Merhaba anneler. Ben kızıma yaklaşık 2 hafta önce wc egitimi vermeye başladım şükür suan iyi alıştı gece sadece 1 kez kaldırıyorum, tamamen uyandırıyorum bilincinde oldun diye tuvalete götürüp CIs yaptırıyorum, çevredekiler kaldırma alisir diyorlar, nasıl yapicaz el kadar cocuk o kadar saat cisını tutarmiki?yardim edin bize lütfen fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum.
Tuvalet egitiminde 9.gunumuz ilk günler cok kötü gecti halılar koltuklar çarşaflar her yer batıyordu ilk gün oğlum rekor kırdı '1'kez tuvalete '6'kez yerlere etrafa yaptı. 2.gun '2'kez tuvalete 3.gun '3'kez tuvalete 4.gun salona gitmiş oynuyor beben bebekle ilgileniyom baktım kaka yapmış eline aliyo yere atıyor tabi kızdım ona
5.gun olayı çözdüm ne olursa olsun tuvalete yapmıyor ağlıyor inat. Ediyordu tuvalette. Şu mİnik kör sinekler var hadi işe de korkutalım onu diyorum ve yapıyor gece 2gibi bide sabah 6-7gibi kaldırıyorum yapıyor bugün uyuya kaldım saat
5te kalktım yine sirilsıklam değiştim tuvalete götürdüm yapmadı giydirdim uyudu
Hic söylemedi daha yapınca söylüyor cisim geldi diyo kiziyom olmuqyo seviyom olmuyo sinirlerrim harab oldu ne yapayım bilmem nasıl kendi söyler acaba bı fikri olan yardımcı olun bana. Da
Bu arada Enes. 27aylik
Tuvalet egitiminde 9.gunumuz ilk günler cok kötü gecti halılar koltuklar çarşaflar her yer batıyordu ilk gün oğlum rekor kırdı '1'kez tuvalete '6'kez yerlere etrafa yaptı. 2.gun '2'kez tuvalete 3.gun '3'kez tuvalete 4.gun salona gitmiş oynuyor beben bebekle ilgileniyom baktım kaka yapmış eline aliyo yere atıyor tabi kızdım ona
5.gun olayı çözdüm ne olursa olsun tuvalete yapmıyor ağlıyor inat. Ediyordu tuvalette. Şu mİnik kör sinekler var hadi işe de korkutalım onu diyorum ve yapıyor gece 2gibi bide sabah 6-7gibi kaldırıyorum yapıyor bugün uyuya kaldım saat
5te kalktım yine sirilsıklam değiştim tuvalete götürdüm yapmadı giydirdim uyudu
Hic söylemedi daha yapınca söylüyor cisim geldi diyo kiziyom olmuqyo seviyom olmuyo sinirlerrim harab oldu ne yapayım bilmem nasıl kendi söyler acaba bı fikri olan yardımcı olun bana. Da
Bu arada Enes. 27aylik
öncelikle çok çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisinizfîr. Oğlunuza gelince bence 1 ay zaman tanımalısınız, uykuda da bezlemeyin ve kaldırmayın da.inşallah sorunsuz atlatırsınız..iyigunler.Slm 3'ay öne yazmıştım yukarıdakileri
1.5 ay uğraştım ilk 2 hafta kötüydü ama sonra alıştık bayağı kolaylamıştık sonra bi gece tam eğildim beşiğe kaldırmak için belim tutuldu bayramdı . Fıtık oldum 2 aya fenalaştım felç durumuna geldim acil ameliyat oldum tabi Enes'i bezlediler annemle kaynanam baktı şimdi ben bakıyom
Bugün alt komşum geldi kendileri pedagok Enes bütün bezleri çöpe atalım aaa tuvalete gideceksin filan onla konuştuk bi sevinçle attık bezi 4 kez götürdüm hepsinde de çişini yaptı az önce uyandırdım yine yaptı uyudu burya kadar iyi ama
NASIl Kendi Söyliyecek bi fikri olan varnı
Lütfen önerilere ihtiyacım var
Merhaba anneler. Ben kızıma yaklaşık 2 hafta önce wc egitimi vermeye başladım şükür suan iyi alıştı gece sadece 1 kez kaldırıyorum, tamamen uyandırıyorum bilincinde oldun diye tuvalete götürüp CIs yaptırıyorum, çevredekiler kaldırma alisir diyorlar, nasıl yapicaz el kadar cocuk o kadar saat cisını tutarmiki?yardim edin bize lütfen fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum.
çok zor.. allah kolaylık versin.
biz, ödüllerle ve acayip abartılı sevinç gösterileriyle hallettik bu konuyu.
kaçanlara hiç kızmadık.
hatta, kaçan çişler için, kızım kendisi kızıyor kukuşuna. ''bi daha kaçırma kukuş, bak annemiz bize bez bağlar sonra'' şeklinde kendi kendine kızma yolu geliştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?