Gece sevgisi

Ben de aynen gececiydim. Di'li geçmiş zaman kullanıyorum çünkü artık maalesef değilim. Çalışma hayatımın ilk yıllarında gece yaşamaya devam ettim, direndim ve birkaç saat uykuyla idare ettim ama artık olmuyor.

Yine de 1 günden fazla bulduğum her tatilde bir şekilde geceye kayma eğilimi gösteriyorum.

Ben de böyleyim ya küçüklüğümden beri
"Sanki eğlenceli bir şey olacakmış da kaçıracakmışım hissi"
Bu kesinlikle aradığım cümle çok güzel

Bende düzene koymak istiyorum ama olmuyor.. ve bende şöyle bir şey de var gece erken yatsam ne kadar uykumu almış olsam da sabah yaptığım işler hiç bir şekilde verimli olmuyor ders olsun başka bi şey olsun gece sanki zihnim daha çok açılıyor ve elime güç geliyor

al benden de o kadar...akşama kadar uyumak sabaha kadarda uyumamak istiyorum...sonra normale dönüp güzdüzleride sevmek istiyorum...

al benden de o kadar...akşama kadar uyumak sabaha kadarda uyumamak istiyorum...sonra normale dönüp güzdüzleride sevmek istiyorum...
Ben mecburiyetten olunca gunduze donuyorum sonra geceye devam cok sikayetci degilimde gunduze donerken zor oluyo boyle :/

Ben mecburiyetten olunca gunduze donuyorum sonra geceye devam cok sikayetci degilimde gunduze donerken zor oluyo boyle :/
şikayetim şöyle ki,arkadaş buluşmaları yapılacak tüm işler açık yerler hep gündüz olduğundan.kargoya bile gitmek gündüz,markete gitmek gündüz,arkadaş ziyareti gündüz...biz gececiler için de bir sistem oluşturulsaya:)

Aynen butun yapilacaklar gunduz oluyor malesef sistemi bize gore degil biz sistemimizi gunduze gore ayarlamak zorunda kaliyoruz cogu zaman ^^

Sevindim tek degilmisim demekki

bende gececiydim ama iş hayatına atılınca normale dönmek zorunda kalıyorsun.belli bir yaştan sonra da yüzümüz,cildimiz bu hatayı affetmiyor.hemen gözaltı torbalarını beliriyor yüzümüzde

Geç de olsa hayatımın konusunu buldumm geceyi o kadar seviyorum ki keşke gündüz uyuyjp gece yaşasak. Gece yolculuğu, gece dışarı çıkma, balkonda yıldızları seyrederek sigara içme, gece kitap okuma ev işi yapma herşey daha güzel geliyor bana. Uyku düzenim hak getire ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…