Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
merhabalar
benim 23 aylık bir kızım var.son zamanlarda geceleri 2-3 gibi yırtınırcasına ağlama krizine giriyor.10-15dk falan sürüyo,sonra uyuyor,daha doğrusu ayağımda sallayarak uyutuyorum.ağlarken uyanık yani.uykusu hiçbir zaman çok iyi olmamıştı zaten ama böyle ağlama krizine girmiyordu.emziği bıraktırdım 2 ay önce.emzik emediği dönemlerde de birkaç kere olmuştu ama son 2 haftadır falan arttı.geceleri strese giriyorum artık.bi yandan da 2 yaş sendromu
( yakında işe başlıcam ama nasıl olcak bilmiyorum.artık oturup ağlıyorum.gece uykuları çok kötü.gecede 4 kere bazen 5-6 kere uyanıyo.e haliyle gece güzel uyumadığı için de sabah uyanırken çok zorlanıyo.bi süre agresif oluyo,bişler yedikten sonra düzeliyo.şu gece terörü konusunda tecrübesi olanlardan tavsiye bekliyorum.yardım edin lütfen kızlar...
merhaba benim kizim da 7 yasina kadar geceleri uyurken uyaniyordu ve aglarken katiliyordu nefesi kesiliyordu
bir suru cocuk doktoruna goturduk hic bir seyi yok huysuzlugundan yapiyor dediler.
biz anneler cocuktaki bazi seyleri goremiyebiliyoruz. bir gun ablam bu cocuk neden burnundan konusuyor dedi ondan sonra kizimi kontrol etmeye basladim
ve genizeti nedir ne degildir arastirmaya basladim.
geniz eti olan cocuklar ozellikle geceleri cok kaliteli uyuyamazlarmis ve 10 15 saniyeligine nefesleri kesilirmis sonra tekrardan nefes almaya baslarlarmis
anladim ki benim kizim gece nefesi kesilince nefes alamayinca uyaniyor ve aglamaya basliyordu.
o kadar yemesine ragmen akranlarina gore zayif ve kisaydi buda yine geniz etinin yan etsisi
dr. ilerki zamanlarda sagir olabilecegini ameliyat olmasi gerektigini soyledi
tabii benim kizimin cok ileri derecede oldugu icin hem geniz etini hem bademciklerini aldilar ve kulaklarina tup taktilar kulaktaki biriken suyu disari tahliye etmek icin
belkide sizin cocugunuzda da boyle bir sey var
mesela horlamasi var mi
kilo almasi nasil
kulaklarinda isitme kaybi var mi bunlari kontrol edin ve bir kbb doktoruna goturun derim