• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece emmesini sonlandırma

Melike uluisik

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
16
Merhaba nerdeyse kızım 15 aylık olacak geceleri her saat başı uyanıyordu meme diye
Artık gece emmesini kesmek istedim gece de gündüzde emerek uyutmayı bıraktım gece de meme uyudu artık ememezsin dedim
Tam yedi gün oldu artık yarım saatte bir uyanıp ağlıyor
Uykuya dalma problemi olan bir bebekti
Doğduğundan beri böyle
Memeye de çok düşkün
Ne yapmam lazım yardım edin çok zor durumdayım
Yedinci gün bile hala çıldırayısa ağlıyor
Gece kaçta uyanırsa uyusun sabah yedide meme veriyorum sabah yediden sonra emerek uyuyor yanlış mı yapıyorum yardım edin

Uyandığında gece boyunca kaç saat uyumuş oluyor ?
Uyanma sebebi emmek mi yoksa uykusunumu tamamlamış oluyor?
Daha evvel gece uykusunda uyandığında neşeli mi uyanıyordu agliyarak mi ?

Merhaba nerdeyse kızım 15 aylık olacak geceleri her saat başı uyanıyordu meme diye
Artık gece emmesini kesmek istedim gece de gündüzde emerek uyutmayı bıraktım gece de meme uyudu artık ememezsin dedim
Doğduğundan beri böyle
Memeye de çok düşkün
Gece kaçta uyanırsa uyusun sabah yedide meme veriyorum sabah yediden sonra emerek uyuyor yanlış mı yapıyorum yardım edin
Emmeyi birden mi kestiniz acaba. Bende ilk çocuğumda birden kestim hamilelik den dolayı sürekli uyanıp ağlardı. Sonra tekrar verdim ve kademe kademe kestim çok rahat bıraktı o şekilde.

Evet gündüz emiyor ama gece emmeyi birden kestim ama her saat başı emiyor bazen yarım saatte bir emiyordu mecburdum yani o kademeli kesmeyi de denedim diş sancısı giriyor atak giriyor başka bir şey oluyor kademeli ilerlemedi benim hiç bilemiyorum bir anda kestim ben de ama gündüz istediği zaman emiyor bir de sabah yediden sonra emmeye başlıyor yediden ona kadar emiyor uyuyarak

Doğduğundan beri böyle
Memeye de çok düşkün
Sabır dilemeye geldim. 1 hafta size göre uzun ama bebeginiz icin cok uzun zaman degil ayların verdiği alışkanlık var gözünü açtı ilk aşkı onun emmek anlamak lazım . Bir anda koparıyorsunuz onu kabul etmesi günler haftalar belli 1 ayı bulacak o yüzden sabırlı davranmanızda fayda var bende şuan bebegimi artık sallamaktan bıkıp tükendiğim icin ayakta sallamayı bıraktık ama 1 hafta oldu hala kabul etmiyor . Benimkide gece saat başı kalkıyor gece beslenmesini kademeli kesmek mümkün degil emzikle asla ikna olmuyor meme diye ortalığı yıkıyor

İlk gündüz uykusunda ilk emmeyi kesin daha kısa uyuması gerektiğinden uyanması sıkıntı olmazdı .zamanla uyku için meme gerekli değil memesizde uyunur mesajini anlıyorlar gece uyanmalari azaldı Sonra ilk gece uykusunda emzirin gece uyandığında 5. Kere uyaniyirsa her defasında 1 emmeyi azaltarak bitirmiştim gece emmesinide sadece ilk gece uykusu giriş emmesi kalmıştı onunda zamanla bitirdim birgün istemedi vermedim bende unuttu.

Back
X