• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece küstük !

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba hanimlar.
Esimle gece gece kavga ettik bir dizi izliyor kiminin dostu var kimi birini aldatiyor konusulan kelimeler hic hoş degil. Kalktım ben daha fazla duymak iatemiyorum bu kelimeleri diger odaya geciyorum dedim. Arkamdan allah alla filan dedi ama kalkip otur filan demedi. Yarim saat geçti yanima geldi tek oturma gel hadi ben senin dizilerine boyle mi yapiyorum filan dedi kalkmadim. Oda sinirlendi kumandayi firlatti kapiyida carpti yatak odasına gecti bende salondayim. 1 saattir sessi sedasiz oturuyorum. Gunlerdir ilgilen azicik diyordum biraz zaman ayiralim birbirimize diyorum ama yok adam hic dinlemiyor. Bi dizi kadar degerli olamadim gozunde. Ne desem kavgayla konusuyor. Ne yapayim allah askina fikir verin gidip yatiyim mi yanina yoksa gönlümü almasini mi bekleyim. Hic o adim atmaz hep gidip sarilan ben olurum !!!

hak verdim size, ben de gelemem saçma sapan tv programlarına bi de üstelik kapılar çarpmış kumandalar fırlatmış :KK20:
sadece şiddet içerikli bu tavırları için bile trip yapardım ben olsam...
ama diziyle kendi değerinizi eş tutmayın
aşırı hassasiyet gösteriyorsunuz o konuda...

hak verdim size, ben de gelemem saçma sapan tv programlarına bi de üstelik kapılar çarpmış kumandalar fırlatmış :KK20:
sadece şiddet içerikli bu tavırları için bile trip yapardım ben olsam...
ama diziyle kendi değerinizi eş tutmayın
aşırı hassasiyet gösteriyorsunuz o konuda...

Aman ne bileyim valla gece gece sastim kaldim...

Ama adam gelmiş yanınıza yaaa :) bence diziyi bahane etmeyin sizin Canınız ilgilenmediği için sıkılmış , direk bunu söyleyin ;)

Buda sebepmi allah askina kavga etmeye yani dizi izlemek istemiyorsan izlemezsin oda çağırmış sonra sinirlenmis en azindan gene size deger verip yanima gel dedi uzlasman lazimdi yada oda izlemeye devam ederdi nebilim ilginc bir küsluk olmus yinede uzatmayin derim bunun için birbirinizi kirmayin

Aynen oyle adi batsin. Sinirlerim hopluyor valla
Tatlım bosversene işini bilcen. Benim eşimde izliyo mesela. Bende oturuyorum yanına. Ayy yazık,adam güya Karısını aldatıyo ama burnundan geliyo pehh. Aman ben Karısını aldatana adam demem o silahlar boşa. Bak karısı adamı eziyordu ben olsam sağa kaçarsan sağa kırar muhakkak ezerim seni falan diye şakayla karışık Gözdağı veriyorum :)))) dizi basladiğından beri adam aldatmadan iyice tırstı :)

Ayy bu adamlar yok muuuu.. bende 2 3 gundur kusum kendisiyle ayni odada bike oturmuyorum kitap okuyorum yatakodasnda. Bakiyorum tv den dizi sesi geliyor. Yani ben yaninda olunca hep haber siyaset ben yokum ya dizi acar :@

Seninde konun dizi degil aslinda ilgi ;) ogrenebilirse bu sekilde ne ala. Icinden nasi geliyorsa oyle davran canim

Ayy bu adamlar yok muuuu.. bende 2 3 gundur kusum kendisiyle ayni odada bike oturmuyorum kitap okuyorum yatakodasnda. Bakiyorum tv den dizi sesi geliyor. Yani ben yaninda olunca hep haber siyaset ben yokum ya dizi acar :mad:

Seninde konun dizi degil aslinda ilgi :KK66: ogrenebilirse bu sekilde ne ala. Icinden nasi geliyorsa oyle davran canim
Gönlünü almıyor mu

Eşiniz Breaking Bad izlese uyuşturucu mu yapıp satacak ? Dexter izlese seri katil mi olacak ? Türk dizilerinden nefret ediyorum ama dizide aldatma, yasak aşk var diye adama çemkirmek çocukça geldi kusura bakmayın :110:
Hakli olabilirsiniz belkide ilgisizlik yuzunden tepkim öyle oldu

Back
X