gece gece kafama takıldı...

ya orası gayet turistik bir yer
amsterdama arkadaslarımızla gittigimizde biz de gezdik.
bir tane kanalın kenarında binalar var
binaların camlarında da yarı cıplak kadınlar duruyor
red light diye geciyor
valla biz 10 kisi arkadas grubu kızlı erkekli gecmistik
esin de muhtemelen espri olsun die önünde fotograf cektirmis
takılıcak bir mevzu degil

Son düzenleme:
turistik bir yer olduğunu söyledi. ama yine de kafama takıldı. sadece geçip gidebilirdi. fotoğrafa neden ihtiyaç duydu? ( eşim yapı olarak ağırbaşlı bir tiptir. yani öyle çılgın, uçuk bir tip olsa anlarım üler geçerim. )

ayrıca evlenmeden önce dedim ama benden önce demedim ki... hayatında ben vardım yani gittiğinde... beni tanımadan önce yaptıkları için yargılamıyorum eşimi...

eşim ağırbaşlı fotoğraf çektirmez diyorsun ama
kadınlarla birlikte olabileceğini mi düşünüyorsun.
bence boşu boşuna tatlı canını sıkma.
diyelim öyle bir şey yaptı manyak mı bu adam ne diye fotoğraf çektirsin kanıt gibi.
erkek arkadasları ile gittilerse muhtemelen bi hahaha hooo kadınlara bakın hadi iki foto cekilelim gibi bir ortam olusmustur.
cünkü hakkaten bence komik bir ortamdı yani öyle kadınlar biblo gibi duruyor ( ki hic de estetik degillerdi bence )

bence biraz abartıyosun canım ya, sonuçta orası bütün dünyanın ilgi odağı olan egzantirik bi yer, turistik zaten adı üstünde, turistik bi gezide eyfer kulesinin önünde foto çekilmesinden bi farkı yok bence, sen o fotoya çok fazla anlam yüklemişsin yani
yani bunun çılgın olmakla pek bi alakası yok bence

Son düzenleme:
ya genel evlerinin onunde fotoraf cektirmek normalmi cidden? eyfel kulesi ile orasi bir tutulabilirmi?

(evlenmeden once gittigi icin sorun yok salakca bir sey olsada, evliyken yapsaydi durum baskaydi)

ya genel evlerinin onunde fotoraf cektirmek normalmi cidden? eyfel kulesi ile orasi bir tutulabilirmi?

(evlenmeden once gittigi icin sorun yok salakca bir sey olsada, evliyken yapsaydi durum baskaydi)

ama şekerim tur listelerinde olan bi yer, oraya giden tursitler o kadınlarla beraber olmaya gitmiyo, sadece geçip gidiyo, yani bizim kültürümüze göre çok saçma biliyorum ama, ben kötü bi niyet görmedim yani
:hulya:

ay ayrıca ne dicekti tur sakinlerine, ben o sokağa girmem karım kızarmı dicekti, makarasına foto da çektirmiş işte, ben olsam bende çektirebilirdim yani arkadaşlarımla:hulya:

o sokağın bir adı vardı kırmızılı bişey galiba şuan hatırlayamadım .........çok ünlü bir sokak orası tamam hoş değil ortam ama hollanda zaten rahat bir ülke nereye adım atsan bize ters gelen şeyler görebilirsin ....
eee bende hollandaya gitsem o sokakta fotoğraf çektirmeden gelmem ..dermişimmmmmm..:))))))))))).hani o ünlü sokağada gittim diye başka bişey yapılacağı anlamına gelmez bu ...orada uyuşturucu bile simit gibi sokakta satılıyo ...
haklısın bayan olarak takılmakta ama öylesine bişeydir o eminim içini ferah tut ...

yapmayın lütfende gecmısın hesabını neden versın kı!..
vallahı bazen bayan olmama ragmen bayanları anlıyamıyorum ..
hayatında sız yokken yaşıycaklarını ılerdekı esım kıskanır dıye yaşantısını kısmas kımse..

Benden öncekilerin hesabını sormamaktan yanayım bende.

Ama burada şöyle bir ayrıntı var, beraberler iken gitmiş. Ve fotoğrafa ne gerek varmış, öyle biryerde orasıda ilginç.

Benleyken, böyle birşey yapmış olma olasılığı, benimde canımı sıkar. Ama vereceği cevabı kabul edip, çok ta büyütmemek lazım yine de. Tam olarak ispatlanacak bir durum yok çünkü, güvenmek lazım bu durumda.

az icin sagliga zararli:umursamaz:

banada verin bari

böle fotolarin saklanmamasi taratariyim ben, esim yirtamiyosa ben bu görevi seve seve üstlenirimaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile
banada ver kırmızım bıtene
derdım cok dermanım yok şu sıra
..
hey gıdı dunya hey..
bı fotom var sarnıcda kehanete gore bı heykel var ve heykeldekı kadının gozune bakan zehırlenıyomus öluyomus o yuzden heykelı ters koymuslarkı kıms egoz goze gelmesın dıye..bende cıkıpda tepesınde tepınırken fotom cekılmıs dıgerınde ıse heykel sag donuk bende egılıp sag dogru gozlerıne bakıyom herkes yırt fotoları dıyıp duuryo ama kıyamadım

Ya niye herkes evlenmeden diyince yanlış anlıyor evlenmeden oncesinde de hayatında olamaz mı sorgulayamaz mı?

Ayrıca son zmnlarda dikkatimi cekti kk bayanları ne kadar kabalaştı sertleşti hemen size ne seni ilgilendirmez yahu kadının kocası onu ilgilendirmicekte bizi mi ilgilendircek.Bence herkesin kafasına takılırdı sizden once veya sonra buraya boyle birşey oğrenmek ağir birşey.Eşinin secici birey olduğunu düşünürken midesiz olduğunu oğrenmek kolay mı?

Boyle sert sert cvp yazınca ne oluyor anlamıyorum.

buyur burdan yak
simdi senin bu heykeller nü mü deyilmi bilmiyorumkismile
hem madem öyle diyolar sen niye inadina bakiyon gözlerine bide yetmezmis gibi fotoyla ölümsüzlestiriyon yirt tabi alsanaalsanasmile zaten senin basina gelen pismis tavugun basina gelmemis:umursamaz: :içelim::teselli:

edit edit edit. sende yirtamiyorsan yolla bana
tarkandan koyarim yak bütün fotolari sarkisiyla bi güzel yirtarim hepsini :))

Son düzenleme:
erkek arkadaşımın hayali Amsterdam a gitmek :) ama erkek erkeğe :))) hatta bunun üzerine konu acmıştım aylar önce,daha gidemediler ama gidecekler :))
istanbula gelip Topkapı sarayını,kız kulesini,yerebatani vs görmeden dönülür mü?dönülmez..Amsterdam da da o sokağı görmeden dönülmez..turlara baktığınızda o sokak gidilecek yerler arasındadır..annemle teyzem turla gittiler ve o sokagida gezmişler..ben de Amsterdam a gidecek olsam o sokağı görmeden geçemem..hatta yanlış bilmiyorsam red light mı ne adı..
ayrıca sizden önce gitmiş..benimki benimleyken gitmeyi düşünüyor:))) oncesine takılmayı doğru bulmuyorum..zaten dediğim gibi Amsterdam da görülecek yerler arasında olan bir sokak..çok fazla takılmayın gecmise..

Açıkçası bayan olarak cevap vereyim:
Ben de olsam giderdim o sokakta fotoğraf çektirirdim. Söylerken de derdim burası bu bu sokağı diye.
:jeyyar:
Emin ol o fotoğraf baya ilgi toplardı eyfel kulesi şöyle bir yana dursun. a.s
O sokakta zina var diye senin eşin de günaha girmiş sayılmaz.
Ayrıca o zaman sen yoktun.
Yersiz kıskançlık yersiz tavılar edinmeyi bırak.
Hatta 'aaa öyle mi?' diyerek eşini yüreklendir ki sana daha rahat açılabilsin her konuda.
Böyle yaparak aranıza duvarlar örersiniz gizliden...

demi yani
benden öncede olsa kocamin öyle yerlerde firit atmasini öyle kadinlara gitmesini istemem:sinifsinif:, ben gidiyormuyum demi
bide sanki iyi halt etmis gibi foto cekiyo:mymeka:
yarin bigün couk olur büyür cocugun eline o foto gecer vay babaya bak nerelerde sürtmüs, demekki normal bende gidiyim bi oralara sürtmeye:1no2:

nu mu bılmemkı boshayallersmile
ne bılem cekıldıkden sonra dedıler banada
hatta cekılen herkesın fotosu o foto cıkmazmıs benımkı nıye cıkdı CADIARZU
kehanet bulastımı banada du konu acam ben bı ıznınle
kıyamam fotom cok guzel cıkmıs ablaaasenağlama

arkadaşlar hala aynı yorumlar yapılıyor. eşim benden önce gitmedi oraya. gittiğinde ben vardım hayatında ayrıca bana hiç bahsetmedi öyle bir yere gittiğinden.

ikincisi de turla gitmedi eşim. arkadaşlarıyla eğitim programı için gitti. birlikte fotoğraf çektirdiği arkadaş da bekar hayatında kimse olmayan, çok rahat geyik yapabilen biri. onun için normal bi durum. ama eşime yakıştıramadım. hala da bilgisayarında duruyo fotoğraf.

ya sankı gıttınde sende yanında ıdın belkı sırf ılerde hava basmak ıcın foto cekınıp dondu hemencıcık yakdın tum fotoları gecmısı ...
hem gıtmıs meshur bı sokakda foto cekınmıs ne var bunda yaw ..sımdık sen cık dısarı hayranı oldun bırınıgor ve elınde makına varsa nıye cekılmeyesen foto :gitme:
şipşak şipşak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…