- Konu Sahibi krizantem42
-
turistik bir yer olduğunu söyledi. ama yine de kafama takıldı. sadece geçip gidebilirdi. fotoğrafa neden ihtiyaç duydu? ( eşim yapı olarak ağırbaşlı bir tiptir. yani öyle çılgın, uçuk bir tip olsa anlarım üler geçerim. )
ayrıca evlenmeden önce dedim ama benden önce demedim ki... hayatında ben vardım yani gittiğinde... beni tanımadan önce yaptıkları için yargılamıyorum eşimi...
ya genel evlerinin onunde fotoraf cektirmek normalmi cidden? eyfel kulesi ile orasi bir tutulabilirmi?
(evlenmeden once gittigi icin sorun yok salakca bir sey olsada, evliyken yapsaydi durum baskaydi)
vallaha aynen esmerim....dur bende yakayim birtane
banada ver kırmızım bıteneaz icin sagliga zararli:umursamaz:
banada verin bari
böle fotolarin saklanmamasi taratariyim ben, esim yirtamiyosa ben bu görevi seve seve üstlenirimaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile
banada ver kırmızım bıtene
derdım cok dermanım yok şu sıra..
hey gıdı dunya hey..
bı fotom var sarnıcda kehanete gore bı heykel var ve heykeldekı kadının gozune bakan zehırlenıyomus öluyomus o yuzden heykelı ters koymuslarkı kıms egoz goze gelmesın dıye..bende cıkıpda tepesınde tepınırken fotom cekılmıs dıgerınde ıse heykel sag donuk bende egılıp sag dogru gozlerıne bakıyom herkes yırt fotoları dıyıp duuryo ama kıyamadım
Ya niye herkes evlenmeden diyince yanlış anlıyor evlenmeden oncesinde de hayatında olamaz mı sorgulayamaz mı?
Ayrıca son zmnlarda dikkatimi cekti kk bayanları ne kadar kabalaştı sertleşti hemen size ne seni ilgilendirmez yahu kadının kocası onu ilgilendirmicekte bizi mi ilgilendircek.Bence herkesin kafasına takılırdı sizden once veya sonra buraya boyle birşey oğrenmek ağir birşey.Eşinin secici birey olduğunu düşünürken midesiz olduğunu oğrenmek kolay mı?
Boyle sert sert cvp yazınca ne oluyor anlamıyorum.
nu mu bılmemkı boshayallersmilebuyur burdan yak
simdi senin bu heykeller nü mü deyilmi bilmiyorumkismile
hem madem öyle diyolar sen niye inadina bakiyon gözlerine bide yetmezmis gibi fotoyla ölümsüzlestiriyon yirt tabi alsanaalsanasmile zaten senin basina gelen pismis tavugun basina gelmemis:umursamaz::içelim::teselli:
edit edit edit. sende yirtamiyorsan yolla bana
tarkandan koyarim yak bütün fotolari sarkisiyla bi güzel yirtarim hepsini :))
demi yani
benden öncede olsa kocamin öyle yerlerde firit atmasini öyle kadinlara gitmesini istemem:sinifsinif:, ben gidiyormuyum demi
bide sanki iyi halt etmis gibi foto cekiyo:mymeka:
yarin bigün couk olur büyür cocugun eline o foto gecer vay babaya bak nerelerde sürtmüs, demekki normal bende gidiyim bi oralara sürtmeye:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?