• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece küstük !

Eşiniz Breaking Bad izlese uyuşturucu mu yapıp satacak ? Dexter izlese seri katil mi olacak ? Türk dizilerinden nefret ediyorum ama dizide aldatma, yasak aşk var diye adama çemkirmek çocukça geldi kusura bakmayın :110:

Dizi bahane hanımefendi belliki eşinden yeterince ilgi,sevgi görmüyor ama dediğiniz gibi böyle çocukça,saçma sapan yollarla ifade edeceğine alıp karşısına düzgünce konuşsa çok daha iyi olur.
Ayrıca kişisel alana tecavüzdür bu..kimse kimsenin ne izlediğine de karışamaz

Ne yani şimdi sırf adamın izlediği diziyi begenmediniz diye içeri gidip küstünuz mü? Yanınıza da gelmiş beraber oturalım diye. Son cumlelerinizden de anlaşılıyor sizin derdiniz ilgi görmek dizi falan değil. Yok yere kavga etmişsiniz. O da ayıp etmiş.

Almaz mi surekli gelip duruyo konusmaya calisiyor ama bende keci inadi vardir. Oyle kolay kolay konusmam kusunce. Yarinda koylerine gidecegiz napicam bilmiyorum artik
Aynen bizde koylerine gitcezz. Hic sevmiyorum

Gidip yatagima yatsam mi ki sirtimi dönüp üsüdüm burdaa :(

Ay hakkaten ne dandik dizi o. Çocuk gibi izlediği programları denetlemeye hakkınız yok, kim olsa sinirlenir filan yazıcaktım ama içim elvermedi hangi dizi olduğunu öğrendikten sonra. Bir de yapımcı röp. Okumuştum geçen gün, o metresi eşli drama kısımları sırf kadın izleyiciyi de diziye çeksin mafyatik sahneleri izlerken sıkılmasınlar diye konulmuş, nasıl bir kadın anlayışı varsa kafalarda.

Bence barışınca anlaşma yapın o bu diziyi izlemesin, sizde onun istediği bir diziyi izlemeyin evde iki akşamınızı birlikte birşeyler yaparak en kötü film izleyerek vs. Geçirin.

Keşke diziyi bahane edeceğinize, az benle ilgilen sıkıldım desyediniz; şimdi dizi yüzünden durduk yere kavga çıkartan taraf olarak bakacak size, sıkıntılı.

esiniz yaniniza geldiginde keske benimle ilgilen canim deseydiniz tatli dil yilani deliginden cikarir unutmayin ;) bir sey istiyorsaniz kuserek degil konusarak elde edin

Herkes istediğini izlemeye başladığında sorun kalmıyor, ben tv izliyorum o telefona kulaklık takıp vurmalı kırmalı filmlerini izliyor. Tabi ki birbirine vakit ayırmak da önemli ama yapmıyorsa da tek başına mutlu olmayı öğren lütfen. O olmadan zamanını değerlendirecek şeyler bulmalısın. Biraz fazla büyütmüşsün bence yanına gelmesi zaten gönül alma sayılır, karşılık bulamayınca sinirlenmiş. Kumandayı atması hiç doğru değil tabi. Barış bence uzamasın

Esinizin takip ettigi bir diziymis, sinirle kalkmak yerine, biraz sirnassaydiniz ona belki coktan birakirdi diziyi.
Ya da beraber baska birseyler izlemeyi teklif edebilirdiniz.
Zevkleriniz ayni olmayabilir ama orta yol bulabilirsiniz.

Ayy var ya ben de aynen nefret ediyorum bu diziden. Benimki de izliyo ben de söylenip duruyorum.. Resmen metresi masum gösteriyorlar. Değiştiriyorum kanalı. Benim gibi Düşünen birinin olması ne yalan söyleyeyim içimi rahatlattı, sizin aranızın bozulmasına üzüldüm. Umarım kısa zamanda düzelirsiniz.

Ortada büyütülücek bişey yok bence sen biraz hassas bir dönem geçiriyor olabilirsin git sarıl kocana başka kimimiz var evlenip çıkınca baba evinden herkez el oluyo

Merhaba hanimlar.
Esimle gece gece kavga ettik bir dizi izliyor kiminin dostu var kimi birini aldatiyor konusulan kelimeler hic hoş degil. Kalktım ben daha fazla duymak iatemiyorum bu kelimeleri diger odaya geciyorum dedim. Arkamdan allah alla filan dedi ama kalkip otur filan demedi. Yarim saat geçti yanima geldi tek oturma gel hadi ben senin dizilerine boyle mi yapiyorum filan dedi kalkmadim. Oda sinirlendi kumandayi firlatti kapiyida carpti yatak odasına gecti bende salondayim. 1 saattir sessi sedasiz oturuyorum. Gunlerdir ilgilen azicik diyordum biraz zaman ayiralim birbirimize diyorum ama yok adam hic dinlemiyor. Bi dizi kadar degerli olamadim gozunde. Ne desem kavgayla konusuyor. Ne yapayim allah askina fikir verin gidip yatiyim mi yanina yoksa gönlümü almasini mi bekleyim. Hic o adim atmaz hep gidip sarilan ben olurum !!!

ah canim benim ben napayim benimkide oyun duskunu.idare etcez napalim:KK66: kucuk seylere takilma boyle.bayram ustu olurm
Merhaba hanimlar.
Esimle gece gece kavga ettik bir dizi izliyor kiminin dostu var kimi birini aldatiyor konusulan kelimeler hic hoş degil. Kalktım ben daha fazla duymak iatemiyorum bu kelimeleri diger odaya geciyorum dedim. Arkamdan allah alla filan dedi ama kalkip otur filan demedi. Yarim saat geçti yanima geldi tek oturma gel hadi ben senin dizilerine boyle mi yapiyorum filan dedi kalkmadim. Oda sinirlendi kumandayi firlatti kapiyida carpti yatak odasına gecti bende salondayim. 1 saattir sessi sedasiz oturuyorum. Gunlerdir ilgilen azicik diyordum biraz zaman ayiralim birbirimize diyorum ama yok adam hic dinlemiyor. Bi dizi kadar degerli olamadim gozunde. Ne desem kavgayla konusuyor. Ne yapayim allah askina fikir verin gidip yatiyim mi yanina yoksa gönlümü almasini mi bekleyim. Hic o adim atmaz hep gidip sarilan ben olurum !!!

bole ufak seylere takilma kiz.nolcakmis dizi izliyosa.bizde yeri geldimi kendimizi gormuos dizi izlerken.siritiwer barisin

dizi olayında sizin haksız olduğunuzu düşündüm saygısızca gibi geldi ilgi konusundan haklısınız çoğu erkek odun

Bende kurtlar vadisine gıcığım ya yeni bölümleri yetmiyormuş gibi sen kslk taaaa ilk bölümden tekrarlarını seyret gına geldi bana....

Back
X