• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece küstük !

Aynen oyle adi batsin. Sinirlerim hopluyor valla
Ayyy o salak dizi mi bende tam sahnesine denk gelmişim annemlerde herif önce metrese gidip konuşuyo seni seviyorum lu falan arkada duygusal bir müzik sonra karısına söylüyor benzer cümleleri yine arkada duygusal müzik. Önce anlayamadım yazık adama diyecektim nerdeyse baktım ohooo amca önüne gelene aşık! Başlarım böyle diziye dedim.
Ben de nefret ediyorum saatlerce hipnotize eden mal mal dizilerden programlardan. Bizim evin uydusu yok şimdi. Annemgilde fazladan 2 uydu kv gilde fazladan 1 uydu var ama hepsini tembihledim sakın getirmeyin diye. Akşamları netten film açıp izliyoruz haftada 1-2. Bir de eşim dirilişi izliyor netten açıp.
Uydulu ise kabloyu kesin .kesin çözüm

Merhaba hanimlar.
Esimle gece gece kavga ettik bir dizi izliyor kiminin dostu var kimi birini aldatiyor konusulan kelimeler hic hoş degil. Kalktım ben daha fazla duymak iatemiyorum bu kelimeleri diger odaya geciyorum dedim. Arkamdan allah alla filan dedi ama kalkip otur filan demedi. Yarim saat geçti yanima geldi tek oturma gel hadi ben senin dizilerine boyle mi yapiyorum filan dedi kalkmadim. Oda sinirlendi kumandayi firlatti kapiyida carpti yatak odasına gecti bende salondayim. 1 saattir sessi sedasiz oturuyorum. Gunlerdir ilgilen azicik diyordum biraz zaman ayiralim birbirimize diyorum ama yok adam hic dinlemiyor. Bi dizi kadar degerli olamadim gozunde. Ne desem kavgayla konusuyor. Ne yapayim allah askina fikir verin gidip yatiyim mi yanina yoksa gönlümü almasini mi bekleyim. Hic o adim atmaz hep gidip sarilan ben olurum !!!

Pes:) sız esınıze hadı bana vakıt ayır sonra bırlıkte izlerız dememişsinizki! Yanı onun zevkine ayırdıgı vaktıne asagılayıcı bır yorum yapmışsınız. Tepkınız hoş degıl sze verılen karsılık sızı sasırtmamalı. Kullandıgınız iletişim dilini degıştormelisiniz.

Bazen ben esimin izledigini sevmem,bazende esim benim izlediklerimi sevmez ama ben oturmus birsey seydiyorken kalkip senin sacma sapan seylerini izlemek istemiyorum diye kalkip gidecek gereksiz gereksiz tribe girecek ....bende sinirden kudururdum.
Yaptigin sey baya sinir yani bunu kabul edelim.
Belki esinin ilgisizliginden dolayi bu derece huysuzlaniyorda olabilirsin (ilgilenmiyor yazmissin.) Bunu boyle yaparak degilde farkli yollarla halledebilirsin
Ama yok benim bu verdigim tepkim normal herzaman ki halim diyorsan ve herseye boyleysen adamin ilgilenesi gelmiyordur belki

Aksam gitttim sirtimi dönüp yattim yatagima. Hic bisey demedi uyuyup kalmışım zaten. Kalktigimda sarmas dolastik beni izliyordu. Hemen cektim kendimi. Sonra konuştuk anlattim problemimi filan. Daha dikkatli olcam ilgilencem dedi.. amaan herzamanki gibi gecistirdi...

Aksam gitttim sirtimi dönüp yattim yatagima. Hic bisey demedi uyuyup kalmışım zaten. Kalktigimda sarmas dolastik beni izliyordu. Hemen cektim kendimi. Sonra konuştuk anlattim problemimi filan. Daha dikkatli olcam ilgilencem dedi.. amaan herzamanki gibi gecistirdi...

Keşke çekmeseydiniz. O an birbirinizin gözünün içine bakarak onun da empati yapmasını sağlayarak anlatsaydınız sıkıntınızı. İlgileneceğim demiş hem neden memnun olmadınız ?

Atv kanalından nefret ediyorum, Oktay Kaynarca'yı sevmem, bir iki dizi dışında dizi izlemem ama bu diziye yapılan eleştiriler çok komik geldi bana. Dizide aldatma varmış, ee Aşk-ı Memnu' da yok muydu ? Hem de en ahlaksızından. Onu izlemediniz mi bayıla bayıla ? Ya da Yaprak Dökümü'nde neler gördük. Artık Perihan Abla gibi diziler kalmadı, hepsinde entrika hepsinde ahlaksız işler. O zaman kapatın hiç izlemeyin tv.

Atv kanalından nefret ediyorum, Oktay Kaynarca'yı sevmem, bir iki dizi dışında dizi izlemem ama bu diziye yapılan eleştiriler çok komik geldi bana. Dizide aldatma varmış, ee Aşk-ı Memnu' da yok muydu ? Hem de en ahlaksızından. Onu izlemediniz mi bayıla bayıla ? Ya da Yaprak Dökümü'nde neler gördük. Artık Perihan Abla gibi diziler kalmadı, hepsinde entrika hepsinde ahlaksız işler. O zaman kapatın hiç izlemeyin tv.
O soylediginiz dizileri hic izlemedim. Fazlada tv izleyen biri olmadigim icin esime bu tepkiyi verdim.

Merhaba hanimlar.
Esimle gece gece kavga ettik bir dizi izliyor kiminin dostu var kimi birini aldatiyor konusulan kelimeler hic hoş degil. Kalktım ben daha fazla duymak iatemiyorum bu kelimeleri diger odaya geciyorum dedim. Arkamdan allah alla filan dedi ama kalkip otur filan demedi. Yarim saat geçti yanima geldi tek oturma gel hadi ben senin dizilerine boyle mi yapiyorum filan dedi kalkmadim. Oda sinirlendi kumandayi firlatti kapiyida carpti yatak odasına gecti bende salondayim. 1 saattir sessi sedasiz oturuyorum. Gunlerdir ilgilen azicik diyordum biraz zaman ayiralim birbirimize diyorum ama yok adam hic dinlemiyor. Bi dizi kadar degerli olamadim gozunde. Ne desem kavgayla konusuyor. Ne yapayim allah askina fikir verin gidip yatiyim mi yanina yoksa gönlümü almasini mi bekleyim. Hic o adim atmaz hep gidip sarilan ben olurum !!!
en azından dizi izliyormuş aldatma falan yok:) siz hassassınız bıraz sanırım.Ama erkekler genelde bıraz odun oluyor

Back
X