Gece gece kavga..

Askmanl1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
348
149
33
29
Hayırlı geceler herkese

Az önce eşimin koluna pansuman yapıyoduk yara olduğu için. Neyse bende onun bir kelimesi üzerine "şaka gibi" dedim yani kelimeside pansumanla ilgiliydi kavga açılacak bir konu asla değildi. Neyse buda bana dedi ki hangi ablandan öğrendin bu kelimeyi. Bende ne alaka dedim niye anlamları ağzına alıyorsun falan dedim. Oda o Zaman sende benim ailemi ağzına almıcaksın falan dedi.

Kızlar annesi babaannesi benimle bir kaç ay önce çok uğraştı bebeğime beddua etti annesi evden çıkarmaya çalıştılar erken doğum ve kanamayla dışardaydım biri bile çıkıp gel arabaya bin götürelim demedi karşımda durup izlediler ve bir sürü şey...

Neyse bende dedim ki onlar benim Hakkı'mda konuşmasın bende susayım çocuğuma beddu eden birini bana savunma dedim. Oda gerekirse ben ağızlarına s*çyrm dedi.( ailesiyle 3-5 aydır konuşmuyoruz). Bende dediki ben bir bireyim kendimi savunurum dedim. Oda s*ke s*ke susacaksın ben konuşurum senin yerine deri. Tabi o lafa ağladım zoruma gitti anca ağla falan dedi. Şuan uyuyor ama çok sinirli ve çok üzgünüm allahım affetsin ama beddua ettim annesine. Her tartışmamızın nedeni annesi. Ayrıca severek evlendik ama aramızda sevgi yok baksanıZa. Nasıl davranmalıyım sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm

Öncelikle eşin biçok erkek gibi çok edepsiz..

Tamam sorunlar yaşamışsınız haksızlık da edilmiş size fakat.. ailesini çekiştirme eşine karşı.. onlar eşinin ailesi ve ne kadar kötü olurlarsa olsunlar sen söylendiğinde illa ki yediremez..

Kendimi eşinin yerine koyuyorum şu an.. ben eşimin yanında olup aileme haksızsınız diyip kolluyorsam ve eşim buna rağmen hala bana anan şöyle baban böyle diyebiliyosa paylarım onu.. daha napayım ne bıdı bıdı yapıyosun.. ne haliniz varsa görün sizinle uğraşamam derim herhalde..

kim ailesinin sürekli kendisine kötülenmesinden hoşlanır ki..

Eşinin üslubu çok kötü ama olayı bertaraf etmiş sen üstüne gitmiş gibisin gerek yok beddua fln hemde annesine gerek yok bence onlardan bi farkın kalmamıştir şimdi eşinin gözünde.

Eşiniz de konuşmuyorsa ailesiyle bence onların bahsini açacak konuşmalardan uzak durmalısınız..Haklıyken haksız duruma düşersiniz ve eşinizle aranız açılır onların ekmeğine yağ sürmüş olursunuz madem ben gereken cevabı veririm diyor siz de takmayın..Ama eşinizin üslubu da çok yanlış sevgi olsa bile saygı olmayan bir ilişki de sevginin önemi yoktur.

Gece gece bende tartiştim valla yarinki planlarimizi iptal ettik birbirimze rest çektik ohoooo ben kafama takmyorm bebisimi düsunmem lazim sinir etti beni arkadaşlarinin yanindayken nerdesin diye sıkıştrmşm bunu arkadaşlarda pür dikkat sustu bunu dinliyo bende dinlemelerine ayar olmusum daha üstne gittm,mevzu uzadi saydirdik yüzünü bile görmek istemyorm şuanda

Ailerle sorun olunca ister istemez bu tabiiki evliliğe yansır ,atiştiginizda ailenizi araya katmayan atışma büyür hakaretler sonu gelmez ,siz ailenizi korursunuz oda aynen öğle korur

Çok lafçı bir aileye sahip. Beni sevemediler halbu ki onlara bir zararım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…