Bebek Beslenmesi Gece beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeynepaksy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar 1 yaşında kızım var mamayı kesmek istiyorum özellikle geceleri gündüz çok içmiyor zaten bitek uyuturken 1 kere felan bilemedim 2 ama geceleri ağlayıp uyanıyo mamasız uyumuyı geri bi fikir verirmisiniz

Neden kesmek istiyorsunuz ki
Benim oğlum 21 aylık ve ben hala gece ağladığında mama veriyorum
2 yaşında keseceğim.

Gece beslenmesi dişleri çıkmış bebeklerde diş sağlığını olumsuz etkileyeceği için önerilmez o yüzden gece uyandığında su verilebilirsiniz. Bilmelisiniz ki gece beslenmesini bırakmak kolay olmayacak bebeğiniz mutlaka direnç gösterecektir ama sabretmenizi öneririm. Mutlaka biliyorsunuzdur ama gece beslenmesi bebeğinizin gece uyanması anlamına geliyor vede bu zamanla alışkanlık haline dönüyor gece beslenmesini bırakmak bununda önüne geçmeniz de demek, bir bebeğin uykusu da beslenmesi kadar önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…