• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece stres oldum :(

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
Kızlar son konumdan hatırlayanlar vardır . Kimliğimi kaybettim ve yeni kimlik çıkartmak zorunda kaldım .
12 Martta Ygs ye gireceğim ama kimliğim hala gelmedi .

Kimlik yerine verilen belgenin süresi doldu .

O belgenin aslı ÖSYM de fotoğraf onaylı nüfus süreti olarak kaldı . ( şuan elimde fotokopisi var )

Burada ki nüfus müdürü çok sinirli sürekli bağırıyor .

Ne yapayım ben ? Ağlayasım var. Gece gece stres yaptım .

Edit : Kimlik belgesi çıkartmaya 4 ocakta gittim :KK43:

Çıkartan varsa sizin ki geldi mi ? Tahmini ne zaman gelir ?

Son düzenleme:
yeni kimlikten dolayı işler biraz yavaş ilerliyor olsa gerek.
nüfus cüzdanı yada pasaport. başka hiç bir belgeyi kabul etmiyorlar. daha vakit var ancak yine de için rahat etsin nüfus müdürlüğüne tekrar git ve durumunu beyan et. vicdanlı bir memura denk gelirsen yol gösterir sana.

Hayır hem ÖSYM merkezini , hem nüfus müdürlüğünü arıyorum durum için , açmıyorlar . :KK43:
Sınav kaydını yapan hocada kimlik kartı olarak işaretleme yaptı . :KK43:

Nüfus müdürü sinirli bağırıyor ne demek o bir devlet memuru sende bir vatandaşsın bir işin var ise elbet yapacak bağırmak da neyin nesi... Ancak şunu da ekleyeyim bazen öyle vatandaşlar oluyor laftan anlamayan aynı soruyu kırk kez sorup kırk birincide tamam deyip susan :)) işte o vakitler hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Yalnız sende nüfus müdürü yerine oradaki memurlara kibar bir şekilde rica ederek sor durumunu açıkla yardımcı olan seni bilgilendiren çıkacaktır muhakkak...

Nüfus müdürü sinirli bağırıyor ne demek o bir devlet memuru sende bir vatandaşsın bir işin var ise elbet yapacak bağırmak da neyin nesi... Ancak şunu da ekleyeyim bazen öyle vatandaşlar oluyor laftan anlamayan aynı soruyu kırk kez sorup kırk birincide tamam deyip susan :)) işte o vakitler hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Yalnız sende nüfus müdürü yerine oradaki memurlara kibar bir şekilde rica ederek sor durumunu açıkla yardımcı olan seni bilgilendiren çıkacaktır muhakkak...

Şansıma ikidir sıradan nüfus müdürü çağırıyor . Sorgulama yeri varmış oraya baktım işlemim daha sisteme aktarılmamış bile :( . Yarın erkenden tekrar gideceğim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 1 ay oldu tam 30 gün :(

Çipli kimlik zorunlu değilmiş.
Bende yarın gidicem başvuruya.
4 ocakta gitmişsin 4 şubatta gelir sanırım.
Ayrıca bu ne panik daha 1.5 ay var sınava.

Çipli kimlik zorunlu değilmiş.
Bende yarın gidicem başvuruya.
4 ocakta gitmişsin 4 şubatta gelir sanırım.
Ayrıca bu ne panik daha 1.5 ay var sınava.

Mezuna kalınca kanka . Birde şu 2 haftam çok kötü geçti halada geçiyor .
Benim çipsiz kimliğim kayıp onunda etkisi var :\

Mezuna kalınca kanka . Birde şu 2 haftam çok kötü geçti halada geçiyor .
Benim çipsiz kimliğim kayıp onunda etkisi var :\
Hıı anladım :/
Ya benimde kafam karıştı ya gelmezse diye.
En iyisi hiç başvurmayayım ya şimdiki kimliğimle gireyim

bende giricem daha başvurmadım bile ki başvurmak zorundayım çünkü fotoğrafım çok eski .en fazla 6 aylık olabiliyomuş fotoğraf. yarın gidicem ben muğladayım bakalım gelmeyeceğini zannetmiyorum sonucta sizle alakalı bi problem değil ki daha bir buçuk ay var.

bende giricem daha başvurmadım bile ki başvurmak zorundayım çünkü fotoğrafım çok eski .en fazla 6 aylık olabiliyomuş fotoğraf. yarın gidicem ben muğladayım bakalım gelmeyeceğini zannetmiyorum sonucta sizle alakalı bi problem değil ki daha bir buçuk ay var.

Ben fazla stresli ve panik birisiyim . 37 gün var sadece :(

6 aylık olması zorunlu değil.
Fiziksel olarak değişmemiş olun yeterli (saç rengi, burun ameliyatı, gözlük vs)

Back
X