sevişebildigini hiç idrak edemiyorum ben:)
facebook değildir o reddittir oGecenlerde facebookta bir anne sormus, pek cok kadin dikkat etmiyoruz, ailemiz de dikkat etmezdi yazmis. Bunun dogal bir sey oldugunu, kendini kontrol etmeye calisirken keyif alamadigini o nedenle kontrol etmedigini yazanlar vardi. Bizim kulturumuze pek uygun degil ama ailesi boyle mutlu ve keyif aliyor olmasinin cocuk icin de normallestirilmesi gerektigini yazanlar vardi.
Mesela birisi benim anne babam da cok sesli sevisirlersi biz artik bunu normallestirmiatik, simdi de kendi evimizde bu sekildeyiz yazmis. Kesinlikle kultur bu.Neden böyle söylediklerini anlayabiliyorum kendilerine alan hakkı açmak istiyorlar. Ve dediğiniz gibi kültür esintileri var. Ancak çocukların bunu keyifle ilişkilendirebileceğine pek ihtimal veremiyorum. Bence bu kısmı işlerine gelmediği için görmezden geliyorlar
Aradaki diyaloğunuzu bilmiyorum ama ben olsaydım . Azcık sessiz gımışın yada bizi uyutun öyle gımışın derdim. Onlar utanmıyor sen uyarmakla hiç utanma .ben 20 yaşındayım küçüklüğümden beri annemlerin sesini duyuyorum sıkıntı etmiyorum ama 13 yaşında bir erkek kardeşim var annemle odaları yan yana ve benden daha çok seslere şahit olduğuna eminim ve bu durumun o yaşlarda onu etkileyeceğini düşünüyorum çünkü ben ortaokula giderken duyunca kötü oluyordum ve cidden inleme seslerinin hepsi kulağa geliyor. sizce annemle konuşmalı mıyım? konuşursam nasıl söylemeliyim
Facebook hem de “calisan anneler” grubu :) ingilizce tabi, farkli farkli kulturlerden bir suru insan fikir belirtiyor. Ben seviyorum boyle benim gibi dusunmeyen insanlarin ne dusundukleri hakkinda fikir edinmeyi :)facebook değildir o reddittir o
çok hoş bende bayılıyorum benim gibi düşünmeyen insanların ne düşündüklerini bilmeye. Hatta o yüzden burdayımFacebook hem de “calisan anneler” grubu :) ingilizce tabi, farkli farkli kulturlerden bir suru insan fikir belirtiyor. Ben seviyorum boyle benim gibi dusunmeyen insanlarin ne dusundukleri hakkinda fikir edinmeyi :)
Mesela birisi benim anne babam da cok sesli sevisirlersi biz artik bunu normallestirmiatik, simdi de kendi evimizde bu sekildeyiz yazmis. Kesinlikle kultur bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?