Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kabul etmeyimSize akıl veriyoruz ama kabul etmek istemiyosunuz. O zaman kalıp çekeceksiniz üzgünüm.burda 100 kişiden 99u aynı şeyi söyler size
Bu şekilde devam etmesinin zarar verdiğini söyleyin.aksi takdirde bosanacahinizi.kesinlikle çocuk yapmayın.Bu saat oldu ses soluk yok işten 6 da çıkıyor normalde biraz önce aradı açtım telefonu yemek alıyorum dışardan diyo normal bi şekilde alma ben yemeğimi yaptım dedim hiç bişey olmamış gibi davranması beni ayrıca bunalıma sokuyor bu narsist kişilerin özelliğini oluyor acaba
Benim nişanlm da beni anlamıyorBu saat oldu ses soluk yok işten 6 da çıkıyor normalde biraz önce aradı açtım telefonu yemek alıyorum dışardan diyo normal bi şekilde alma ben yemeğimi yaptım dedim hiç bişey olmamış gibi davranması beni ayrıca bunalıma sokuyor bu narsist kişilerin özelliğini oluyor acaba
Benim nişanlm da beni anlamıyordaha bugün düğün hakknda istediğim birşeyi söyledm kzdı konu kapansn dye uğraştm kapatmadı aradı bissürü bağrdı ... 5 dk sonra snrni atmş br şekilde aradı ama ben krgnlığımı atamadm sıcak konuşmadm dye yine kzdı.. Şuan konuşmuyoruz.. Düğün stresi diyorlar ama ben korkuyorum artk 2 gün sonra nikahmz var ama ben mutlu olablr myz dye düşünmeye başladm..
![]()
Ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenn...Fragmanı görmüşsünüz, bir odun daha. Hayırlı olsun.. (evlenince değişmeyecek)
Eliniz kolunuz bağlı falan değil, o düşünceyi silip atın kafanızdan. Nişan süreci zaten birbirini, aileleri tanıma ve uygunluğunu ölçme sürecidir. Tabi bizim toplumumuzda çok farklı anlamlar yükleniyor ama aslı budur. Olmazsa nişan atmak kadar doğal bir şey yoktur. Evlendikten sonra daha da yıpranıp, üstüne çoluk çocuk olursa şimdiden davetiyelerin çöpe gitmeai, mekanın iptal olması bin kat iyidir.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenn...Değişebilmesine inanmak istiyorum ama değişmeyeceğine bende eminim sanırım
davetyeler dağıtldı herşey hazr bu saaten sonra vazgeçilir mi onu bile blmiyorum.. Ne yapcam ben elim kolul bağlı hissedyorum kendmi
![]()
Evet öyle anneme anlattm annemde konuşacağım olmazsa bitsin ben seni nişanlyken ağlayarak görüyorum sürekli aklm sende mi kalacak dedi bakalm nolur.. Bütün hevesim kırıldı resmen..Eliniz kolunuz bağlı falan değil, o düşünceyi silip atın kafanızdan. Nişan süreci zaten birbirini, aileleri tanıma ve uygunluğunu ölçme sürecidir. Tabi bizim toplumumuzda çok farklı anlamlar yükleniyor ama aslı budur. Olmazsa nişan atmak kadar doğal bir şey yoktur. Evlendikten sonra daha da yıpranıp, üstüne çoluk çocuk olursa şimdiden davetiyelerin çöpe gitmeai, mekanın iptal olması bin kat iyidir.
Üzülmeyin.Sonuç ne olursa olsun çok mutlu olursunuz umarım.Evet öyle anneme anlattm annemde konuşacağım olmazsa bitsin ben seni nişanlyken ağlayarak görüyorum sürekli aklm sende mi kalacak dedi bakalm nolur.. Bütün hevesim kırıldı resmen..