• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece kocası işe giden bi ben mi varım :( çok sıkıldımm

İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldım :KK43: bu kadar zor olduğunu bilmiyordum :KK43: butun hayatım böyle mi geçecek :KK43: kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok :KK43: bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu :KK43: bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz :KK43:

Benim eşim de akşam ve gece çalışıyor ben de çook sıkılıyorum üstelik bebişimiz de var bebeğimizi uyuttuktan sonra boş boş oturuyorum

allah bsına getirmesin tabi bende oyle diyodum basına gelince korkuyosun o zamandan sonra evd eyanlız kalamama korkusu oldu esim evdeyse bende sabaha kadar otursamda korkmam ama yanlız duramam
O tarz şeylere inanmıyorum en azından bize müdahale edebildiklerine ;) o yüzden korkmuyorum

2 çocuğum var. Eşime sık sık gece görevi ya da şehir dışı görevleri çıkıyo. İlk zamanlar bebek küçükken zorlandigim oluyodu. Ama büyük oğlum 1 yaşına girince avantaja çevirdik :KK39: avm gezmeleri, oyun salonları, dışarıda yemekler... Geceleri de oğlum uyuyunca film izlerdim. 6 senedir böyleyiz. Rutinimiz oldu. Bi süre sonra adapte oluyosun.

Sizi anlayabiliyorum elbet çok zor ama yapacak bir şey de yok, kapınızı kilitleyin oturun film izleyin ya da uyuyun. Allah can sağlığı versin. Öyle hurafe olan şeylerden de korkmayın unutmayın korktuğunuz şey ne olursa olsun beyniniz size oyun oynayarak o şeyleri halüsinasyon olarak gösterir. İnsan beyni çok tehlikelidir ama iyi kullanırsanız da çok büyük bir güçtür.

Bu gece ben de yalnızım eşim şehir dışında
Ama Allahtan 1 günlük iş
Eşim şehir dışına çıksa annem ve kv hemen bana gel bende kal diyo
Artık aştık bunu şükür
Biraz korkuyorum ama kalabiliyorum
Sadece sen değilsin eşi gece çalışan alışırsın
Bebek olunca yalnızlık hissetmezsin zaten.

Evliliğimin yarısı eşimden ayrı geçti. Şu anda da ayrıyız. Geçeceğini bildiğim için sanırım ben sıkıntı yapmıyorum evde tek kalmayı, korkuda kalmadı zaten 18 yaşımdan beri bir şekilde yalnız kalmam gereken zamanlar oldu çünkü. Keyfini çıkarın, kendinize bunu dert etmeyin
IMG_4839.webp

Eşim vardiyali çalışıyor neredeyse 1 sene olacak alışamadım ama kendine yapacak bişiler bulunca o kadar da kötü değil . Zaten hamileyim gitsede yatak bana kalsa döne döne uyusam bile diyorum bazen

Eşim vardiyalı çalışıyor 5 yıllık evliyiz çocuk yokken daha rahat geçiyordu tek başıma gerekirse sabaha kadar oturuyordum eşim gelince kahvaltı yapıp beraber uyuyorduk. .şimdi çocuk var uyusa da bende kendime vakit ayırıp yatsam diye gözüne bakıyorum mecbur uyuyorum hatta yoksa sabah babası gelince yatacak çocuğa ben bakcam ..et duani geç yatağına al kitabını eline..keşke yakın olsaydik vardiyalarda takilirdik beraber :)yeni eve taşındık daha arkadaşım yok çünkü benimde :(
Belki yakınızdır :)

Evlendiğim ilk yıl ben de ayda 1 hafta gece yalnız olurdum.Artik gece vardiyası bitti ben ışık acik tv açık uyurdum.Bebek olduktan sonra gece yok artık..film izle kitap oku vakit geçip gidiyor .Ben karanlıktan korktuğum için sorundu bana.

benim eşimin de gece nöbetleri oluyordu hep. gece ışık yanık veya tv başında uyuyordum başlarda sonradan uykum gelince normal yatağa yatıp uyumaya başladım..
lojmanda değilsiniz galiba lojmanda bir şekilde aynı zamanda eşleri gecede olanlar görüşüyor veya kimin eşi görevdeyse onda toplanılıyor falan zaman geçiyor bir şekilde.

Bende sen gibiydim çok şükür oğlum var 1 yaşında artık korkmuyorum Allah'a sığın dua et biraz ferahlarsın bebek olduğunda geçecek inşallah Allah'a emanet ol.

Polis .. Hiç belli olmuyor valla canım .. Şehrin durumuna bağlı .. Bezen işten geliyo aniden çağrıyılar ... Bide yeni başladı ondan sanırım
Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de aynı meslekten ve doğuda görev yapıyoruz. Bazen il dışı görevine de gidiyor. Üstelik ben de çalışıyorum ve sabaha kadar uymamak çok zor oluyor. Ben de çok korkuyorum ama kendimce yöntemlerle biraz daha korkuyu azaltıyorum. Öncelikle yattığım oda dahil tüm odaların kapısını kilitliyorum. Koridorun ışığını açık bırakıyorum. Odaya mutlaka elektrik giderse diye mum falan alıyorum. Yanıma biber gazı alıyorum. Bir de Kur'ân-ı Kerim. Balkonlu odada yatıyorum en azından bir şey olsa balkona çıkar bağırırım mantığı ile. Tv yi açıyorum sesini kısıp uyumaya çalışıyorum.

Benimde aynı kuzum . Ayda bir bazen iki hafta fuLL gecede . Bende çok korkuyorum o yüzden hep k.annemde kaLiyorum :)

Bende eşimi şimdi gönderdim işe yalnızlıkla ilgili bi sorunum yok annemle beraber yaşadığımız için ama evlilik hayatı zor oluyo gecen gündüzün belli değil gibi sen uyurken o yok o uyurken sen başka yerde oluyosun :KK64:

Benim esimde polis ti...vardiyalı vs falan alisiyorsu zamanla ,kapını kilitle yat et duani bişiy olmaz ins ,yalnızlık mevzusunda ,esin sabah nöbetten gelince 4 saat uyut en fazla ,sonra tatlı dille uyandır ,o zaman yanlız kalmazsin,kahvaltıyı uyanınca beraber yapın ..birde 12 12 mi çalışıyor yani hepsi gece ,bildiğim kadarıyla devirli olur ..birde sukret esin çalışıyor ,suan memurların cogu savruldu ya açıkta yada ihrac ,esim ihraç ordan biliyorum ..ondan zamanla alışmaya bak ..hayat ıssız ken hiç kolay değil çünkü ..birde kızım var ,

İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldım :KK43: bu kadar zor olduğunu bilmiyordum :KK43: butun hayatım böyle mi geçecek :KK43: kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok :KK43: bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu :KK43: bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz :KK43:
Yıllardır gece yanlızım yeni evlendigim sene cok korkuyordum sabaha kadar tv acık ışıklar açık oturuyordum afedersin odadan çıkıp wc ye gidemiyordum korkumdan :( evimde tuhaf bir yerdeydi korkmakta haklıydım hamileligimi o korkular icinde tek basıma gecirdim

Kimsede kalmak istemedim kimseyide yanimda istemedim alıştım derken cocuklar oldu iyice alıştım korkmuyorum hic

Evet sıkıcı haklısın tv deki tüm tekrar yayınları izlerdim sonra örgüye başladım derken bir sürü kitap bitirdim ;)

Oyalanacak biseyler bul canım kitap örgü farklı bir elişide olur

Polis .. Hiç belli olmuyor valla canım .. Şehrin durumuna bağlı .. Bezen işten geliyo aniden çağrıyılar ... Bide yeni başladı ondan sanırım
tahmin etmiştim eşinizin polis olduğunu aslında korkunuz eşinizin can güvenliği.Allah yardımcısı olsun askerlerimizin polislerimizin. Yeni evliyseniz eşinizde yeni polisse korkularınız normal ama zamanla alışıyorsunuz.Alıştırmanız lazım kendinizi .Hem polis eşleri eşlerinden daha güçlü olmalılar .En büyük destekcisi siz oluyosunuz.Rabbime dualar edin.kitleyin kapınızı izleyin tvnizi filminiizi vs.

Back
X