gece mama önerisi

pelin13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2011
2
0
36
İstanbul
kızım 7,5 aylık oldu.geceleri çok emmediği için doymuyor ve sık sık uyanıyor.arı mamadan muhallebi yedirmeye çalıştım ama yedikten sonra hepsini kustu.milupa aptamil devam sütü verdiğimde tadını beğenmedi.önerebileceğiniz gece maması varmı?

20 ekim 2010 doğumlu kızım da geceleri sık sık kalkan bir bebekti artık emmeyi bıraktı ve geceleri bir sefer kalkıyor bende gece 150 ml normal mamadan veriyorum çeşit çeşit gece mamaları alıyordum uzun uysusun diye hiç birini begenmedi pahalı mama almıyayım yemicek ne olsa dedim hero baby aldım onu beğendi ve yedi ama çok faydasını görmedim onuda versem gece bir sefer kalkıyor normal mamaylada aynı

bu gece milupanın sütlü muzlu pirinçli mamasını yedirdim tadını beğendi gibi.artık beşiğine sığmadığı için 2 haftadır kendi odasında karyolasında yatıyor.büyümesine rağmen çok sık uyanmasının sebebi kendini güvende hissetmediği içinde olabilirmi diye düşünüyorum..çevremdeki bebekler gece 2-3 kere uyanıyorken benim kızımın her saatte bir uyanıyor.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

bızımkıde muhallebı yemıyor bende sadece gecelerı bebelac devam sutu verıyorum 6 yada 7 ölcek yaklasık 5 6 saat aralıksız uyuyor maasallahh:nazar::nazar::nazar:

Back
X