• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece kocası işe giden bi ben mi varım :( çok sıkıldımm

Cocugum yokken sabaha kadar film izlerdim gündüz uyurduk. Simdi gece uyuyorum. Gec uyuyorum ama uyuyorum.
Gündüz o uyuyor ben evle cocukla ilgileniyorum. Kis hava buz gibi gidemiyorum da bir yere. Komsu arkdas vs bende de yok. Korkmuyorum ama yalniz tuhaf biraz. Esimin isinden dolayi degil. Genel olarak yalnizim yani. Ama herkes öyle o eski hayat kalmadi. Herkes evinde isinde gücünde

İyi akşamlar herkese ... Eşim her zaman ki gibi yine görev e gitti .. Artık çok sıkıldım :KK43: bu kadar zor olduğunu bilmiyordum :KK43: butun hayatım böyle mi geçecek :KK43: kendi kendime konuşuyorum artık yalnızlıktan.. Bırak bi arkadaşı rehberimde arayıp dertleşecek bi Allahın kulu yok :KK43: bi gün çocuğumuz olsa anladım ki yalnız buyuteceğim .. Çok sıkıldım .. Yalnızlık ne kadar da kotu :KK43: bi ben miyim geceleri yalnız olan .. Yada eğer yalnız değilsem sizde benim gibi korkuyor musunuz :KK43:
Hiç korkmuyorum. Neden korkayim. ?
Eşim 23:00 da evden çıkıyor sabah 08:35 de geliyor . Hergun böyle.
Senin korktugun şey tam olarak nedir.? Yani inden cinden mi korkuyorsun yoksa evime hırsız girer falan diye mi. ?
Babam askeriyede özel harekettaydi. Van ve Tuncelide görev yaptı doğu olarak. Her türlü şeyi gördük. Sen doğuda yaşamiyorsan sanslisin.
Kendine güven. Her gece uyumadan önce Rabbim kendimi ve eşimi bu gece de sana emanet ediyorum de. Daha ötesi yok zaten.

Ben hırsızdan falan korkuyorum.. 2. Katta oturuyoruz demir parmaklık falan yok.. Yani kimse giremez gibi .. Bilmiyorum tek mesele korkmak da değil.. Eşim dışarda soğukta çalışıyo nelerle uğraştığını tahmin bile edemem .. Ondan da endişeliyim .. Bide dediğiniz gibi insan çok tuhaf oluyor .. Sürekli yalnız ..

Back
X