Senden hoşlanmış ve tanımak istiyor.
Çok hoş bir durum. Tadını çıkar.
Hic tanimadigin hem de is ortamindan biri oldugu icin ekstra dikkatli davranmalisin bence
kızlarrr mutluyum ben :))
bugün görüştük ve sahil tarafına gittik dolaştık biraz sohbet ettik sonra benden uzun zamandır hoşlandığını ve her gördüğünde daha da kalbine işlediğimi söyledi. ilk gördüğü günden beri aklından çıkmadığımı ve kendisine bir şans vermemi asla pişman etmeyeceğini söyledi. valla tutuldum kaldım deniz güneşin batışı söylediği şeyler filan benim beynim durdu kalbim pır pır :) ben de adını koymasakta seni tanımak isterim dedim . sonra elimi tuttu ve öptü :) mutlu oldum kızlar ya uzun zamandır biri bana böyle şeyler söylememişti. bu sefer mutluluğu yakalayabilir miyim ki acaba
teşekkür ederim inşallah çok güzel olur herşey :)Hayırlısı olsun ..
öptü derken :44:
ne bileyim sen yine de dikkatli ol...
kızlarrr mutluyum ben :))
bugün görüştük ve sahil tarafına gittik dolaştık biraz sohbet ettik sonra benden uzun zamandır hoşlandığını ve her gördüğünde daha da kalbine işlediğimi söyledi. ilk gördüğü günden beri aklından çıkmadığımı ve kendisine bir şans vermemi asla pişman etmeyeceğini söyledi. valla tutuldum kaldım deniz güneşin batışı söylediği şeyler filan benim beynim durdu kalbim pır pır :) ben de adını koymasakta seni tanımak isterim dedim . sonra elimi tuttu ve öptü :) mutlu oldum kızlar ya uzun zamandır biri bana böyle şeyler söylememişti. bu sefer mutluluğu yakalayabilir miyim ki acaba
ilk günden elini öpen sonra tabi başka yakınlaşmalarda da bulunur . ben pek güvenemedim görüştüğünüz kişiyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?