Gece arkadaşımın doğum gününü kutlamaya gideceğiz ama ne giyeceğimi bilmiyorum.Lütfen yardım :(

Hangisi sizce ?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Gece arkadaşımın doğum gününü kutlamaya gideceğiz ama ne giyeceğimi bilmiyorum.Lütfen yardım

İlki facia ya sakın giymeyi denemeyin! İkincisi vücudunuza göre daha iyi olmuş. Vücudunuzu saran şeyler değil salaş şeyler giyin bence.

Gece kulübü içinse kot, tişört (salaş değil, vücudu az da olsa saran) ve topuklu ayakkabı daha iyi olur gerçekten.
Kot gibi taytım ve bluzum var böyle.Beyaz bluz da var güzel.Kot taytın siyahi da var.Topuklu ayakkabım da var krem. Yeşil tulumun altındaki siyah falan

İlki facia ya sakın giymeyi denemeyin! İkincisi vücudunuza göre daha iyi olmuş. Vücudunuzu saran şeyler değil salaş şeyler giyin bence.
Ben çok beğenerek almıştım onu.Severek giydim doğrusu.Çok üzüldüm Bu ikisi de olabilir

bu da güzel, yeşil tulumda güzel ama siyah elbise sana hiç olmamış bence
8 kilo fazlam olduğu için fiziğime uygun değil şuan farkındayım.Yeşilin sırt dekoltesi de var.Kiloyu da belli etmiyor diye onu düşünmüştüm doğrusu bende ama beğenmediler Bu ikili de olabilir altına topuklu ayakkabıyla

Siyah kot gibi taytınla siyah bluzunu giy bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…