- Konu Sahibi krizantem42
bekarken gitti bir yer siz hayatında yoktunuz ozaman ama tabi o fotorafın hala evde olması hata ben olsam hemen seve seve yırtardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm arkadasını tek bırakmamak ıcın bırlıdke gezmıs olabılırler..arkadaşlar hala aynı yorumlar yapılıyor. eşim benden önce gitmedi oraya. gittiğinde ben vardım hayatında ayrıca bana hiç bahsetmedi öyle bir yere gittiğinden.
ikincisi de turla gitmedi eşim. arkadaşlarıyla eğitim programı için gitti. birlikte fotoğraf çektirdiği arkadaş da bekar hayatında kimse olmayan, çok rahat geyik yapabilen biri. onun için normal bi durum. ama eşime yakıştıramadım. hala da bilgisayarında duruyo fotoğraf.
arkadaşlar hala aynı yorumlar yapılıyor. eşim benden önce gitmedi oraya. gittiğinde ben vardım hayatında ayrıca bana hiç bahsetmedi öyle bir yere gittiğinden.
ikincisi de turla gitmedi eşim. arkadaşlarıyla eğitim programı için gitti. birlikte fotoğraf çektirdiği arkadaş da bekar hayatında kimse olmayan, çok rahat geyik yapabilen biri. onun için normal bi durum. ama eşime yakıştıramadım. hala da bilgisayarında duruyo fotoğraf.
bunu okumamışım cnm yaa. o zaman işler değişti. hayatında sen varsan ne halt yemeye gitmiş oraya birde foto çektiriyor. sen kızıncada pişkin pişkin gülmüştür allah bilir. benimde eşim sevgiliyken arkadaşlarıyla tatile gitmişti iddisaya girmişler bir rus hatun için kim tavlayacak diye. tabiiki benimki tavlamış atmış yatağa. öğrendiğimde çıldırmıştım adeta tamam bitti git rus hatunuyla gez dolaş demiştim hatta. haftalarca gönlümü almaya çalışmıştı. halada aklıma geldiği zaman yüzüne vururum. boşver bunları öğrenmek iyi oluyor bir yandan da yeri geldiği zaman koz olarak kullanılıyor :)))) öyle çok tartışma ama zaman zaman yüzüne vurki hatasını anlasın.
akşam eşimle eski fotoğraflara bakıyorduk. onun evlenmeden önce gittiği hollanda gezisindeki fotoğraflarına bakarken oranın genelevlerle dolu ünlü bir sokakta fotoğraflarını gördüm. üstelik arka tarafta vitrinlerde yarıçıplak bayanlar vardı. daha önce dikkat etmemişim. onun yüzünden tartıştık moralim bozuldu. ne işi var oralarda. hadi gitti diyelim niye foto çektirmiş ki o bayanlarla aynı karede ?