- 10 Ekim 2014
- 32.730
- 147.291
- 798
Selamlar gececiler gunduzculer
Kizlaar bende kucuklukten suregelen bi gece nobette olma olayi var
bebekken dahil gece kendimle zavalli annecigi uyutmayip gunduz uyuma adetim varmiş hep devam etti lisedeykende sifir uykuyla okula cok gittim calistigim donem cok zorlandim hem duzene sokup hem duzeni bozasim geliyor ammma niye
Cunku gece uykum olsada uyumamaliyim gibi geliyor sanki eglence olacakta kaciricam bir aksiyon birsey olacak ,birsey olduguda yok boş boş duruyorum cogu zaman
Haaa...
Bide gunduz disarda olmak hic istemiyorum cunku gunduz dolanirken cok sıkıcı oluyor ama karanlik olunca bi ferahlik oluyor isiklar aydinlatmalar canli gorunuyor etraf bundan olsa gerek, gunduz olan agir hava kayboluyor ve ilerleyen saatlerde insanlarin cogu evlerine cekilmis oluyor bombos cadde sokaklar.... sanki sehir benim gibi oluyor trafik yok gurultu yok tikis tepiş insan yok bi rahat nefes aliyorsun. Esimle flort ederken bulusmalarada oyuzden gunduz gelmezdim
cok sikayetlenirdi ama gecenin sakinligi huzur veriyor bana bii "ohhhh be "dememi sagliyor buyuzden gece uyuyasimda gelmiyor gezeceksemde geceyi tercih ediyorum var mi aranizda boyle hisseden ?? Dert nerde diyeceksiniz gunduz cok uyumaktan halledilmesi gerekenler yarim kaliyor veya yapilmiyor calisirken cok zorluk cikartiyor ama bana anlattigim sekildede avantajlari var malesefff :)))))

Yazim hatalari icin kusura bakmayin hanimciklar

Kizlaar bende kucuklukten suregelen bi gece nobette olma olayi var

Cunku gece uykum olsada uyumamaliyim gibi geliyor sanki eglence olacakta kaciricam bir aksiyon birsey olacak ,birsey olduguda yok boş boş duruyorum cogu zaman

Haaa...
Bide gunduz disarda olmak hic istemiyorum cunku gunduz dolanirken cok sıkıcı oluyor ama karanlik olunca bi ferahlik oluyor isiklar aydinlatmalar canli gorunuyor etraf bundan olsa gerek, gunduz olan agir hava kayboluyor ve ilerleyen saatlerde insanlarin cogu evlerine cekilmis oluyor bombos cadde sokaklar.... sanki sehir benim gibi oluyor trafik yok gurultu yok tikis tepiş insan yok bi rahat nefes aliyorsun. Esimle flort ederken bulusmalarada oyuzden gunduz gelmezdim

Yazim hatalari icin kusura bakmayin hanimciklar