Gece gece çok sıkıntılı bir durumla geldim...

Ya simdi " beğenmedim" ler havada ucusacak ama çok sevdiğiniz, güvendiğiniz bir arkadaş ve zor durumda kalmış, kendi ayakları üstunde durmak isteyen bir kadın(sanırım) bir kaç ay içinde geri odemek için 500-600 tl istiyor ve siz çeyiz veya nişan hazırlığı icin veremiyorsunuz. Bilemedim :/ Guvenmediğiniz veya uzak bir insansa haklısınız da...

Heyet raporu istenmiş sanırım. Maalesef ücretsiz vermiyorlar devlet hastaneleri de. Ben 6 sene önde 200 lira vermiştim. İşe başlayacağı yerden avans falan istese rapor için? Durumunu anlatsın belki yardımcı olurlar.
Sağlıklı çıkmazsa paralarını geri alamayacakları için böyle bir seye yanaşmayabilirler bence :/

Ihtiyaci varmıs zor durumdaymiş. Ben olsam nisan dugun için alacagım bir iki şeyi almam gonderirim. Yani kuaför masrafinız nerdeyse istediği tutar verin yani. Ben bulur bukuşturur verirdim. Bencilce olur vermemeniz

dediginiz rapor turunun adi osgb .
bu raporlar ise girmeden once alinan standart bir saglık raporu ve hastaneden alınamıyor (bencede cok sacma ama oyle)
google a osgb raporu yazarsanız çıkar.
bence yardim edin kisabiliyosaniz kendinizden kisin , bu yuzden ise giremezse cok uzucu olur .
bide is yeriyle gorussun bazilarinin anlasmali yerleri oluyor atiyorum normalde 300 liraysa x kurumunda ise baslayacaklar icin 200 tl diye.
ama destek cikmanizi oneririm

"""""osgb sağlık raporu, Bakanlık tarafından görevlendirilen yetkili tüm ortak sağlık ve güvenlik birimi (osgb) bünyesinde bulunan iş yeri hekimlerinden alınabilmektedir. Bu iş yerine girişteki sağlık muayeneleri; kesinlikle aile hekimleri, devlet hastaneleri ya da özel hastanelerden alınmamalıdır""":

Bir arkadaşım ailesinden kaçıp (aşıro baskı vardı uzerınde ıntıhar etmesinden korkuyordum) doguda bir şehrin ilçesine yerleşmiş. 1 aydır oradaymış yeni iş bulmuş falan. Buna çok sevındım. Ama sorun su ki benden bir miktar maddi yardım istedi daha önce burda da konu açmıştım nişan vs. şu an elime 50 lira geçse uzerıne 50 lira koyup bişey alma modundayım. Kaldı ki üzerimde olsa kesin verebileceğim biri. İstediği miktar çok değil ama olmayınca olmuyor. Hastaneden saglık raporu ıstemısler ve ucretı az degılmıs. Bunu ücretsiz almasının bir yolu var mıdıır? Ben elime para geçerse yardım edeceğim (yeme içme için belediyeye de başvurmuş) ama şu an bende dediğim gibi destek çıkamıyorum
Bu konularda ne yapabılır ne yapabiliriz? Şu an aciliyeti saglık raporu bu arada ana saglıktan al dedım kabul etmemısler
Sağlık raporu 200 küsür bişey, geçen mesleki durum için çıkartmıştım, bemce çevrenizden toparlayabilirsiniz, yazık yardım etmek lazım

Ya simdi " beğenmedim" ler havada ucusacak ama çok sevdiğiniz, güvendiğiniz bir arkadaş ve zor durumda kalmış, kendi ayakları üstunde durmak isteyen bir kadın(sanırım) bir kaç ay içinde geri odemek için 500-600 tl istiyor ve siz çeyiz veya nişan hazırlığı icin veremiyorsunuz. Bilemedim :/ Guvenmediğiniz veya uzak bir insansa haklısınız da...
+1 👏

Kadın destek derneklerini ofislerini netten aratın. İlçe kaymakamligi ve destek birimini arasın. Hepsi de tutanak tutup ücretleri karsilayabilirler.

Bir arkadaşım ailesinden kaçıp (aşıro baskı vardı uzerınde ıntıhar etmesinden korkuyordum) doguda bir şehrin ilçesine yerleşmiş. 1 aydır oradaymış yeni iş bulmuş falan. Buna çok sevındım. Ama sorun su ki benden bir miktar maddi yardım istedi daha önce burda da konu açmıştım nişan vs. şu an elime 50 lira geçse uzerıne 50 lira koyup bişey alma modundayım. Kaldı ki üzerimde olsa kesin verebileceğim biri. İstediği miktar çok değil ama olmayınca olmuyor. Hastaneden saglık raporu ıstemısler ve ucretı az degılmıs. Bunu ücretsiz almasının bir yolu var mıdıır? Ben elime para geçerse yardım edeceğim (yeme içme için belediyeye de başvurmuş) ama şu an bende dediğim gibi destek çıkamıyorum
Bu konularda ne yapabılır ne yapabiliriz? Şu an aciliyeti saglık raporu bu arada ana saglıktan al dedım kabul etmemısler
ücretsiz değil mi ya o diyordum ki hatırladım. ben de almıştım geçen yıl, tam hatırlamıyorum ama 280 gibi bişeydi . Devlet hastanesinde de parayla yani

İnanın çok haklısınız ama şöyle bişey var bende işsizdim ve şu an alacagım şeylerin parasını annem tutanak gibi tutuyor resmen (ucu ucuna yetısıypr bısey dıyemıyorum) o sebeple yardım edemedim. Geri almak ya da guvenmemek degıl mesele kolay seyler yaşamadı ve ayakta kalmaya calısıyor ınanın evlendıkten sonra olsa (maddi açıdan toparlamış olurdum) vereyim ama su an çok zor.

Aile hekimi ücretsiz verir ama yeni yerleştiği bir yerse aile hekimini belirlemesi şart ..zaten oda anca rapor verir akciğer filmi yine hast.çekilecek.ikamet zorunluluğu gerekli bunun içinde.Devlet hast.varsa acile gidip sorsun ama ücretsiz değil diye biliyorum

Özel durumlarda ıstenen bır saglık raporu ise ehlıyet vs ucret ıstenır

Allah askina herseyiniz 4 ×4 luk mu olmali? Bir iki parca seyi de evlendikten sonra alın..madem zor durumda ve kendi ayaklarının üstünde durmak istiyor yardım edin.ileride öder diye düşünüyorum borcunu..

Allah askina herseyiniz 4 ×4 luk mu olmali? Bir iki parca seyi de evlendikten sonra alın..madem zor durumda ve kendi ayaklarının üstünde durmak istiyor yardım edin.ileride öder diye düşünüyorum borcunu..
İleride ödeyip ödememesi önemli degıl su an kendi ayrı bi param yok ondan veremedim açıkçası.

Ne için sağlık raporu bu . Aile hekimliği veremiyorsa

Back
X