Gece gece panikledimm

Yerleşme kanaması ovulasyon döneminde olmaz, ovulasyon döneminde gebe kalınırsa adete çok yakın dönemde olur.
Kanamaya ek olarak en ufak bir kaşıntı, normal ya da idrar yaparken yanma, vajinal bir huzursuzluk varsa enfeksiyondur acilen doktora git,
Bu saydığım semptomlar yoksa tahrişe bağlı ya da yumurtlamaya bağlı kanamadır.

Yerleşme kanaması olabilir gibi geldi bana normalde yerleşme kanamasıda adet döneminde yada bir kaç gün kala gelir ama hemen adet bitiminde hamile kaldıysanız o zaman bu tarihlere de denk gelebilir. Bünye meselesi yani

Geri çekilme yöntemi korunma yöntemi değil. Geri çekilme olursa olur olmazsa keyfime bakarım yöntemi. Kesinlikle bu dönem çocuk istemiyorsanız daha korunaklı yöntemler kullanın. Bence doktara gözükün ne olduğu belli olur.

Yumurtaniz çatlamış

Tekrarlarsa bir doktora gidib ben 1 yıldır yasıyorum 1 hafta sonra baskıyor ortalama 1 hafta falan leke leke geliyor. 3 ay dogum kontrol hapı kullanmıstım gecmedı dun ıtıbarı ile yeniden basladım 1 yıl kullanıcam bu kez ınsallah gecer :/

Geri çekilme değil kastettiğim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…