Gece sesleri

yeni bölüm çarşamba yayınlandı..
bu dizide kim kimi öldürecek kim sağ kalacak merak ediyorum :=)

yusuf öldü işler karıştı...yaa fragmanlarda 23 mart yazıyor ama yayınlandı mı 23 martta ?ben izleyemedim...noldu biri bana anlatsın lütfen...

Arkadaşlar son bir kaç bölümdür dizide Var git ölüm bir zamanda yine gel diye bir şarkı çalıyor bunu kimin söyledigini bilen var mı? nasıl bulacagız yaa çok güzell

Arkadaşlar son bir kaç bölümdür dizide Var git ölüm bir zamanda yine gel diye bir şarkı çalıyor bunu kimin söyledigini bilen var mı? nasıl bulacagız yaa çok güzell

İsmail Altunsaray- ölüm ardıma düşüp (var git ölüm)

süper bir türkü bencede a.s

bu hafta son sahnede yağıza bir mektup attılar o mektupta ne yazıyordu kızlar bilen var mı:uhm:

İsmail Altunsaray- ölüm ardıma düşüp (var git ölüm)

süper bir türkü bencede a.s

bu hafta son sahnede yağıza bir mektup attılar o mektupta ne yazıyordu kızlar bilen var mı:uhm:

Üzerinde, dersini şimdilik aldın gibi bir cümle yazıyordu..

bazı konular çok saçma işlemesine rağmen severek izliyorum..
yağızın aslıya tecavüz etmesi çok iticiydi yane:1shok:

ve gece sesleri bitti
yağız iğrenç bir pislik olmasına rağmen nedense içim burkuldu sonunda
ne kadar suçlu olursa olsun kötü olmak onun seçimi değildi:çok üzgünüm:

yağız yani ısmail Hacıoğlunun oyunculuğu ayakta alkışlanır
bu kadar mı yetenekli olur bir insan
süperdi süper

yaprak dökümü 1 sezon daha malesef
aynen çok sıktı ne güzel bitireceklerdi bu sene
ama gece sesleri hiç sıkmadan bitti
bu bölümde biraz saçmalıklar vardı ama konuyu toparlamaya çalışmalarına veriyorum artık

yaprak dökümü 1 sezon daha malesef
aynen çok sıktı ne güzel bitireceklerdi bu sene
ama gece sesleri hiç sıkmadan bitti
bu bölümde biraz saçmalıklar vardı ama konuyu toparlamaya çalışmalarına veriyorum artık

neden bitirmiyolarmış bu sene son sonbaharımız filan bitiyo demişlerdi offf ya seyretmem seneye şimdi bile sinir olmaya başladım ne güzel tadında bitirselerya illle saçmalayacaklar

ya ben bu diziyi çok seviyordum yazık oldu valla birden olayların akışı inanılmaz hızlandı ve pat diye bitti tadı damağımda kaldı resmen

Back
X