Gece Beslenmesi

Dün üçüncü gecemiz ikinci geceye göre daha uzun sürdü sonunda pes edip uyudu devam edelim olacak inşallah
Ay bir şey itiraf edeyim mi 🙈 iki gecedir saldım ya. Biraz yoğun geçiyor günler. Gece de gözümü açamıyorum 😅 off bu gece yeni suluk aldım onunla deniycem bakalım

Babasına karşı nasıl canım
Bu gün Haydar Berk de babasıyla el ele yürüyordu. Mızmızlandı ittirdi babasını benim elimi tuttu 😅😅 tabi sonra beni de ittirdi kendi yürüyecekmiş orası ayrı mesele 😅😅
Herkese karşı öyle öptürmeyi sarılmalarını istemez bende dahil 😂 ama anne mi baba mı dersen bana gelir. Hani kız çocuğu babaya düşkün olurdu bizde tam tersi 😂

Siz de çocuğu rahat bırakmıyorsunuz özgür bir birey o😂😂

Herkese karşı öyle öptürmeyi sarılmalarını istemez bende dahil 😂 ama anne mi baba mı dersen bana gelir. Hani kız çocuğu babaya düşkün olurdu bizde tam tersi 😂

Siz de çocuğu rahat bırakmıyorsunuz özgür bir birey o😂😂
Bi video vardı denk geldin mi
Bebeğin dizine yatıyor annesi ve babası sırayla
Hangisine ne tepki verecek diye
Onu deniycem çok merak ediyorum 😅😅

Normalde diş çıkarma ve hastalık dönemlerinde sütten kesmeyin derler. Benimki dün geceden beri hasta sanırım sıcaklardan. Bugün hep meme isteyip duruyor şimdi nasıl yapsam bilemedim

Gel sende katıl bize 😅
Şuan hem gece hem gündüz memede uyutmayı bıraktırmaya çalışıyoruz bakalım
Çalışıyorum diye gündüz annem bakıyor o ayakta sallıyor mis gibi uyuyor ama haftasonu ben ayağıma aldığım an sinir krizi geçiriyo ve memesiz gece uykusuna asla geçmiyor çok zor nasıl yapıyosunuz

Back
X