Bende öyle ettim inat etmesin diye hep hayır hayır dersem dahada inatlaşıp bırakmıyodu
Ben bu msjı görmemiştim ama gerçekten aynısını ettim dediğiniz gibi yapmışım nekadar hayır inat edersem o dahada huysuzlanıyo ve beni öldürüyo
Geceleri zor oldu ama çok şükür gece beslenmesi bittii şöyle
biajda aklıma su geldi normalde hiç istemiyordu illede meme istiyodu nese bi gece 12 de ağladı dedim bi su getireyim bakalım içicekmi bi içti bi şaşırdım sonra uyudu geriye ondan sonra artık başka yolu bulmaya başladım sabaha karşı tabiki gene istedi inat etmedim bi su verdim önce sonra meme istediği zaman meme verdim hic inat etmedim 1 hafta böyle sürdü sabah kalkması 7.30 08.00 oluyodu hiç vermiyodum mutfağa gidiyofuk kahvaltı hazırlıyodum hemen zaten hep öyle ediyordum bu beni böyle kolaylaştırdı sonra 2ci haftaya girdik ozaman gece bi su verdim meme hiç vermedim yanıma yatırdım tabiki ağladı ama uykusuda çok vardı uyuyodu öyle beraber uyumuş gidiyorduk 1hafta dahada böyle sürdü ondan sonra artık hiç gece istememeye başladı bende aklına getirmiyo uyansada su veriyorum hemen istemesede yanima yatırıyodum sonra kendi iniyodu yatağına böyle böyle şu 3 4 gündür kesintisiz uyuyo ve bitirdik sadece uyumaya gidince sallanmadan önce mutlaka meme istiyo sonra sallanıyo günde 2 kez bi öğlen uykusu bi akşam uykusuna gidince istiyo onada başlayacam şimdi yavas yavas onu bianda yapsam geceye kalkar aklı nasılsa uyumadan veriyo kafasında olduğu için bi süre böyle devam
etsin bakalım akşam yatmadan 1 saat önce arı gece maması veriyorum yüksek proteinli olduğu için tok tutar
Catlak-kurabiye
sen naptın aşko