- 18 Şubat 2016
- 74
- 36
- 88
- Konu Sahibi HayaLvisaL
Ghhhhhollj
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıllık evliyim 2 aylık bi bebeğim var. Her evlilikte olduğu gibi bizimde sorunlarımız oluyor. Eve geç gelmesinden dolayı kaynaklanıyor bütün sorunlar. Eşim çay ocağı işletiyor.Elemanı var ve oglen 2 den gece 12 ye kadar eleman bakıyor.Fazla uzatmadan konuya geleyim.
2 hafta önce hemen hemen gece 2 de telefonu çaldı aldı eline. Kimin aradığı na bakarken ekranı benden çevire cevire bakmaya çalıştı.Erennnn yaziyodu sanirim tamda goremedim açıkçası ama sonundaki nnnn harfini gordum.Telesla yatakdan kalktı ayağa açmadı telefonu.Kim diye sorduğumda ise eleman gürbüz abi dedi. Erenn yazıyordu dedigimse ise oğlunun telefonu falan dedi. Niye oglundan arıyor dediğimde de pek telefondan anlamıyor dedi. Gece kustum ve baska odada uyudum bu olaydan sonra.
Bu elemandan pek memnun olmadigini2 söylerdi hep. Sebebi ise tabletten surekli tavla oynamasindan dolayi diyordu. Tablet kullanmayi bilen bir adam nasıl olurda telefondan anlamaz.
Ertesi gun uyandığımda son aramalara baktim ve gece 2 de elmngrbuzabi diye birisi aramış. Ama belliki ismini değiştirmiş arayanın. Niye değiştirdiğini sordum inkar etti degistirmedim diye.niye ariyor o saatte dedim dukkanla ilgili birşey olmustur diyor. Oglunun telefonu ne geziyor adam dukkandaysa diyorum oglu degil kendi aradi diyor. Ama oğlunun numarasi demistin diyorum .yok oyle bisey demedim diyor. Gece soyledigi yalanlari unuttu kisaca. Ve sonuna kadar inkar etti. Inanmis gibi yaptim ve uzatmadim. Cunku bebegim hasta ve kuvozde yatiyordu. Kafami bununla doldurcak vaktim yoktu. Fakat kafami cok kurcaliyor bu mesele. Beni asla aldatmiycagini soyler hep. Herşeyi bekle ama ihanet olmaz bizim evliliğimizde der. Peki o zaman neden geçerli bi aciklama yapamadi bana ogun. Bu konuyu tekrar ona acicam.
Bencede öyle takip de kalAnlattığınıza göre hareketleri şüphelenilmeyecek gibi değil. Aldatıyor diyemem kesin olarak ama bir şeyler sakladığı belli
Anlattığınıza göre hareketleri şüphelenilmeyecek gibi değil. Aldatıyor diyemem kesin olarak ama bir şeyler sakladığı belli
Numarayi kendine kaydet ara whatsapta bile gorebilirsin belki resmi falan cikar
O zaman onu akil edemedim ama bugun bakicam o numarayaBen olsam numarayı alır arardım içimde şüphe kalacağına
Evet cikti kuvozden iyi cok sukur enfeksiyondan yatmistibebegin nasil çikdimi kuvezden
Allah kolaylık versin size1 yıllık evliyim 2 aylık bi bebeğim var. Her evlilikte olduğu gibi bizimde sorunlarımız oluyor. Eve geç gelmesinden dolayı kaynaklanıyor bütün sorunlar. Eşim çay ocağı işletiyor.Elemanı var ve oglen 2 den gece 12 ye kadar eleman bakıyor.Fazla uzatmadan konuya geleyim.
2 hafta önce hemen hemen gece 2 de telefonu çaldı aldı eline. Kimin aradığı na bakarken ekranı benden çevire cevire bakmaya çalıştı.Erennnn yaziyodu sanirim tamda goremedim açıkçası ama sonundaki nnnn harfini gordum.Telesla yatakdan kalktı ayağa açmadı telefonu.Kim diye sorduğumda ise eleman gürbüz abi dedi. Erenn yazıyordu dedigimse ise oğlunun telefonu falan dedi. Niye oglundan arıyor dediğimde de pek telefondan anlamıyor dedi. Gece kustum ve baska odada uyudum bu olaydan sonra.
Bu elemandan pek memnun olmadigini2 söylerdi hep. Sebebi ise tabletten surekli tavla oynamasindan dolayi diyordu. Tablet kullanmayi bilen bir adam nasıl olurda telefondan anlamaz.
Ertesi gun uyandığımda son aramalara baktim ve gece 2 de elmngrbuzabi diye birisi aramış. Ama belliki ismini değiştirmiş arayanın. Niye değiştirdiğini sordum inkar etti degistirmedim diye.niye ariyor o saatte dedim dukkanla ilgili birşey olmustur diyor. Oglunun telefonu ne geziyor adam dukkandaysa diyorum oglu degil kendi aradi diyor. Ama oğlunun numarasi demistin diyorum .yok oyle bisey demedim diyor. Gece soyledigi yalanlari unuttu kisaca. Ve sonuna kadar inkar etti. Inanmis gibi yaptim ve uzatmadim. Cunku bebegim hasta ve kuvozde yatiyordu. Kafami bununla doldurcak vaktim yoktu. Fakat kafami cok kurcaliyor bu mesele. Beni asla aldatmiycagini soyler hep. Herşeyi bekle ama ihanet olmaz bizim evliliğimizde der. Peki o zaman neden geçerli bi aciklama yapamadi bana ogun. Bu konuyu tekrar ona acicam.
Evet olabilir. Benim kocam yapmaz laflarina hic inanmıyorum. Helede burda okudugum konulardan sonra hic inanmiyorum. Yapmis olabilir. Ama benim görüşmesini istemedigim arkadaslari var onlardan biride olabilir diye dusunuyorum. Gece arkadaslari arayip cagiriyor evde olduğu zamanlar hic rahat vermiyorlar. Belki ondan dolayida eleman ariyo demis olabilir. Normalde hic tlefonunu saklamaz. Onum yanindads alir bakarim cogu zaman. Hic supheli bi hareketi gormedim simdiye kadar acikcasi. Bana karsi ilgisindede bi problem yok. Ama herseyi cok ustaliklada yapiyo olabilirr. Bu meseleyi cozmem lazim.Numarayı kendi telefonuna kaydet Whatsapp'tan fotoğrafa bak.CIA denen programı telefonuna indirerek numarayı gir ve hattın kime ait olduğunu gör. Ben nedense bir bayan olduğundan eminim.Eşinin asla ihanet olmaz lafları havada kalmış gibi.Anlattıklarından baska hiccc birsey anlasılmıyor.Ben aldattığına inanıyorum..
Evet olabilir. Benim kocam yapmaz laflarina hic inanmıyorum. Helede burda okudugum konulardan sonra hic inanmiyorum. Yapmis olabilir. Ama benim görüşmesini istemedigim arkadaslari var onlardan biride olabilir diye dusunuyorum. Gece arkadaslari arayip cagiriyor evde olduğu zamanlar hic rahat vermiyorlar. Belki ondan dolayida eleman ariyo demis olabilir. Normalde hic tlefonunu saklamaz. Onum yanindads alir bakarim cogu zaman. Hic supheli bi hareketi gormedim simdiye kadar acikcasi. Bana karsi ilgisindede bi problem yok. Ama herseyi cok ustaliklada yapiyo olabilirr. Bu meseleyi cozmem lazim.