Gece gece mangal yapan komşu

Yapıyorlar malesef:KK43: ust katim teras dun bir koku yayildi aman Allahim ben dumanı iside gectim nasıl canim cekti dedim belki bir parca getirirler :KK66:

Ayıp etmişler, sırf bu yüzden barbeküyü kullanmıyorum, dumanı herkesin evine siner, kokusu da insanın canını çektirir, bizler ne ara bu kadar düşüncesiz olduk bilmem, eskiden kokmuştur deyip herkes komşusuna bir parça da olsa götürürdü, şimdilerde o adetler kalktı.

Uyarilicak tipler degil herhalde Allah yardimciniz olsun..

Herseyi gectim de balkonda mangal yapilinca evinde hasta, hamile , cocuk olan herkese kokusu gidiyor hepsinin gonlu kaliyor yazik degil mi bu vebalin altina giriyorlar anlamiyorum.. Piknik alaninda yap hic olmazsa herkes yiyor orada.. Yada elektrikli mangal al su koyuyorsun icine dumanda cikmiyor..

Ocak üstü mangallarda var, ben onlardan kullanıyorum, hem çevreye koku, duman yayıp rahatsız etmiyor hem de daha pratik, tüm parçalarını atıyorsunuz bulaşık makinesine pırıl pırıl çıkıyor, apartman gibi toplu alanlarda yaşıyorsak çevreyi de düşünmek lazım.

Böyle komşulara denk geldikçe yeniden müstakile dönmek istiyorum.

4 katlı 4 daireli bir apartmandayız.
Biz ikinci kattayız,en üstteki dairede anormal bir aile var.
Balkonda gecenin onbiri olmuş mangal yapıyorlar,balkonumuzda resmen bir dünya çamaşır tütsülenmiş tavuk gibi koktu.
Normaldede apartmandaki yaşantıları dağda bayırda yaşıyor gibilerde,bu mangal ne ya.
Ne yapmalıyım çok sinir oldum.

Aynısı bizim başımıza geldi. Bir de bu gerizekalilar en üst kattan en alt katta boş olan daireye inmişler. Yaz günü bütün camlar açık tabi 1 hafta çıkmadı o koku.

akşam yıkamış sermişim üstelik caddeye doğru değil balkon arka tarafta gelen geçenin göreceği görsel bir kirlilik yok yani

Artık İstanbulda çamaşırlar balkonda kurumamali. Hava kirliliği tozu pisi bütün gün üstünüzde taşıyorsunuz giyince onları. En güzeli boş bir odanızın camlarını açın kurutmaliga serin

Milletce mangal yapmasa olecek hastaligina yakalandik.

en üst katta olma rahatlığı var demekki komşunuzda ama en azından aşağı bakıp çamaşırları topamınızı rica edebilirlerdi kokusundan da 1 tabak ikram edebilirlerdi ... böyle düşüncesiz insanlar çok malesef

Bizim ev müstakil olduğu için bahçede mangal yapıyoruz mis gibi :) ben kv gil evlenmeden önce mangal yapmamış şöle bahçede piknik dahil yapmamış ilk defa yapıyoruz diyorlar inanmadım eşim hatırlamıyorum gerçekten diyor senin sayende yapıltik dedi çünkü ben dedim bahçemiz var niye bahçede mangal yapıp o yemek omasasında yiyemiyoruz dedim senelerden beri usenmisler işte ben gelmeden 5sene oturdular yahu

Back
X