- 17 Temmuz 2021
- 7.410
- 24.385
- 298
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ciddi ilişkiler aseksüel mi yaşanıyor, neden ciddi ilişki isteyen insanlar sevişme teklifine sanki tecavüze yeltenilmiş gibi tepki veriyor? Çok komik
Adam talebinde gayet açık olmuş, sorun sizin bahane üretmenizde. Sevişmek istemiyorsan açıkça gelmek istemiyorum dersin, olur biter. Sanki bıçak zoruyla götürecekler.
Oooo sevişerek evlendiniz yani, en güzel en mutlu evlilik türü benceBana o adam "evleneceksek devam edelim evlenmeyeceksek artik gorusmeyelim" demişti yaHayatimda daha ciddi bir ilişki gormemiştim
Benim kafamda da ciddi ilişki diye başlanilan iliskilerde sevişilmez ikisi birbirine aykiri seyler sanki.
Biz eşimle ciddi ilişki yaşamadan evlendik mesela
Akli şeyinde olan erkeklerden kaç kurtul. En nefret ettigim, tiksindigim erkek modelidir surekli cinsellik dusunen. Bana o imada bulunan biriyle ayni ortamda bile bulunmazdim.Arkadaşlar bu sırtlan erkek türünden çektiğimiz nedir neden erkekler hep seks odaklı bakıyor ve neden güzel vakit geçirelim çay limonata içelim kafasında değiller.Uzun zamandır tanıdığım başbaşa vakit geçirdiğim bir zaatı muhterem geldi akşam kaç gel dedi ben ciddi ilişki arıyorum deyince cevap yok,en son özel günümdeyim dedim sendeki bahane de milleti geçti lafını söyledi bi ton söyledim cevap vermedi artık bu erkek türlerinden tiksiniyorum iyi dalga geçtim ama sizce ne yapılmalı bu modelleri görünce
Ayy aynen.Daha once ilişki yasamadiysaniz. Gece kac gel diyen birine özel gunumdeyim demeniz garip degil mi? Sanki ozel gun olmasa gelecek gibi...
Ayrica her "gece gel" diyen sevişmeye cagirmiyor.Bir erkek arkadasim vardi kendi işiydi çok gec cikiyordu ve yogundu. Geceleri bulusur arabayi manzarali biyere ceker sohbet ederdik hiç sevişmeye yeltenmedi. Sevişmeden de ayrilmistik
Kendine ciddi iliski ariyordu.
Adamın niyeti size uymadıktan sonra istediğinizi söyleyin dalga geçmek olmuyor bu. Neden duyduktan sonra ısrar ediyorsunuz görüşmeye?
Ayy aynen.
Bizde hep gece çıkıyoruz, hatta en erken saatimiz 2 3.
Sahilde martı sürüyoruz, bisiklete biniyoruz, midye-kokoreç yiyip arabayla turluyoruz falan.
Sevişmek isteyen erkek gündüzleri gece yapar, gece kaç gel demesine gerek yok
Ayrıca konu sahibi net bir insan değilsiniz.
Eğer sevişme konusunda keskin çizgileriniz varsa "özel günümdeyim" diyr bahane uydurmak yerine "beklentilerimiz uymuyor" deyip engelleyebilirsiniz.
Özel günümdeyim demek, aslında seninle sevişirdim ama şuan müsait değilim demek.
Özel gününüzde olmasaydınız gidip sevişeceğiniz adama burada mok atmayınız lütfen
What?isimsiz sevişmelerin meraklı değilim hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?