Ama malesef herzaman gece yasayamiyoruz :))) cogunluga uymak gerekiyor arada bir ama yinede gece guzel oldugu yere kadar bende surekli gece ayakta olurumBende sizdenim
Geceleri gündüze göre daha enerjik hissediyorum kendimi nedense
Ben mecburiyetten olunca gunduze donuyorum sonra geceye devam cok sikayetci degilimde gunduze donerken zor oluyo boyle :/al benden de o kadar...akşama kadar uyumak sabaha kadarda uyumamak istiyorum...sonra normale dönüp güzdüzleride sevmek istiyorum...
şikayetim şöyle ki,arkadaş buluşmaları yapılacak tüm işler açık yerler hep gündüz olduğundan.kargoya bile gitmek gündüz,markete gitmek gündüz,arkadaş ziyareti gündüz...biz gececiler için de bir sistem oluşturulsaya:)Ben mecburiyetten olunca gunduze donuyorum sonra geceye devam cok sikayetci degilimde gunduze donerken zor oluyo boyle :/
Aynen butun yapilacaklar gunduz oluyor malesefşikayetim şöyle ki,arkadaş buluşmaları yapılacak tüm işler açık yerler hep gündüz olduğundan.kargoya bile gitmek gündüz,markete gitmek gündüz,arkadaş ziyareti gündüz...biz gececiler için de bir sistem oluşturulsaya:)
aklıma ,sistem işlemeli yok öyle sloganlı reklam geldiAynen butun yapilacaklar gunduz oluyor malesefsistemi bize gore degil biz sistemimizi gunduze gore ayarlamak zorunda kaliyoruz cogu zaman ^^
Gunduz islesin bosver eger gecede isleseydi sanirim kalabaliktan kurtulmak icin kendimi daga bayira vurmam gerekirdiaklıma ,sistem işlemeli yok öyle sloganlı reklam geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?