gece gece kafama takıldı...

adi uzerinde evlenmeden once gittigi diyorsun bosveer takilma denk gelmis arkasinda o fon olusmus bunun icin eski bir fotograf icin tadini bozma derim

senden önce olan bişey için niye tartışıyorsun ki senden öncesi için hesap sormaya hakkın yok
ben olsam dalga geçer kapatırdım kafama da takmazdım adam o kadar gitmiş hollandaya o tarafa da gittiyse dünyanın en ünlü yerlerinden birinde geyiğine foto çekilmiş işte belli ben bile çektirebilirim bu yaz denk gelirsem o tarafa :)

seninle evlenmeden olmus..
yani sana ihanet etmemis...
bence takma kafaya..
o fotografi da yirt at..
yoksa o fotograf ortaya ciktikca tartisirsiniz...

pardon da size ne?
hayatında siz yokken gittiği yerlere siz şimdi nasıl müdahele edebilirsiniz ki?
valla bazen adamlara hak vermemek elde değil

valla sanırım o yer, turistlerin geçtiği bi yer zaten, tv8 de falanda göstermişlerdi o sokağıboshayallersmile

tur olarak toplu zina yaptıklarını sanmıyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sana herhangi başka bi itirafı varsa bilemeyeceğim tabii
:hulya:

o yerde zaten fotograf cekmek yasak kesınlıkle ızın yok.. esınde bı kacamak yapıp ben cekerım foto demıs olabılır.. hemde senden onceymıs bosver senden sonrasına bak.. benım eşiminde bodrumda fotoları var benden once cektırmış turıst kızlar yarı cıplak etraflarında :) kızsamda ne dıyebılırımkı

pardon da size ne?

katılıyorum size
bazen fazla müdahale ediyoruz birilerinin hayatına
GİTMŞ BAŞKALATIYLA OLMUŞ DAHİ OLSA SÖYLEMİYOSA BİLEMEZSİNİZ
FAZLA KURCALAMAYIN SİZİN TADINIZ KAÇAR

Sen çok yaşa emi kaydirigubbakcemile3

şanslısın ki adam evlenmeden önce bunların keyfini çıkarmış yoksa evliyken gözü kapalı evlenipte evlendikten sonra gözü açılıp çapkınlık yapmaktan iyidir !!!

pardon da size ne?

alla alla ne biçim laf anlamadım ben valla ya siz çok rahatsıznız yada sevgi nedir bilmiyorsunuz ...başka bir seçenekte başkasının derdi diye rahat konuşuyorsunuzda bayan sizi yargılayın diye yazmıyor yani ...:umursamaz:lmaz:

tabi geçmiş ama bilmeniz lazım geçmişini bence kötüde iyide olsa herşeyini bilip kabullenmelisiniz ..evet erkek yapar tabi mantığı var herkesde... gelmiş geçmiş büyütmeyin bencede sakladığı için konuşun ve başka varsa öğreninki böyle şok etkisi yapmasın :umursamaz:

olan olmuş, niyesi artık gereksizde.
Neden o fotoğrafı saklamış ben asıl ona kızardım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…