- 5 Mayıs 2013
- 252
- 351
- 123
- Konu Sahibi CitirTurtam
Eğlenceli videolar izleyin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pampa yat uyu :) uyku yarı ölümdür, ne dert kalır ne tasaBazı arkadaşlar konuyu dalgaya vurmuş, oysa ben içimi döküp belki rahatlarım diye açtım konuyu. Kardeşim almanyada ben türkiyede, ondan daha fazla üzerine düşüyorum. Neyse canınız sağ olsun ne diyeyim..
Bunalr hep gebelikten. Duygusala baglamissiniz.Saat kaç oldu ve benim gözüme gram uyku girmiyor. Az önce bi haber okudum Almanyada bizim köyün yakınlarında bir trafik kazası olmuş arabayla tır kafa kafaya çarpışmış. Araba resmen hurdaya dönmüş, sürücü ölmüş.
Benim kızkardeşim de ehliyete yazıldı ama ben okadar çok korkuyorum ki ona birşey olacak diye. Kafayı yiyeceğim saatlerdir binbir türlü film çevirdim kafamda. 18 yaşında ama daha çok saf, hareketleri ve konuşma tarzı 13 yaşında çocuk gibi , benim gözümde daha küçücük. Küçükken bir hastalık geçirdi ve çoook şımartıldı, ondan daha olgunlaşamadı kuzum. Ya birinin aklına uyupta alkol alıp direksiyon başına geçerse? Ya başka şeyler içerse? Ya direksiyon başında telefonla oynarsa? Ya sollamak isterken karşı şeritten.....Allahım kafayı yiyeceğim yapmasın ehliyet mehliyetAllahım sen koru, benim canımı kardeşlerime ver onların acısını gösterme bana Ya Rabbim çok kötü oldum gece gece, çıkmıyor aklımdan bir türlü nolur yardım.
Bunu arayıp kardeşine söyle burda ne alaka bu laflar
Ben de ablayım hiç böyle pimpirikli değilim valla.Sizin de kardeşinizi şımartan anne babanızdan farkınız yok bence.Kaza yapılabilir diye ehliyet mi almasın, araba mı sürmesin? Yaşına göre olgun değilse, henüz haketmiyorsa alınmaz zaten araba.Kaç kişinin 18 yaşında arabası var?Biraz gereksiz abarttım haklısınız. Abla yüreği işte napiyim![]()