Gece gece psikolojim bozuldu

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Saat kaç oldu ve benim gözüme gram uyku girmiyor. Az önce bi haber okudum Almanyada bizim köyün yakınlarında bir trafik kazası olmuş arabayla tır kafa kafaya çarpışmış. Araba resmen hurdaya dönmüş, sürücü ölmüş.
Benim kızkardeşim de ehliyete yazıldı ama ben okadar çok korkuyorum ki ona birşey olacak diye. Kafayı yiyeceğim saatlerdir binbir türlü film çevirdim kafamda. 18 yaşında ama daha çok saf, hareketleri ve konuşma tarzı 13 yaşında çocuk gibi , benim gözümde daha küçücük. Küçükken bir hastalık geçirdi ve çoook şımartıldı, ondan daha olgunlaşamadı kuzum. Ya birinin aklına uyupta alkol alıp direksiyon başına geçerse? Ya başka şeyler içerse? Ya direksiyon başında telefonla oynarsa? Ya sollamak isterken karşı şeritten.....Allahım kafayı yiyeceğim yapmasın ehliyet mehliyet :KK61: Allahım sen koru, benim canımı kardeşlerime ver onların acısını gösterme bana Ya Rabbim çok kötü oldum gece gece, çıkmıyor aklımdan bir türlü nolur yardım.

Elimde olan birşey değil o haberi okuduktan ve fotoğrafları gördükten sonra direk kardeşim geldi aklıma. Kalbim sıkıştı resmen gözyaşlarımı tutamıyorum. Sabaha kadar sakinleşirim İnşallah:KK61:

Yanında olsam belki bukadar huzursuz olmam ama gözümle göremiyorum işte. Haklısınız abarttım baya. Birden bire paniğe kapıldım elimde değil.

Ben de deviasyon ameliyatı oldum .korkumdan eşimle yatakları ayırdım. .dümdüz robot gibi yatıyorum .sağa sola dönmeye bile korkuyorum .ya gece bir sivrisinek konarsa burnuma :KK17: zaten kanamam var ya birde o emerse kanımı, ya kan kaybından ölürsem :KK17: Ayyy canım burnum, toz bile konmasın üstüne ,çok acır :KK53:

Bazı arkadaşlar konuyu dalgaya vurmuş, oysa ben içimi döküp belki rahatlarım diye açtım konuyu. Kardeşim almanyada ben türkiyede, ondan daha fazla üzerine düşüyorum. Neyse canınız sağ olsun ne diyeyim..

Bende birine bisey olmus sandim derdiniz ne hayal kurdunuz bunumu dert ettiniz:)
Hic birmizin uarin sabahi gorecegimizin garantisi yok ya uykuda olursem,ya yataktan dusup beyin kanamasi geciririsem,ya uyurgezerlik yapip bankondan dusersem of of benimde cok derdim var:duduk:
+1
Dua et, Allah'a emanet et, vesveselere esir olma..

Cok hassas dusunuyorsunuz .kardeslerinize cok baglisiniz heralde.ailenizle konusun konuyu ehliyet alsin ama arabayi tek basina kullanmasina izin vermesinler.bende bazen boyle duygulara kapilabiliyorum ya ablama bi sey olursa diye.bir keresinde nisanlimla alisverise gidiyoduk ablam aramisti gitmeyin oraya bomba felan koyarlar diye☺ablalik icgudusu sanirim

Cok hassas dusunuyorsunuz .kardeslerinize cok baglisiniz heralde.ailenizle konusun konuyu ehliyet alsin ama arabayi tek basina kullanmasina izin vermesinler.bende bazen boyle duygulara kapilabiliyorum ya ablama bi sey olursa diye.bir keresinde nisanlimla alisverise gidiyoduk ablam aramisti gitmeyin oraya bomba felan koyarlar diye☺ablalik icgudusu sanirim

Evet konuşacağım, illaki kullanacaktır yoksa eli nasıl alışsın. Ben gözümle görmediğim için de biraz fazla takıldım sanırım. Dalga geçilecek bir konu olduğunu düşünmedim bazı arkadaşlar neden dalga geçiyor anlamadım

Back
X