- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
O kadar sinir etti ki beni şuan
geç saatlere kadar çalışıyor kocam. Ramazan ayı çoğunlukla evde olacak yarindan itibaren bana dedi ki akşam 10 a geliyordu saat 'yat sen 1 gibi gelirim uyandiririm seni ' yattım bende uykum vardı. Uyandırdı iki dakika lafladik saat kaç dedim 2 ye geliyor dedi. Bi iki dakika sonra telefonu aldım elime saat 3:35 !!
Yalana bak ya bu ne hiç mi guvenmiyim sana ?
Ne bok yedin bu saate kadar o işin ayrı kısmı
beni salak yerine koyma apayrı
Demek ki yalan çok basit bir şey böyle at gitsin anasını satiyim söyleyen zeki inanan aptal!
Ramazandan önce son bir içki iceyim demiştir ben biliyorum onu. Zikkim iç ya senin gbiler zikkimla beslensin
Artık eksileri artilarini aştı bu adamın da bir ben bunu aşamadım.
Yazınca biraz sakinliyorum tesekkurler kk iyi ki varsın
geç saatlere kadar çalışıyor kocam. Ramazan ayı çoğunlukla evde olacak yarindan itibaren bana dedi ki akşam 10 a geliyordu saat 'yat sen 1 gibi gelirim uyandiririm seni ' yattım bende uykum vardı. Uyandırdı iki dakika lafladik saat kaç dedim 2 ye geliyor dedi. Bi iki dakika sonra telefonu aldım elime saat 3:35 !!
Yalana bak ya bu ne hiç mi guvenmiyim sana ?
Ne bok yedin bu saate kadar o işin ayrı kısmı
beni salak yerine koyma apayrı
Demek ki yalan çok basit bir şey böyle at gitsin anasını satiyim söyleyen zeki inanan aptal!
Ramazandan önce son bir içki iceyim demiştir ben biliyorum onu. Zikkim iç ya senin gbiler zikkimla beslensin
Artık eksileri artilarini aştı bu adamın da bir ben bunu aşamadım.
Yazınca biraz sakinliyorum tesekkurler kk iyi ki varsın