gece gece kafama takıldı...

bekarken gitti bir yer siz hayatında yoktunuz ozaman ama tabi o fotorafın hala evde olması hata ben olsam hemen seve seve yırtardım

evet malesef hollandada boyle bi semt varmis
kadinlar pencerelerde yari ciplak kendilerine musteri cekmeye calisiyolarmis
esimde bekarken arkadas cevresi bi kez goturmus
bana anlatmisti ben erkekligimle o kadinlarin oyle olmasindan o kadar cok utanadimki dedi
hemen oradan ayrildim bi dahada o arkadaslarla takilmadim dedi
ustelik o takildigi insanda evliyken gitmis
esim boyle seyi pek sevmez bekarkende hic kiz arkadasi olmamis
simdi diyeceksiniz nerden biliyorsun olmadigini
akrabam oldugu icin iyi tanirim

arkadaşlar hala aynı yorumlar yapılıyor. eşim benden önce gitmedi oraya. gittiğinde ben vardım hayatında ayrıca bana hiç bahsetmedi öyle bir yere gittiğinden.

ikincisi de turla gitmedi eşim. arkadaşlarıyla eğitim programı için gitti. birlikte fotoğraf çektirdiği arkadaş da bekar hayatında kimse olmayan, çok rahat geyik yapabilen biri. onun için normal bi durum. ama eşime yakıştıramadım. hala da bilgisayarında duruyo fotoğraf.
hmm arkadasını tek bırakmamak ıcın bırlıdke gezmıs olabılırler..
ve arkadası ben oraya gıdıcem dıyıncede esınızde kıramayıp oda gıtmısdır ..
pc de olmasına bende okadar takılmayın altı ustu bı foto sarmaş dolaş bayanlarla olsa tamam derım haklısnız derım ama tek bı foto arkasındkaılerın farkına bıle varmıs olcanı sanmam..

konu sahibi, evli değildik ama hayatındaydım eşimin diyor.yoktum demiyor ki.şimdi tamam eşin gitmiş, gezmiş ,resim çekilmiş ve senden saklamış hoş değil.ama kafan çok takıp evliliğini bozma bence de , kafana takılıyorsa da eşine sor birlikte oldun mu kimseyle diye.onun vereceği cevap önemli.kendine kendine kuruntu yapar tadını kaçırırsın.resim çekilmiş de aldatmış mı bakalım.

takılma böyle şeylere canım.herkeste kollarını açıp eşini beklemiyo ya :hulya:
hava atar durur,erkekler böyledir sositososito

tur olarak toplu zina yaptıklarını sanmıyorumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:lepi::lepi::lepi: kaydirigubbakcemile3 Çok güzeldi bu..

bekar bi erkek sonuçta bence hiç takılacak bişi yok ortada...
gitmişse de sonuçta sen yokken olmuş bişi...
yapmayan erkek var mı ki?

hmm yeni okudum hayatında ben vardım demişsin...
sen varken yapılan bişi varsa bilemicem ya...
bencede eşine sor açıkça... başka türlü rahatlamaz için

evlenmeden önce gitmiş sonuçta sen eşinin bakir olduğunumu sanıyordun yoksa :)))) biz eşimle ilk önce arkadaştık ve öyle şeylerini biliyorum ki hatta eşim evlendiğimizde seninle evleneceğimi bilsem anlatırmıyım hiç der dururdu. erkekelr gizi kutu onlar bekarken ne halt işliyorlar. kafana takılcak bişey yok evliyken yapmasınlarda öncesi bizi ilgilendirmez.

ya ben kendim bizzat gittim ,
gercekten o sokaktan gecenlerin büyük bir cogunlugu sadece yürüyor orda
hatta bir resim ekleyeyim sana
ortamı görmen acısından genel olarak , resimde görücen millet esiyle kolkola yürüyor filan
insanlar o evlerin üst katlarını ev olarak kullanıyor
red light ismi de resimde görecegin gibi kırmızı ısıklarla süslü olmasından geliyor.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/6/2114.jpg

Sen olsanda olmasanda erkekler çok zaman masum olamıyorki arkadaşım.
Belki gitti belki gitmedi.Gitmediyse niye kendini üzüyosun demezmisin?
Gelmiş geçmiş, sonrası olmaması gerektiğini söylemen daha doğru bence tabi.
Geçmiş için üzülüyoruz sonra erkenden yaşlanıyoruz ama :(

arkadaşlar hala aynı yorumlar yapılıyor. eşim benden önce gitmedi oraya. gittiğinde ben vardım hayatında ayrıca bana hiç bahsetmedi öyle bir yere gittiğinden.

ikincisi de turla gitmedi eşim. arkadaşlarıyla eğitim programı için gitti. birlikte fotoğraf çektirdiği arkadaş da bekar hayatında kimse olmayan, çok rahat geyik yapabilen biri. onun için normal bi durum. ama eşime yakıştıramadım. hala da bilgisayarında duruyo fotoğraf.

bunu okumamışım cnm yaa. o zaman işler değişti. hayatında sen varsan ne halt yemeye gitmiş oraya birde foto çektiriyor. sen kızıncada pişkin pişkin gülmüştür allah bilir. benimde eşim sevgiliyken arkadaşlarıyla tatile gitmişti iddisaya girmişler bir rus hatun için kim tavlayacak diye. tabiiki benimki tavlamış atmış yatağa. öğrendiğimde çıldırmıştım adeta tamam bitti git rus hatunuyla gez dolaş demiştim hatta. haftalarca gönlümü almaya çalışmıştı. halada aklıma geldiği zaman yüzüne vururum. boşver bunları öğrenmek iyi oluyor bir yandan da yeri geldiği zaman koz olarak kullanılıyor :)))) öyle çok tartışma ama zaman zaman yüzüne vurki hatasını anlasın.

bunu okumamışım cnm yaa. o zaman işler değişti. hayatında sen varsan ne halt yemeye gitmiş oraya birde foto çektiriyor. sen kızıncada pişkin pişkin gülmüştür allah bilir. benimde eşim sevgiliyken arkadaşlarıyla tatile gitmişti iddisaya girmişler bir rus hatun için kim tavlayacak diye. tabiiki benimki tavlamış atmış yatağa. öğrendiğimde çıldırmıştım adeta tamam bitti git rus hatunuyla gez dolaş demiştim hatta. haftalarca gönlümü almaya çalışmıştı. halada aklıma geldiği zaman yüzüne vururum. boşver bunları öğrenmek iyi oluyor bir yandan da yeri geldiği zaman koz olarak kullanılıyor :)))) öyle çok tartışma ama zaman zaman yüzüne vurki hatasını anlasın.

sevgiliylen seni rus bir kızla aldattı ve sen bunu şimdi gülerek anlatabiliyorsun , ben mi yanlış anladım .
bir fotoğraf cektirmekle , rus kızla yatmak arasında baya bir fark var.

akşam eşimle eski fotoğraflara bakıyorduk. onun evlenmeden önce gittiği hollanda gezisindeki fotoğraflarına bakarken oranın genelevlerle dolu ünlü bir sokakta fotoğraflarını gördüm. üstelik arka tarafta vitrinlerde yarıçıplak bayanlar vardı. daha önce dikkat etmemişim. onun yüzünden tartıştık moralim bozuldu. ne işi var oralarda. hadi gitti diyelim niye foto çektirmiş ki o bayanlarla aynı karede ?

Etkinliğini yitirmemesi adına, tepki hakkınızı böyle konularda harcamamanızı öneririm.. Ama fotoğrafı yok edin tabiiki. Tasvip etmediğinizi anlayacaktır zaten. Büyük kavgaya gerek yok.

şimdi öyle bişeyler varsa seni ilgilendirmez senden önce olmuş da eğer gerçekten geneleve gittiyse ama buna rağmen evleneceği kadının bakire olmasını istiyosa bu daha gıcık ve adaletsiz bence.ben bu kısma takılırdım yani.

iyi de oraya gerçekten turist kafilelerini de götürüyorlar ya da oraya gelenler mutlaka uğruyor benim bildiğim hatta kayınvalidem yurt dışına bir nedenle görevli gittiğinde onu da götürmüşler kadıncağız bizi bi yere götürdüler kırmızı fener mi ne çok fenaydı amanın diye anlattıydı bildiğin utanmış kadıncağız her zaman kötü niyetle gidilmemiş olabilir yani yanındaki zirzoplardan birinin de fikri olabilir

çekilen foto nasıl acaba özellikle mi çekilmiş yoksa arkadan tesadüfen mi görünmüş gibi hem bir arkadaş orada foto yasak dediğine göre belki dışarda bi yerden çekti arkadaşı zaten sen de yeni fark etmişsin belki eşin de fark etmedi önce sonradan fark etti ne bileyim sen kız yine tabi de çok kötüğ şeyler düşünme

Eşinizde hata ki bu tür fotoları neden saklıyor hala...

Sizden önce olmuş bitmiş bu yüzden kendinizi üzmenize değmez.

O fotoyu o atmıyorsa siz atın ki bir sonraki görmenizde gene sorun yaşamayasınız.

Back
X