Gece kaç gel

Ben sevgilim bile değilse cinsellik konuşan isteyen birini engellerim. Kalkıp açıklama yapmam. Ama siz trafik polisi gibi "bugün yola çıkamazsınız çiğ yağmış yollar kaygandır ilerleyen günleri bekleyiniz" gibisine konuşmuşsunuz.
Bu muhabbet ilk kez olmamış ki adam da bırak bu bahaneleri dercesine tepki vermiş.
Siz size cinsellik odaklı konuşan biriyle limonata içmek istiyorsunuz ama adam o kulvarlarda değil. Rahatsız oluyorsanız engellersiniz.

Nicin aciklama yapma geregi duydunuz ki? Madem ciddi 1 birliktelik dusunuyorsunuz ergence "gece kac gel" diyen sahsi, bu cumleden sonra bloklar, 1 daha da hatirlamazdim bile.

Ciddi ilişkiler aseksüel mi yaşanıyor, neden ciddi ilişki isteyen insanlar sevişme teklifine sanki tecavüze yeltenilmiş gibi tepki veriyor? Çok komik

Adam talebinde gayet açık olmuş, sorun sizin bahane üretmenizde. Sevişmek istemiyorsan açıkça gelmek istemiyorum dersin, olur biter. Sanki bıçak zoruyla götürecekler.

Konu orada gelmeden çat muhabbeti kesecektiniz konu sevismeye gelsin
Sonra özel gunumdeyim ( öyle olmasa gelirdim ) anlamında bahane sunun sonrada adam sırtlan .
En basta Niyeti belli değil mi ?

Bana o adam "evleneceksek devam edelim evlenmeyeceksek artik gorusmeyelim" demişti ya Hayatimda daha ciddi bir ilişki gormemiştim
Benim kafamda da ciddi ilişki diye başlanilan iliskilerde sevişilmez ikisi birbirine aykiri seyler sanki.

Biz eşimle ciddi ilişki yaşamadan evlendik mesela

Limonata içerken de sevişilebilir. Ciddi ilişki arıyorum dediğinizde cevap vermemiş, sırtlan değil de sevişilen ciddi ilişki arıyor da olabilir. Ben sırtlan değilim ama limonata içip iyi vakit geçirmekle uğraşamam, onları arkadaşlarımla da yaparım yani.
Ayrıca özel gün ne mana? Cevap versin, sündürsün diye niye uğraşıyosunuz? Beklentinize uymuyosa, sıradakine geçersiniz.

Oooo sevişerek evlendiniz yani, en güzel en mutlu evlilik türü bence

Akli şeyinde olan erkeklerden kaç kurtul. En nefret ettigim, tiksindigim erkek modelidir surekli cinsellik dusunen. Bana o imada bulunan biriyle ayni ortamda bile bulunmazdim.

Adamın niyeti size uymadıktan sonra istediğinizi söyleyin dalga geçmek olmuyor bu. Neden duyduktan sonra ısrar ediyorsunuz görüşmeye?

Ayy aynen.
Bizde hep gece çıkıyoruz, hatta en erken saatimiz 2 3.
Sahilde martı sürüyoruz, bisiklete biniyoruz, midye-kokoreç yiyip arabayla turluyoruz falan.
Sevişmek isteyen erkek gündüzleri gece yapar, gece kaç gel demesine gerek yok

Ayrıca konu sahibi net bir insan değilsiniz.
Eğer sevişme konusunda keskin çizgileriniz varsa "özel günümdeyim" diyr bahane uydurmak yerine "beklentilerimiz uymuyor" deyip engelleyebilirsiniz.
Özel günümdeyim demek, aslında seninle sevişirdim ama şuan müsait değilim demek.

Ya bununla ilişki olmasını istediğim için tolare etmiş olabilir anladınız siz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…