• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece kafam karıştı

fuume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
514
72
123
İstanbul
Kızlar merhaba

Yine kafam karma karışık ve size danışmak istiyorum. Bir ay önce çalıştığım şirketin başka bir projesine yönetici alındı. Ilk iş görüşmesini ben yapmıştım ve işe alınmasında da katkım oldu.bir haftadır is ile ilgili konulardan dolayi konuşmaya başladık ve şuan hergün görüşür olduk. Bana karşı yaklaşımı değişti sanki laf aralarına özel şeyler sıkıştırıyor. Bugün de sistemle ilgili birşeyler sormam gerek yarın musait misin sonradan yemek filan da yeriz dedi. Ben de kabul ettim. Bu bir randevu mu yoksa ben mi abarttim. Sizce nasıl davranmaliyim ?
Bu arada gayet hoş biri :-)

Senden hoşlanmış ve tanımak istiyor.
Çok hoş bir durum. Tadını çıkar. :31:

Senden hoşlanmış ve tanımak istiyor.
Çok hoş bir durum. Tadını çıkar. :31:

Ben ondan hoslanip hoslanmadigima emin değilim nasıl davranacagimi bilemiyorum o yüzden
Hic tanimadigin hem de is ortamindan biri oldugu icin ekstra dikkatli davranmalisin bence

Yarın yakin filan davranirsa ne yapmam gerekir? Aynı şirkette olmak beni de endişelendiriyor buna biraz takıldım sanırım

sen her zaman nasılsan öyle ol. ne karar verecekse o versin.

her zamanki gibi ol eğer bişeyler olacaksa içinde bişeyler kıpırdanmaya başlayacaktır, olmayacaksa da hoş sohbet eşliğinde yemek yemiş olursunz :16:

öyle her iş konuştuğunu yemeğe davet ediyorsa sorun var güvenilir bi tip gibi gelmedi bana.

kızlarrr mutluyum ben :))

bugün görüştük ve sahil tarafına gittik dolaştık biraz sohbet ettik sonra benden uzun zamandır hoşlandığını ve her gördüğünde daha da kalbine işlediğimi söyledi. ilk gördüğü günden beri aklından çıkmadığımı ve kendisine bir şans vermemi asla pişman etmeyeceğini söyledi. valla tutuldum kaldım deniz güneşin batışı söylediği şeyler filan benim beynim durdu kalbim pır pır :) ben de adını koymasakta seni tanımak isterim dedim . sonra elimi tuttu ve öptü :) mutlu oldum kızlar ya uzun zamandır biri bana böyle şeyler söylememişti. bu sefer mutluluğu yakalayabilir miyim ki acaba

bugün görüştük ve sahil tarafına gittik dolaştık biraz sohbet ettik sonra benden uzun zamandır hoşlandığını ve her gördüğünde daha da kalbine işlediğimi söyledi. ilk gördüğü günden beri aklından çıkmadığımı ve kendisine bir şans vermemi asla pişman etmeyeceğini söyledi. valla tutuldum kaldım deniz güneşin batışı söylediği şeyler filan benim beynim durdu kalbim pır pır :) ben de adını koymasakta seni tanımak isterim dedim . sonra elimi tuttu ve öptü :) mutlu oldum kızlar ya uzun zamandır biri bana böyle şeyler söylememişti. bu sefer mutluluğu yakalayabilir miyim ki acaba

Hayırlısı olsun .. :ssz:

hayırlı olsun çok sevindim.. :16:

inş bu sefer mutluluğu yakalayacaksınız..

sizde biraz temkinli davranırsanız daha güzel olur .

günaydın kızlar;

bir ilişkiye başladım biliyorsunuz fakat nedense içime sinmeyen şeyler var. daha biz onunla 8 gündr birlikteyiz fakat konuşmalarına bakarsanız sanki yıllandık. öyle bi sıcak yakın davranıyor. belki güzel bir şey ama ben daha onu tanımaya çalışıyorum ve bu kadarı boğuyor. günde en az 30 kere arıyor mesaj atıyor cevap vermeyim ne oldu diye yüz kere soruyor hergün görüşmek istiyor. bunlar hoşuma gidiyordu ta ki düne kadar. dün tatil olduğu için görüşecektik yılbaşı gecesi dışarı çıkamamıştım çünkü. ben evde geçirdim o arkdaşlarıyla bir yerlere gitti. sabah uyandım hazırlandım filan bekliyorum bunu ne arıyor ne bişey. uyuyordur daha dedim ve çok msj atmadım. saat 1 oldu ses yok 2 ,3 derken sinirimden artık deliricektim. sonra 4 gibi bu aradı açmadım en az 10 kere üst üste aradu mesajlar filan. dün içkiyi fazla kaçırmış ve uyanamamış hemen geliyorum filan dedi. ben de gelmeni istemiyorum bu saatten sonra filan dedim. baya dil döktü ama gelmesini o an hiç istemedim. dünden beri dil döküp duruyor.

bu adamda içime sinmeyen şeyler var. birincisi ailesi aydında kendisi istanbulda tek yaşıyor ve maddi sıkıntıları var sanırım seziyorum bunu. ikincisi de daha ilk günlerde öpmeye kalktı istemediğimi söyledim üstelemedi ama sanki bulduğu bir boşlukta yine yakınlaşmak isteyecek gibi. ilişkimiz daha çok yeni ben birbirimizi tanıyalım filan diyorum o evlilikten bahsediyor. ben konuyu geçiştirince de duygusala bağlıyor.

kızlar ne yapmam lazım nasıl davranıcam bilemiyorum tamam hoşlanıyorum ama daha aşık olma derecesinde değilim bana zaman vermiyor. pazar günü en yakın arkdaşım ve nişanlısıyla kahvaltıya gidicez o da gelicek. arkdaşım insan sarrafı gibidir belki o çözer diye düşündüm çünkü bana güven vermiyor sanki.

aynı şirkette olduğumuz için de bir rahatsızlık oluştu ben de eğer bitirmek istersem nasıl davranmalıyım ?

ilk günden elini öpen sonra tabi başka yakınlaşmalarda da bulunur . ben pek güvenemedim görüştüğünüz kişiyeee :31:

ilk günden elini öpen sonra tabi başka yakınlaşmalarda da bulunur . ben pek güvenemedim görüştüğünüz kişiyeee :31:

ben de güvenemiyorum işte daha ilk günler biterse de şimdi bitsin diyorum ama yanlış mı düşünüyorum emin olamadım

iş ve aşk.tehlikeli hareketler bunlar yakın zamanda diyorum.uyanık olmak lazım.

Back
X