- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Kanama çok şükür yok ama sarı ve koyu sarı akintim oluyorCanim gecmis olsun. Kanaman yoksa endiselenme bence.
Çok korkuyorum çok farklı bir sancıydı doktora gidicem bugün.Bol bol su ic canim iltihap da olabilir
Ilk haftalar ben de sık kontrole giderdim canim insan herşeyden korkuyor seni anlıyorum. Bence de git için rahatlasın.Çok korkuyorum çok farklı bir sancıydı doktora gidicem bugün.
aksam benimde oldu ayni sekilde canim ya hala etkisinden kurtulamadm tuvalete gittim kanamammo var diye ama bisey yoktu.doktora gidersen buraya ne dedgni yaz olur mu etiketle merak ettimKızlar daha 4+5 deyiz ama ilk defa çok farklı ve acayip derecede şiddetli bir sancıyla karşılaştım. Adet sancısı gibi asla değil resmen rahmim ve kasıklarım ağrıdı. Ağrıya uyandım sesime eşim bile uyandı iki dakika sonra geçti sancı. Allah biliyor içimden geçirdim düşük mü yapıyorum diye o derece şiddetli ve farklı bir sancıydı.
Benimde çok şükür kanama yoktu ama öldüm diyebilirim o sancida tamam canım Allah bebişlerimize sağlık versin bizimle kalsınlar inşallahaksam benimde oldu ayni sekilde canim ya hala etkisinden kurtulamadm tuvalete gittim kanamammo var diye ama bisey yoktu.doktora gidersen buraya ne dedgni yaz olur mu etiketle merak ettim
amin canim insallahhBenimde çok şükür kanama yoktu ama öldüm diyebilirim o sancida tamam canım Allah bebişlerimize sağlık versin bizimle kalsınlar inşallah
Canım doktora git bu belirtiler düşük belirtisi dedi progestan verdiamin canim insallahh
canm senin gebeligini takip ediyorm bastan beri hep korku icindesn.Canım doktora git bu belirtiler düşük belirtisi dedi progestan verdi
hadi yaa senin surekli mi bu sekilde agrin vardi canim benm ilk defa oldu boyle gidicem bir iki gune bendeCanım doktora git bu belirtiler düşük belirtisi dedi progestan verdi
ya bu agrilar erken gebelikte normal mi benimde gece bi agrim oldu ama tuvalete gidince gecti cok mu kucuk tuvaletimi tuttum ondan mi oldu anlamadım normal degil mi bu turk kasilma ve agrilarcanm senin gebeligini takip ediyorm bastan beri hep korku icindesn.
Cnku o endise icine yerlesmis.
Hakli olarak.
İnsallah saglikli bir dogum yaparsn.
Muayene etti mi doktorun
Etti canım çok şükür kese göründü ama çocuk tabiki görünmedi anlattıkların düşük tehlikesi gibi dedi progestan verdi evet çok tırsağım biraz canimcanm senin gebeligini takip ediyorm bastan beri hep korku icindesn.
Cnku o endise icine yerlesmis.
Hakli olarak.
İnsallah saglikli bir dogum yaparsn.
Muayene etti mi doktorun
Benim bu kadar şiddetli ilk defa canimhadi yaa senin surekli mi bu sekilde agrin vardi canim benm ilk defa oldu boyle gidicem bir iki gune bende
insallah sorunsuz gecer hamilelgn canim gecmis olsun tekrar rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallahBenim bu kadar şiddetli ilk defa canim
İnşallah canım inşallahinsallah sorunsuz gecer hamilelgn canim gecmis olsun tekrar rabbim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah
keseyi de görmüşsün hadi gözün aydın canım. bi daha ne zaman çağrdı kontrole kalp atışları içinEtti canım çok şükür kese göründü ama çocuk tabiki görünmedi anlattıkların düşük tehlikesi gibi dedi progestan verdi evet çok tırsağım biraz canim
Haftaya cuma canimkeseyi de görmüşsün hadi gözün aydın canım. bi daha ne zaman çağrdı kontrole kalp atışları için
Aynı mıdır bilmiyrm ama benm de gaz sancısıydı herlde bi oldu 10 dk ağlaya ağlaya geçmedi yAni.Kızlar daha 4+5 deyiz ama ilk defa çok farklı ve acayip derecede şiddetli bir sancıyla karşılaştım. Adet sancısı gibi asla değil resmen rahmim ve kasıklarım ağrıdı. Ağrıya uyandım sesime eşim bile uyandı iki dakika sonra geçti sancı. Allah biliyor içimden geçirdim düşük mü yapıyorum diye o derece şiddetli ve farklı bir sancıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?