• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece sevgisi

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.731
147.297
798
Selamlar gececiler gunduzculer :D
Kizlaar bende kucuklukten suregelen bi gece nobette olma olayi var :D bebekken dahil gece kendimle zavalli annecigi uyutmayip gunduz uyuma adetim varmiş hep devam etti lisedeykende sifir uykuyla okula cok gittim calistigim donem cok zorlandim hem duzene sokup hem duzeni bozasim geliyor ammma niye
Cunku gece uykum olsada uyumamaliyim gibi geliyor sanki eglence olacakta kaciricam bir aksiyon birsey olacak ,birsey olduguda yok boş boş duruyorum cogu zaman :D
Haaa...
Bide gunduz disarda olmak hic istemiyorum cunku gunduz dolanirken cok sıkıcı oluyor ama karanlik olunca bi ferahlik oluyor isiklar aydinlatmalar canli gorunuyor etraf bundan olsa gerek, gunduz olan agir hava kayboluyor ve ilerleyen saatlerde insanlarin cogu evlerine cekilmis oluyor bombos cadde sokaklar.... sanki sehir benim gibi oluyor trafik yok gurultu yok tikis tepiş insan yok bi rahat nefes aliyorsun. Esimle flort ederken bulusmalarada oyuzden gunduz gelmezdim :D cok sikayetlenirdi ama gecenin sakinligi huzur veriyor bana bii "ohhhh be "dememi sagliyor buyuzden gece uyuyasimda gelmiyor gezeceksemde geceyi tercih ediyorum var mi aranizda boyle hisseden ?? Dert nerde diyeceksiniz gunduz cok uyumaktan halledilmesi gerekenler yarim kaliyor veya yapilmiyor calisirken cok zorluk cikartiyor ama bana anlattigim sekildede avantajlari var malesefff :)))))

Yazim hatalari icin kusura bakmayin hanimciklar

degisik biseymis.
Gunduz uyukluyosun yani eger uyuyamazsan?

Çoğu insana gece sıkıntı basarken size ferahlık vermesi çok garip şaşırtınız beni:)

degisik biseymis.
Gunduz uyukluyosun yani eger uyuyamazsan?
Gece uyumadan tabiki gunduz foss foss uyuyorum cok cook onemli birseyler varsa ozaman aksama kadar hic uyumadan durabiliyorum rahatca ama genelde gunduz uyurum

Güzel bisey aslında yazini okuyunca düşündüm bi geceyi gerçekten ferah bulunabilir .. Ve hava daha temiz oluyor bi bi gercek

Çoğu insana gece sıkıntı basarken size ferahlık vermesi çok garip şaşırtınız beni:)
Gunduz insanlarin etrafin yogunlugu bunalim getiriyor ama gece daha canli oluyorum huzur buluyorum cunku gunduz cidden agir bi havada oluyir gece daga nefes alinasi

sivrikoseciim yorumlarinin takipcisiyim cogu zaman yazmak isteyip yazamadiim sert yorumlari sen dosemis oluyorsun :D

bu karikatur geldi aklima konuyu okuyinca.alem kizsin vesselam :) SC20141225-215644.webp

Esim pek sevmiyor o gunduzcu ama ayak uydurmaya ugrasiyoruz birbirimize gece yola cikmayi gezinmeyi sevmez ama ben seviyorum diye uymaya calisir bazende ben uymaya ugrasirim

cocuk sahibi degilsiniz galiba simdilik?
o zmn duzen baya bozulacak benden soylemesi cicim :)
Cocuk yasina gelsin okula baslasin bak sen, 'bu okulun gece versiyonu yokmudur mudur bey?'

cocuk sahibi degilsiniz galiba simdilik?
o zmn duzen baya bozulacak benden soylemesi cicim :)
Cocuk yasina gelsin okula baslasin bak sen, 'bu okulun gece versiyonu yokmudur mudur bey?'
Cocugum yok uzun surede planlamiyorum ama gerektiginde az uykuylada idare edebiliyorum bikac saatlik bazen duzene sokuyorum sonra kaldigim yerden bozup tekrar devam ediyorum dinlenme amacli cunku gece gezmekten baska birsey yapamiyorsun hersey gunduz hallediliyor malum isleyise ters konumda olunca zor oluyor

Adeta beni anlatmışsınız bende gececiyim mecbur durumlarda alışıyorum erken kalkmaya ama bi kaç gün evde kalsam anında dönüyor gece gündüze. Gündüz sersem gibi oluyorum tam kendimi iyi hissettiğim zaman akşam oluyor. benim de erkek arkadaşım gündüzcü erkenden uyur. bu konu yüzünden sorun yaşıyoruz sürekli erken uyanmıyorsun konuşamıyoruz vakit geçiremiyoruz diyor ama napım işte :)

Selamlar gececiler gunduzculer :D
Kizlaar bende kucuklukten suregelen bi gece nobette olma olayi var :D bebekken dahil gece kendimle zavalli annecigi uyutmayip gunduz uyuma adetim varmiş hep devam etti lisedeykende sifir uykuyla okula cok gittim calistigim donem cok zorlandim hem duzene sokup hem duzeni bozasim geliyor ammma niye
Cunku gece uykum olsada uyumamaliyim gibi geliyor sanki eglence olacakta kaciricam bir aksiyon birsey olacak ,birsey olduguda yok boş boş duruyorum cogu zaman :D
Haaa...
Bide gunduz disarda olmak hic istemiyorum cunku gunduz dolanirken cok sıkıcı oluyor ama karanlik olunca bi ferahlik oluyor isiklar aydinlatmalar canli gorunuyor etraf bundan olsa gerek, gunduz olan agir hava kayboluyor ve ilerleyen saatlerde insanlarin cogu evlerine cekilmis oluyor bombos cadde sokaklar.... sanki sehir benim gibi oluyor trafik yok gurultu yok tikis tepiş insan yok bi rahat nefes aliyorsun. Esimle flort ederken bulusmalarada oyuzden gunduz gelmezdim :D cok sikayetlenirdi ama gecenin sakinligi huzur veriyor bana bii "ohhhh be "dememi sagliyor buyuzden gece uyuyasimda gelmiyor gezeceksemde geceyi tercih ediyorum var mi aranizda boyle hisseden ?? Dert nerde diyeceksiniz gunduz cok uyumaktan halledilmesi gerekenler yarim kaliyor veya yapilmiyor calisirken cok zorluk cikartiyor ama bana anlattigim sekildede avantajlari var malesefff :)))))

Yazim hatalari icin kusura bakmayin hanimciklar
Aynı durum bende de var.
Bir de yıldızları izleyebilme imkanın varsa gece daha da anlamlı oluyor.
Erken uyuyanları da hep sıkıcı bulmuşumdur bu zamana kadar.
Erken yatmam gerektiğinde sanki dışarıda birileri bensiz eğleniyor gibi hissediyorum.

Bende sizdenim :KK3:
Geceleri gündüze göre daha enerjik hissediyorum kendimi nedense :KK64:

Back
X